Honza F. Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Na motoru V6 dochází k náhodnému výpadku zapalování jednoho válce.Postupně vyměněny všechny zap.cívky a svíčky.Odstraněn konektor v kabeláži na motoru. Servis Peugeotu si vzal 3500,- a závada se opakuje už cca 2 měsíce.Během jízdy dojde k výpadku - stačí na 20sec. vypnout motor a opět běží všechny válce. Poraďte někdo. Děkuji. Citovat
jofo Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 A robi to stale len ten jeden valec? Ak si peugeot servis vzal peniaze za to tak tu opravu reklamuj. Ak su cievky uplne nove nie z vrakacu a kablovacka je v poriadku tak by som to potom videl na riadenie zapalovania. Ale toto ti uz povie iba clovek ktory ma dielnu a ma minimalne osciloskop a rozumie sa autoelektrike. [upravil dne 10/8/09 jofo] Citovat
Milhaus65 Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Zapal. cívky postupně nebo současně naposledy ? Ono je to rozdíl. Citovat
bonfire Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 mě tohle dělalo u 406 a vyřešil to nějakej -startovací modul- a bylo po problemu ale stál 3000kč Citovat
Honza F. Odesláno 11. srpen 2009 Autor Odesláno 11. srpen 2009 Cívky jsem vyměnit během 2 týdnů(1500km) všechny.Potom svíčky najednou. Už jsem na to neměl nervy-ode dneška je v Peugetu. Podělím se o zkušenost.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.