Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj. Práve pred 2 dnami som si priviezol autíčko - 407 SW - plná palba. Ak by bolo možné dala by sa ešte zohnat slovenčina do navigácie? Ešte som nemal moc času aby som to všetko popozeral. Bola by to velká pomoc! Ďakujem vopred!:papa

Odesláno

Jedine na srazu a nebo kontaktuj petertn1 a on se stebou domluvi me se to nepodarilo sehnat ale ty jsi z sk takze mas vetsi sanci drzim palce.

Odesláno

ahojte....ja by som sa chcel opytat ako to je s tym testovanim? mozem sa este prihlasit na testovanie, jednalo by sa o RT4 s farebnym displayom.

Dakujem vsetkym

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, no nasiel som nieco...ale 70€ je privela...som ochotny dat 30€...ale mam otazku ci je ten preklad aj s diakritikou?

Lebo skusal som si prekladat sam ale nejde mi diakritika.

a pytat 40€ za odblok videa, ked tam staci pustit blby script (ktory je davno hotovy) a ten to urobi sam je si myslim trosku privela.

Dakujem za odpoved.

Odesláno
Původně zaslal: uepepe

Ahoj, no nasiel som nieco...ale 70€ je privela...som ochotny dat 30€...ale mam otazku ci je ten preklad aj s diakritikou?

Lebo skusal som si prekladat sam ale nejde mi diakritika.

a pytat 40€ za odblok videa, ked tam staci pustit blby script (ktory je davno hotovy) a ten to urobi sam je si myslim trosku privela.

Dakujem za odpoved.

kdyz je to tak jednoduche tak nevim proc si to neudelas sam?dalo mu to nejakou praci to udelat a ocenil si ji urcitou cenou a pokud se to nekomu nelibi tak at to ma treba v anglictine.a diakritika tusim nejde

Odesláno

Tak privela???? Ještě aby si zákazník určoval cenu...no to je hnus:blicismajlik:blicismajlik když nechceš tak si jezdí s anglinou.....a když stačí jen spustit nějaký blbý script tak včem je problém že si to neuděláš sám......:bojim:bojim:bojim

Odesláno

Ahojte....ako som cakal hned ma niekto zacne osocovat a aj zacal...co uz v tom sme asi dobry ze?

Ale k teme....blby script som si aj pustil a aj urobil odblok.videa..takze hotovo a opakujem pytat za to 40€ je privela, asi si dam inzerat na 20€ :-) ...a ak si precitate tuto temu celu tak si vsimnete ze sa petertn stazuje ze niekto zaraba na jeho preklade.

Ale ak on chce zarabat na odblok.videa ktore poskytol iny uzivatel vsetkym a zadarmo tak to je v poriadku?

...a ked sa niekto chce dohodnut na cene tak je to na oboch stranach ci sa chcu dohodnut alebo nie....ja som len ponukol moju vysku ceny, na ktoru si hodnotim tuto pracu...ved predsa nemozte chciet aby preklad cca 1200 fraz zaplatil jeden zakaznik?..ale toto je typicke u nas slovakov , ved potom by nemohlo byt tolko majitelov X5,GLK atd.

a nechcem rypat ale pochybujem ze nato mate zivnost...cize ak sa niekto chce dohodnut tak sa dohodne

P.S: nerobi mi problem chodit s EN jazykom lebo rozumiem vsetkemu...a aj keby tak si radsej zaplatim za tie peniaze nejaky kurz AJ

[upravil dne 9/5/10 uepepe]

Odesláno

Ahojte....ako som cakal hned ma niekto zacne osocovat a aj zacal...co uz v tom sme asi dobry ze?

Ale k teme....blby script som si aj pustil a aj urobil odblok.videa..takze hotovo a opakujem pytat za to 40€ je privela, asi si dam inzerat na 20€ :-) ...a ak si precitate tuto temu celu tak si vsimnete ze sa petertn stazuje ze niekto zaraba na jeho preklade.

Ale ak on chce zarabat na odblok.videa ktore poskytol iny uzivatel vsetkym a zadarmo tak to je v poriadku?

...a ked sa niekto chce dohodnut na cene tak je to na oboch stranach ci sa chcu dohodnut alebo nie....ja som len ponukol moju vysku ceny, na ktoru si hodnotim tuto pracu...ved predsa nemozte chciet aby preklad cca 1200 fraz zaplatil jeden zakaznik?..ale toto je typicke u nas slovakov , ved potom by nemohlo byt tolko majitelov X5,GLK atd.

a nechcem rypat ale pochybujem ze nato mate zivnost...cize ak sa niekto chce dohodnut tak sa dohodne

P.S: nerobi mi problem chodit s EN jazykom lebo rozumiem vsetkemu...a aj keby tak si radsej zaplatim za tie peniaze nejaky kurz AJ

[upravil dne 9/5/10 uepepe]

:aut dobre si to napísal :super

[upravil dne 10/5/10 patko79]

Odesláno

Mě??? slova???? Určitě ne......jen na toto nemá cenu reagovat......

A koho tady nazýváš zlodějem???? To by mě teda moc zajímalo.....:bacha:bacha:bacha

[upravil dne 10-5-10 Přema]

Odesláno

presne tak,nema cenu na to reagovat,tohle je forum o Peugeotech a ne pavlac na hadani a reseni picovin.napsal jsi svuj navrh na cenu,pak svuj nazor a peter se podle toho rozhodne,takze neni treba dale reagovat

Odesláno

ace11:

http://mira308sw.altervista.org/en/index.htm tu stiahni a rozbal subor MiraScripts (v03.32).zip

v nom aj manual o vsetkych scriptoch, jeden z nich je aj o odblok videa za jazdy....v podstate ti len zmeni obmedzenie z 5km/h na 225km/h a tolko hadam nepojdes :-)

prema:

precitaj si vsetky strany a pochopis

bazant:

plne s tebou suhlasim...ale hadam sa mozem branit ked niekto ma tu zacne osocovat...

Odesláno

ace11:

http://mira308sw.altervista.org/en/index.htm tu stiahni a rozbal subor MiraScripts (v03.32).zip

v nom aj manual o vsetkych scriptoch, jeden z nich je aj o odblok videa za jazdy....v podstate ti len zmeni obmedzenie z 5km/h na 225km/h a tolko hadam nepojdes :-)

prema:

precitaj si vsetky strany a pochopis

bazant:

plne s tebou suhlasim...ale hadam sa mozem branit ked niekto ma tu zacne osocovat...

Ahoj, chcem sa ta spýtat, je tam aj skripn na RT3 odblokovanie videa za jazdy?

Odesláno

Nazdar Petertn 1 chcem sa spytat este davas tu sk do nav. rt3 alebo uz za to vyberas aj nejake prachy ? Ak hejh nejako by sme sa dohodli.Ale mas tam pisane ze zadara.Tak ak hej posli mi to na maila majo80@centrum.sk. Diky

Odesláno

brandy20:

nemam to overene a nemam ani ako ale pokial viem tak RT4 je vlastne RT3+HDD , cize ak mas RT3 mozes to skusit a uvidis....nema niekto kto ma RT3 realnejsie skusenosti?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...