denoo Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 tak to bude super, este keby aj hlasove ovladanie jednotlivych funkcii slo , tak to by bolo, ale s tym uz je asi problem, ktosi to tu pisal. Peto este ta potom asi raz navstivim Citovat
roxbury7 Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Ozaj. Možem sa spýtat? Fungovalo by to aj do pal Pc bez tej velkej obrazovky. Neviem či si pamätáš na zraze v Piešťanoch som stál vedla teba s tou modrou 407-mou. Citovat
Corre Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 je to super ze to petertn 1 dotiahol do konca, je dobry a dokonca za nejaky tyzden, bomba. hm, ja som zamrzol s prekladom na 60%-tach. Drzim päste pri hlasovej navi. Citovat
denoo Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 no peto to spravil za 24 hodin, cize jeden den , Citovat
denoo Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 toto myslim ide len na rt3 , ine displeye fungovat nebudu s tymto prekladom, Citovat
ludo306 Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 to denoo: RT3 nieje displej a displej moze byt bud velky farebny DT alebo maly CT ci uz monochromaticky alebo farebny. Taktiez moze byt velky displej jak v 407 tak aj 307..., RT3 je rovnaka ina je len konfiguracia a sw. Tato verzia co ponuka petertn1 je pre RT3 vungujucu s velkym displejom a prevedenie komunikacie CAN! Citovat
denoo Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 tuto kolegovia z ciech to uz maju hotove, myslim hlasovu navigaciu , mohli by pomoct Citovat
denoo Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 inak tie zvonenia, ake sa ti tam podarilo dat? Asi muziku nie co? Citovat
mirec307break Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Pardon chlapi že sa vám tu tu miešam ale ta slovenčina zaujima aj mňa. Len škoda že mám monochromatický displej. Gratulujem Citovat
Jurko Odesláno 12. srpen 2009 Autor Odesláno 12. srpen 2009 petertn1 - jo kdyby ma mě mluvila slovenka,tak obětuju četinu a hned si to tam natáhnu Citovat
Jurko Odesláno 12. srpen 2009 Autor Odesláno 12. srpen 2009 petertn1 - jo kdyby ma mě mluvila slovenka,tak obětuju češtinu a hned si to tam natáhnu Citovat
Jurko Odesláno 12. srpen 2009 Autor Odesláno 12. srpen 2009 ale slovenština je hezčí,ještě by nás mohli bratři vykouřit ve fotbale,jako s tím překladem Citovat
Zipík Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 No nevím jestli je hezčí a doufám, že je porazíme:D:aut [upravil dne 12.8.09 Zipík] Citovat
nsbojovnik Odesláno 15. srpen 2009 Odesláno 15. srpen 2009 mozete mi niekto preposlat link a aj nejaky navod na tu slovencinu cez SZ . dakujem moc Citovat
ancore Odesláno 16. srpen 2009 Odesláno 16. srpen 2009 tak som to skúsil podľa návodu a vážne to funguje, všetko pekne po slovensky, petertn1 ďakujem za link a klobúk dole, parádna robota, prajem úspech pri hlasovej navigácii Citovat
nsbojovnik Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 Ok takze som si stiahol subor ktory mi poslal core CD_UPG_V0890 co teraz napalim to ako iso v com najlepsie a co potom mate niekto nejaky navod?? diky moc [upravil dne 17/8/09 nsbojovnik] Citovat
nsbojovnik Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 a este jeden dotaz ked to zmenim na Slovensky jazyk a on je ulozeny pod anglickym tak uz nebudem moc mat anglictinu ak by som to chcel zmenit ... ide o to ze som v zahranici a tu kde som sa rozprava po anglicky tak sa mi to tu zijde ci v servise alebo kde ... diky moc Citovat
patko79 Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 Původně zaslal: nsbojovnik a este jeden dotaz ked to zmenim na Slovensky jazyk a on je ulozeny pod anglickym tak uz nebudem moc mat anglictinu ak by som to chcel zmenit ... ide o to ze som v zahranici a tu kde som sa rozprava po anglicky tak sa mi to tu zijde ci v servise alebo kde ... diky moc ... keď tam máš teraz anglinu, zvoľ si trebárs nemčinu, ono si to vypýta CD, tak ho tam šupneš a počkáš, pokiaľ ti RT3 zmení jazyk. Potom si zase navoľ jazyk, a daj tam anglinu (pod ňou je teraz uložená slovenčina) a znova počkaj, kým ti RT3 zmení jazyk. RT3 začne zobrazovať slovenské menu:super Ja som to robil aj s naštartovaným motorom pre istotu.... ... no ak by si chcel naspäť anglinu, nie je problém, ale musíš použiť iné CD, pretože na tomto je pod ňou slovenčina. Stiahneš ho napríklad tu http://www.eurovan2.com stačí sa zaregistrovať a stiahnuť Citovat
nsbojovnik Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 Skusal som to funguje to tak ako vravis menil som to aj naspet na anglictinu a ide to v pohode ... tka a teraz este jedna otazka cize : mam najnovsiu verziu softweru soft. ver. 6,63 cancan len mam jeden problem ako som pisal v jednej teme tu : takze by som to chcel este raz preinstalovat nanovo na najnovsiu verziu ked vlozim cd systemove tak to nic nerobi ako spustim instalaciu?Cchcem skusit ci sa problem neodstrani ked preinstalujem soft. [upravil dne 18/8/09 nsbojovnik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.