winco Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 no dne som tak premýšlal, že mám lak v neskutočne v zlom stave, hlavne na streche ((((( teda farba je ako tak OK ale ten bezbarvy lak začal trošku na jednom či dvoch miestach robiť malinke bublinky a tie praskaju (((((((((((((((((((( takže bych dal na strechu foliu červeno čiernu šachovnicu........čo vi na to????? ale tak zase sa chcem držať tochto mojho vzoru v stylingových uprav a šachovnica by mi to pokazila takže viete mi dať neake rady ako na opravu takeho poničenia laku okrem teda celolaku??? že by to šlo opraviť TEMPOM alebo to opraviť neako bezbarvim lakom či ako??? navody, rady, fotky videa všetko je vítané ĎAKUJEM Citovat
Qcko Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Sachovnicu nieeee ... jednofarebnu ciernu, ak sa toho nebojis, tak matna cierna by tam sla uzasne Citovat
winco Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 noooooo tak ja bych to najradšej odstranil normálne s lakom alebo neako tak ale prelakovavať celu strechu ne a šachovnica bol napad Cinicmana ..... a celkom yb to bolo určite zajimave.....ale matna černa folia by tiež nebola zla neviš neaky lakirnicky figel na to??? že prebrusiť trošku jemnulinkym šmirglom a potom streknuť pripadne lakom bezbarvim ve spreji alebo tak neco ???? Citovat
309GT Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Tempo nebrat,to je tak na leštění starých škodovek,ale né \"nových\" aut,je moc hrubý....A lakem ve spreji taky ne,bude to hodně vidět.Jediná rozumná možnost je přelakovat celou střechu nebo ta folie,ale spíš ten lak,jestli se krycí lak trochu loupe tak to bude časem pokračovat a bál bych se že ta folie by to zvíraznila (byl by tam důlek v tom oloupaném místě)....Asi bych šel do laku a zbytek bych nechal rozleštit,v lakovnách mají profi leštičky a kvalitní leštící pasty a umějí docela zázraky..... Jinak to máš pěkný Tenhle styl se mi líbí... [upravil dne 3/7/11 17:01 309GT] Citovat
winco Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 zatim to je uplna seriovka ale chcel bych to dotiahnuť na taký vzhald ako je na poslednom obrazku (prvy na tejto strane) ale inak dakujem moc za radu aj chvalu no rozmýšlam že dačo skusim....skusim dačo na jednej bublinke (ono su to o trošku väčšie ako špendlikove halvičky, takže ič velkeho) to zobrať buť tempom alebo tym uuuuuplne jemnulinkym šmirglom ako ked pripravuješ dane miesto na prelakovanie napríklad po odstraneni hrdze a potom to to streknuť tým bezbarvim sprejom, alebo pod to dam ešte farbu ve spreji ktora sa zhoduje s farbou laku....bude to ako ked važne opravuješ neake oderky alebo hrdzave meista takže myslim že by to celkom šlo nerad bych to daval do lakovne tam si za to vypytaju majlant a keby to tam už davam tak asi celolak no to je ešte muzika buducnosti Citovat
pterson Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 chtelo by to podvozek jeste nebo aspon dopredu, talhle je to nakoply jak koza,ale to RCecko vypada dobre,jedno takovy vydam na parkovisti pred praci:D Citovat
winco Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 no pružiny od Weitec-u so sníženim 35mm su už doma chce to dať len na auto a porad sa da dole aj zadok ale nestiham to do 15.7. až tyden potom to bude na aute :/ Citovat
