Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:super tak to bude super, este keby aj hlasove ovladanie jednotlivych funkcii slo , tak to by bolo, ale s tym uz je asi problem, ktosi to tu pisal.

Peto este ta potom asi raz navstivim :roker

Odesláno

Ozaj. Možem sa spýtat? Fungovalo by to aj do pal Pc bez tej velkej obrazovky. Neviem či si pamätáš na zraze v Piešťanoch som stál vedla teba s tou modrou 407-mou. :mad:

Odesláno

je to super ze to petertn 1 dotiahol do konca, je dobry a dokonca za nejaky tyzden, bomba. hm, ja som zamrzol s prekladom na 60%-tach. Drzim päste pri hlasovej navi.

Odesláno

to denoo: RT3 nieje displej a displej moze byt bud velky farebny DT alebo maly CT ci uz monochromaticky alebo farebny. Taktiez moze byt velky displej jak v 407 tak aj 307..., RT3 je rovnaka ina je len konfiguracia a sw. Tato verzia co ponuka petertn1 je pre RT3 vungujucu s velkym displejom a prevedenie komunikacie CAN!

Odesláno

tak som to skúsil podľa návodu a vážne to funguje, všetko pekne po slovensky, petertn1 ďakujem za link a klobúk dole, parádna robota, prajem úspech pri hlasovej navigácii :potlesk

Odesláno

Ok takze som si stiahol subor ktory mi poslal core CD_UPG_V0890

co teraz napalim to ako iso v com najlepsie a co potom mate niekto nejaky navod?? diky moc

[upravil dne 17/8/09 nsbojovnik]

Odesláno

a este jeden dotaz ked to zmenim na Slovensky jazyk a on je ulozeny pod anglickym tak uz nebudem moc mat anglictinu ak by som to chcel zmenit ... ide o to ze som v zahranici a tu kde som sa rozprava po anglicky tak sa mi to tu zijde ci v servise alebo kde ... diky moc

Odesláno
Původně zaslal: nsbojovnik

a este jeden dotaz ked to zmenim na Slovensky jazyk a on je ulozeny pod anglickym tak uz nebudem moc mat anglictinu ak by som to chcel zmenit ... ide o to ze som v zahranici a tu kde som sa rozprava po anglicky tak sa mi to tu zijde ci v servise alebo kde ... diky moc

... keď tam máš teraz anglinu, zvoľ si trebárs nemčinu, ono si to vypýta CD, tak ho tam šupneš a počkáš, pokiaľ ti RT3 zmení jazyk. Potom si zase navoľ jazyk, a daj tam anglinu (pod ňou je teraz uložená slovenčina) a znova počkaj, kým ti RT3 zmení jazyk. RT3 začne zobrazovať slovenské menu:super Ja som to robil aj s naštartovaným motorom pre istotu....

... no ak by si chcel naspäť anglinu, nie je problém, ale musíš použiť iné CD, pretože na tomto je pod ňou slovenčina. Stiahneš ho napríklad tu http://www.eurovan2.com stačí sa zaregistrovať a stiahnuť:super

Odesláno

Skusal som to funguje to tak ako vravis :) menil som to aj naspet na anglictinu a ide to v pohode ... tka a teraz este jedna otazka cize : mam najnovsiu verziu softweru soft. ver. 6,63 cancan len mam jeden problem ako som pisal v jednej teme tu : takze by som to chcel este raz preinstalovat nanovo na najnovsiu verziu ked vlozim cd systemove tak to nic nerobi ako spustim instalaciu?Cchcem skusit ci sa problem neodstrani ked preinstalujem soft.

[upravil dne 18/8/09 nsbojovnik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...