Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když se mu dívám na čumák, přijde mi že je nakloněný vpravo. Divný je, že mám úplně ten samej \"problém\", zblízka to zase až tak vidět není, ale když se podíváš pod určitým úhlem. :myslim

Těžko říct čím to je, třeba je jedna strana těžší než druhá, proto se auto samovolně naklápí. :D:D:D

Jinak to máš pěkný. Co ta rezerva a koberečky, vyndal si to už? :)

[upravil dne 7/9/10 peugeot09]

Odesláno

dekuji........no ja to mám už dlho taky pocit že je naklonene ale tak je mi to jedni auto sedi pekne :D

a zatim som vydnal len repraky z kufru (asi 11kg dole) a rezerva aj s klietkou bola vonku a len som to projel jak to ide a mal som pocit že neake zlepšenie ale vyžšia moc ma ju donutila narvať spatky pod auto kým nekupim sprej na opravu pneumatik.....a dalej som vybral gumove koberčeky takže aj to šlo neake tie dve či try kila dole.........tak už len čakam na vyplatu a kupujem asi ten sprej a rezerva ide preč

• O 4 týdny později...
Odesláno

jedneho krasneho slenečneho dňa som sa prišerne nudil a zapozeral sa na fotku mojho pegiho a napadlo mi, že je v motorovom priestore malo červenej :) tak proto som sa dnes trošku zahral a vzniklo niečo taketo......v celku sa mi to libi:) už len vyleštiť dekel klukovky do zrkadlova športove zvody a už to bude radosť pozerať :D

33857_1334754064035_1686579822_674288_7610281_n.jpg

58137_1334754224039_1686579822_674289_1934634_n.jpg

inak čo by ste povedali keby zo spodu kapoty (tam jak býva ta deka) som nalepil zrkadlovu samolepiacu foliu??? :)

[upravil dne 2/10/10 od winco]

Odesláno

citiť z toho ironiu :D

ale dufam, že prodavať to nebudu musieť nekdy :D to auto si neham dokým nebudem nuteny ho predavať :D bude to auto na vikendy :) možna nekdy bude i novy motor konkretne 1.6 8V alebo sa tušim montovali asj 2.0 8V ale to rači tu 1.6 :D aby to trochu lip tahlo :D

[upravil dne 2/10/10 od winco]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak aby sa nepovedalo, že nič nerobim.....tak som sa tento vykedn nudil tak som si strekol plechače na zimu na červeno :D inšpiroval ma jeden člen čo ma na svojej 106 fialove plechače.....tak som chcel tie svoje tiež neako oživiť a taky chytali trochu hrdze takže som im aj pomohol aby mi dlhšie vydržali :)

neake foto:

149082_1379857271587_1686579822_744547_5035610_n.jpg

dalej čo bych chcel ešte do zimy stihnuť...je vyleštiť dekel klukovky aby to trochu pod tou kapotou aj neako vyzeralo a taktiež už chyta hrdzu čo sa mi ani trochu nelubi :( a dalej ešte zhaňam neakeho dobraka čo by mi navaril kus trubky miesto katalizatoru (je totiž na 100% kompet rosypany a auto sa mi zda poslednu dobu prišerne moc lenive a to sa mi už vobec nelubi)...tak keby bol niekto taky dobry alebo vedel o niekom kto by mi zohnal a a nvaril trubku za \"flašku\" plus minus, z mojho okolia(Hlohovec, Žilina), tak by som bol velice vďačny :)

[upravil dne 14/11/10 15:00 winco]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no ludia kto mi kupi leštiacu sadu s kotučmi a ručnou vrtačkou??? :D

toto je vysledok po 3 hodinach runčnej prace so šmirglom je vysledok toto a stale to neni poriadne hotove ani len z polky....ale už som silno rozmýšlal že to streknem sprejom a bude pokoj :D

163275_1427052091428_1686579822_829897_5906690_n.jpg

poondetie zarezi

165200_1427052211431_1686579822_829898_5030710_n.jpg

Odesláno

ta barva už je skoro všechna dole len ešte v niektorých tých zarech to ide zle dole tak tam to ešte je :) a rozmýšam že to leštiť nebudem.......neham to len take obrusne......nemuselo by to vyzerať zle :)

inak diky :)

Odesláno

Líbí se mi, jak si natřel tu hranu předního znaku na černo, je to daleko lepší. Jestli mi to dovolíš, tak se budu inspirovat, a taky bych to tak udělal :roll. Jaký si použil sprej?

Odesláno
Líbí se mi, jak si natřel tu hranu předního znaku na černo, je to daleko lepší. Jestli mi to dovolíš, tak se budu inspirovat, a taky bych to tak udělal :roll. Jaký si použil sprej?

ůůů.dalsi pezotak kousek ode mne:))) já bydlim v Povrlech,tak kdyybys nekdy chtel,mužeme dát pokec...sem celkem zvedavy na plusku,jak moc je to jine nez moje 206:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...