winco Odesláno 5. červenec 2011 Autor Odesláno 5. červenec 2011 tak som sa zas hrajkal s foliou ale dnes len jednu maličkosť, pretože foliu ešte mám celkom dosť ale už neni napad čo ešte olepiť tak neake fotky podotýkam, neni to dokonale lebo sa to hrozne blbo lepilo a zahýbalo do tých oblúkov :( ale mne se to líbi a možno to bude niekoho išpirovať ako som si vyriešil nabíjanie mobilu/navigacie v aute: nabíjačka je schovana v popolníku, ked potrebujem vytiahnem pichen do zapalovača....a kabel je vyvedeny z poponíku von tou malinkou dierkou kde je osvetlenie popolníku, popod celu palubovku a vyvedeny hore ako je na fotke.....jelikož, ma nabijačka kabel ala strunka tak je takto pekne \"schovany\" a ked potrebujete len si ho povitiahnete a strčite do mobilu či navigacie a nikde žaidne prebitočne káble naťahane ktore len zavadzaju počas jazdy a podobne jedina nevyhoda je, že nabíjačka je celkom velka takže neni uplne dokonalo schovata v popolníku ale trošku je popolník pootvorený ale nevadííííí Citovat
309GT Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Jestli jsou ty loupance jako špendlíková hlavička tak v tom případě jo,to by stálo za zkoušku sprejem,myslel jsem že tam jsou nějaký větší Citovat
winco Odesláno 5. červenec 2011 Autor Odesláno 5. červenec 2011 ne ne najväčši je velky ako 1€ minca monžo menši ale taky je len jeden...no skusim to na tých malích čo to spraví a potom dam vedieť...cez výkend bych to chcel skusiť Citovat
hYena Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Vymazlená 206ka.. Vypadá skvěle, přeji hodně šťastných kilometrů a ať auto nezlobí Citovat
winco Odesláno 5. červenec 2011 Autor Odesláno 5. červenec 2011 dakujem dakujem dakujem zatim nezlobí a dufam že ani nebude Citovat
hYena Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Já teď sháním komplet sedačky z RC verze... Nebo nějaké sportovní,.. :-) Jen nevím kde nějaké slušné sehnat, ne moc drahé.. Citovat
winco Odesláno 5. červenec 2011 Autor Odesláno 5. červenec 2011 z RC som chcel taky....su krasne, a super a halvne nedostatkove zboží :/ a aj dosť ťažke...ja už by so chcel neake lahke sklapatelne športove sedačky ale to je ešte hudba buducnosti chcem najskôr motor,brzdy,podvozok a potom interier a sorry ale neporadim ti kde je zohnať, jedine google a haldať ale RC sa zhaňaju ťažko a ked najdeš tak drahe Citovat
winco Odesláno 25. červenec 2011 Autor Odesláno 25. červenec 2011 taaaaaaaakže neeka fotka toho zniženia, PO a PRED lepšia fotka až bude na to čas a halvne prazdne parkovisko alebo ak pojdem s autom niekam inam no je to o hodne krajšie ako to bolo Citovat
Jacobsoon Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 u me pred barakem stoji 206ka a myslim ze na strese ma uplnou paseku oloupane fleky laku... ty tvoje bych zkusil tempem na nove laky, nebo lestenkou 3m tou nejjemnejsi..nebo bych to nestrikal ale polepil karbon folii,to by se mi osobne zdalo jako nejlepsi volba.. jinak krasna 206 az na ten nalakovanej plast v interieru Citovat
winco Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 taky som rozmyslal nad tou karbon foliou...v jedno auto moto u nas v meste maju asi 1,5 metra siroku foliu karbonovu tak meter z nej by mi stacil bohato len sa musim spytat na cenu )) pretoze myslim ze ziadna lestenka nepomoze...som skusal aj tempom na stare laky aj koritnackou (tou farebnou) a nic jedi to nehat niekomu rozlestit strojom alebo to olepit... a inak co na tych plastoch konkretne sa ti nelubi??? mne na interiery vadi akurat to calunenie ale inak diky ... chvala vzdy potesi Citovat
winco Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 ja zabudol povedat ze tie olupane malinke bodky nic neni...ta strecha prerastla do bielych (vyblednutych) map ...takze asi o iba prelepit tou foliou :-/ Citovat
Jacobsoon Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 ta folie bude vypadat skvele.. aale jen nejsem zastance nalakovani barevne plastovych dilu v interieru nic vic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.