peugeot09 Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Když se mu dívám na čumák, přijde mi že je nakloněný vpravo. Divný je, že mám úplně ten samej \"problém\", zblízka to zase až tak vidět není, ale když se podíváš pod určitým úhlem. Těžko říct čím to je, třeba je jedna strana těžší než druhá, proto se auto samovolně naklápí. :D:D Jinak to máš pěkný. Co ta rezerva a koberečky, vyndal si to už? [upravil dne 7/9/10 peugeot09] Citovat
winco Odesláno 7. září 2010 Autor Odesláno 7. září 2010 dekuji........no ja to mám už dlho taky pocit že je naklonene ale tak je mi to jedni auto sedi pekne a zatim som vydnal len repraky z kufru (asi 11kg dole) a rezerva aj s klietkou bola vonku a len som to projel jak to ide a mal som pocit že neake zlepšenie ale vyžšia moc ma ju donutila narvať spatky pod auto kým nekupim sprej na opravu pneumatik.....a dalej som vybral gumove koberčeky takže aj to šlo neake tie dve či try kila dole.........tak už len čakam na vyplatu a kupujem asi ten sprej a rezerva ide preč Citovat
winco Odesláno 2. říjen 2010 Autor Odesláno 2. říjen 2010 jedneho krasneho slenečneho dňa som sa prišerne nudil a zapozeral sa na fotku mojho pegiho a napadlo mi, že je v motorovom priestore malo červenej tak proto som sa dnes trošku zahral a vzniklo niečo taketo......v celku sa mi to libi:) už len vyleštiť dekel klukovky do zrkadlova športove zvody a už to bude radosť pozerať inak čo by ste povedali keby zo spodu kapoty (tam jak býva ta deka) som nalepil zrkadlovu samolepiacu foliu??? [upravil dne 2/10/10 od winco] Citovat
peugeot09 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Teda, Ty jsi ďábel. Jen počkej až budeš při případném prodeji uvádět do sériového stavu. To bude prskání a zbytečně vyhozenejch peněz. Citovat
winco Odesláno 2. říjen 2010 Autor Odesláno 2. říjen 2010 citiť z toho ironiu ale dufam, že prodavať to nebudu musieť nekdy to auto si neham dokým nebudem nuteny ho predavať bude to auto na vikendy možna nekdy bude i novy motor konkretne 1.6 8V alebo sa tušim montovali asj 2.0 8V ale to rači tu 1.6 aby to trochu lip tahlo [upravil dne 2/10/10 od winco] Citovat
winco Odesláno 14. listopad 2010 Autor Odesláno 14. listopad 2010 tak aby sa nepovedalo, že nič nerobim.....tak som sa tento vykedn nudil tak som si strekol plechače na zimu na červeno inšpiroval ma jeden člen čo ma na svojej 106 fialove plechače.....tak som chcel tie svoje tiež neako oživiť a taky chytali trochu hrdze takže som im aj pomohol aby mi dlhšie vydržali neake foto: dalej čo bych chcel ešte do zimy stihnuť...je vyleštiť dekel klukovky aby to trochu pod tou kapotou aj neako vyzeralo a taktiež už chyta hrdzu čo sa mi ani trochu nelubi a dalej ešte zhaňam neakeho dobraka čo by mi navaril kus trubky miesto katalizatoru (je totiž na 100% kompet rosypany a auto sa mi zda poslednu dobu prišerne moc lenive a to sa mi už vobec nelubi)...tak keby bol niekto taky dobry alebo vedel o niekom kto by mi zohnal a a nvaril trubku za \"flašku\" plus minus, z mojho okolia(Hlohovec, Žilina), tak by som bol velice vďačny [upravil dne 14/11/10 15:00 winco] Citovat
winco Odesláno 21. listopad 2010 Autor Odesláno 21. listopad 2010 no a je to na kolach jak off-road akurat dane dole z heveru Citovat
ygnor206 Odesláno 21. listopad 2010 Odesláno 21. listopad 2010 Barva dobrá ale na okraj ráfku bych udělal ještě bílej proužek a bylo by to eňoňůňo:D Citovat
winco Odesláno 21. listopad 2010 Autor Odesláno 21. listopad 2010 keby mám bielu farbu možna bych to spravil ale nemám fabru bielu a nechcem kupovať cely sprej kôli 4 pasikom Citovat
winco Odesláno 21. listopad 2010 Autor Odesláno 21. listopad 2010 a len tak z nudy nahraty zvuk vyfuku od supersprintu.......v reali je to trochu hlbšie ako keby neake 3 liter Citovat
winco Odesláno 28. prosinec 2010 Autor Odesláno 28. prosinec 2010 no ludia kto mi kupi leštiacu sadu s kotučmi a ručnou vrtačkou??? toto je vysledok po 3 hodinach runčnej prace so šmirglom je vysledok toto a stale to neni poriadne hotove ani len z polky....ale už som silno rozmýšlal že to streknem sprejom a bude pokoj poondetie zarezi Citovat
winco Odesláno 28. prosinec 2010 Autor Odesláno 28. prosinec 2010 nemusiš stačilo raz ........a uživam si to uplne nehorazne moc no znovu bych to delať nechcel Citovat
309GT Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Šmirglem to nevyleštíš,to chce se zbavit tý barvy (jestli tam je) a pak už jen leštící pasty;) Ale máš to pěkný Citovat
winco Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 ta barva už je skoro všechna dole len ešte v niektorých tých zarech to ide zle dole tak tam to ešte je a rozmýšam že to leštiť nebudem.......neham to len take obrusne......nemuselo by to vyzerať zle inak diky Citovat
winco Odesláno 1. leden 2011 Autor Odesláno 1. leden 2011 no tak je to už na aute a podla mňa celkom fajny vysledok pred: po: neni to uplne dokonalosť sama ale tak celkom sa mi to lubi Citovat
winco Odesláno 1. leden 2011 Autor Odesláno 1. leden 2011 asi jediny čo sa mu to aspoň trochu lubi dakujem Citovat
Frozz Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Líbí se mi, jak si natřel tu hranu předního znaku na černo, je to daleko lepší. Jestli mi to dovolíš, tak se budu inspirovat, a taky bych to tak udělal . Jaký si použil sprej? Citovat
Rejty Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Líbí se mi, jak si natřel tu hranu předního znaku na černo, je to daleko lepší. Jestli mi to dovolíš, tak se budu inspirovat, a taky bych to tak udělal . Jaký si použil sprej? ůůů.dalsi pezotak kousek ode mne:))) já bydlim v Povrlech,tak kdyybys nekdy chtel,mužeme dát pokec...sem celkem zvedavy na plusku,jak moc je to jine nez moje 206:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.