Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mas to moc pekne :D ta strecha je luxus taky o ni uvazuju, ale asi vynecham karbon a dam tan jen cernou folii.

Na ty kola se chystam taky, nejdrive je ale musim prebrousit bo je tam spousta ryh po poslednim majiteli :( nastesti nic hlubokeho.

• O 4 týdny později...
Odesláno

mysliš lak na streche??? ne ne ten je už opraveny tak že prelepena strecha foliou :) ja bych spiš potreboval čul neako celolak auta ale na to nejsu prachy :D pripadne neako doopravovať ten čo mám ja :D ale to bych celo konzultaciu s odbornikom :)

Odesláno

co si kupoval presne za ten sprej na tu stropnici? jak to vypada ve skutecnosti? je to videt ze to je strikany nebo to proste vypada,ze je to cerny uz od vyroby?

Odesláno

ked kupiš asi 4 spreje s objemom tak pol litra nebo najvačšie ako zoneš a riadne to pekne nastriekaš tak to bude jak origo :) ja som dal len 3 tak to ma trošku mušky...inak je to parada....jak to je v nútri nalepene tak to je skoro jak origo :) len ešte jden velky barevny sprej by sa na to zišiel aby to bolo 100% :)

a stači na to obyčajna hociaka barva ve spreji :) ale doporučuji hoooooooooodne vela barvy :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Super práce. chtěl jsem se jen zeptat na stříkání plastů v interieru. Používal si nějaký spešl lak?? Nebo si použil zakladovku na plasty??? dik za odpoved:)

takže moja dnešna a včerajšia praca :)

zajtra sa to montuje do auta a večer budu fotky až to všetko bude tak ako ma byť :-P.......inak čo sa týka tak na stropnicu padlo 1,2litra farby ve spreji no ešte tak 400ml -500ml by sa tam uživilo uplne v pohode aby to bolo tmavšie a dokonala čierna....no teraz je to tmave celkom dosť plus jak to je to nastreche tak to zas inak ukaže :)

až to bude v aute všetko v kope tak to bude super......sa už čul tešim :)

[upravil dne 4/1/2012 21:02 od Béďa]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no tak dlho se nič nedialo :-P ale tak včera som bol na EK a sice som \"prešiel\" ale inak komplet emise zle...

a čo sa dne dialo?? bol som v Horní Pěne u F.I.K-a pre motor NFZ 1,6 8V a už je u krstneho v garaží tak čaka ma robratie vrchnej časti, vybrusenie a vylšetenie trochu škrtiacej klapky, vyleštenie sacich a možno aj vyfukových kanalikov tolko čo mi to len pojde a budem mať na to nervy a trošku barevne oživiť a zladiť s celkovým dizajnom auta :) ......a poekusim sa o zladenie sacích parohov so sacimi kanalikmi na halve a pak sa to hodi na moju 1,4 :) dufam že sa všetko podarí tak ako ma a bude to spolupracovať spodok motora a RJ z 1,4 8V s halvou a vačkou a sanim a vstrekmi z 1,6 8V aaaaa dufam aj aspoň 10-15 koňovy narast vykonu kedže mám aj sanie spravene a časom by som chcel ešte aj komplet vyfuk :)

ešte raz ďakujem F.I.K-ovi za motor dúfam že všetko pôjde ako ma......

• O 5 týdnů později...
Odesláno

no ta konečne som sa dokopal aspoň k fotke toho lega čo ma krstny v garaži

401074_2356289841791_1686579822_1602086_1599405130_n.jpg

klapka na tej sa ešte popracuje, pretože z druhej srany je k nej prišrobovany ešte ako keby hranol či čo to :) uvidm načo to služi až to rozdelam a priapdne pojde do tial preč :D

422111_2356290121798_1686579822_1602087_691277727_n.jpg

409547_2356290441806_1686579822_1602088_1872323444_n.jpg

418276_2356290801815_1686579822_1602089_1097416480_n.jpg

ešte doriešim ako tam pridelam dve čidla :) teplota nasavaneho vzduchu, to asi vopcham do tej gumovej spojky medzi samim a klapkou :)

a pak MAP či MAF senzor či čo to je čo je z druhej strany sana ako je klapka na mojej 1,4.....no a to ma napadlo na vrch tych palstových parohov vyvrtať dierku akurat na to čidlo a tam to prichitiť neako lebo dalšiu dierku na šrobik sa mi vrtať zas nechce a utesňovať :) .........a vobec či tam pojde navrtať dierka....neviete aky to je druh plastu, či sa do neho da vrtať v pohode???

• O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

takže som konečne dosť postup s motorom :) takže kanaliky vyleštene najlepšie ako mi to šlo :) ventily taky vyleštene, sacie dokonale a vyfukove su lepšie vyleštene ako to vyzera :) vyzeraju stale že su stale špinave čo je aj pravda ale to už zažrane inak je ventil krasne dokonale haldky :)

neake fotky:

_MG_0397.JPG

_MG_0399.JPG

očistena, spalovacia komora :)

_MG_0405.JPG

lepšie nafotiť kanaliky nejdu :(

_MG_0409.JPG

_MG_0418.JPG

nasadiť ventili spatky na miesto bolo jak porod :D polmesiačiky nie a nie padnuť tam tak ako maju isť :D

Odesláno

Dik...ale robota to bola slusna...hlavne vytiahnut a dat naspet ventily :)

Ale cul mam dalsi problem....auto mi neako zacalo vrzgat a nevim co to moze byt

Ked idem tak sa mi zda ze to ide od praveho predneho kolesa hlavne ked prejdem po jame alebo inej nerovnosti no ked auto stoji tak to vrzganie ide od lavho kolesa...(ked auotom zatrasem alebo zatlacim na miestach kde su tlmice)

Ten zvuk je take divne vvrzganie ale stabilizator, ramena, pruziny, vsetko vyzera v pohode tak nevim co by to mohlo byt. ale ma to uz sere...konecne auto som daval do kopy aj motor sa chystal uz mrnit tak sa objavi dalsia porucha :( a to ma o 2 mesiace caka STK :(

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak to tu obnovujem.......motor vymenený. Mám tam už konečne 1,6 a aj som ju naštartoval :) len to neni ešte ono :) je jaksik bez výkonu, ide rovnako ako išla 1,4. No môže to byť koli tomu že tam mám RJ z 1,4 a aj sanie z 1,4 :) takže to chce zohnať RJ z 1,6 a vymeniť. Dúfam že nebude musieť meniť aj celu elektriku ked vymením len RJ :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...