MHS Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 zdravim chtel bych dat do me 307 mičky nejaky vzduchovy filtr proto bych byl rad kdyby mi nekdo pooradil jak na to?nejaky fotky nebo tak?byl bych rad za kazdou radu i s vyberem filtru dekuji predem Citovat
kovi306 Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 je to každýho věc ale já bych volil otevřený kit sání GREEN, já mám sport. vložku KN a chci udělat otevřený sání....ten ootevřenej filtr ti udělá hlavně hodně sportovní zvuk, vložka ti jen udělá malinko zvuk a hlavně s otevřeným sou větší problémy musíš to pořádně odstínit od teplýho vzduchu od motoru atd. vybíral bych si podle toho kolik máš peněz a kolik práce na tom chceš dělat:papa:cool: Citovat
hudy Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 akorat, ze do dieselu ho moc nedoporucuji Citovat
kovi306 Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 no vidíš toho jsem si nevšim že má diesel tak to doporučuji jen sport. vložku:papa Citovat
f3Rd@ Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 ja mel otevrenej filtr (hribek) bez nejakyho odstinovany (stejne to jde do chladice) a jelo to dobre, sice byla vyssi spotreba, ale motor sel lip do otacek, akorat se mi dost spinil, takze ted bych volil vlozku do oriog air boxu. Citovat
MHS Odesláno 11. srpen 2009 Autor Odesláno 11. srpen 2009 dal by mi tu nekdo nejake odkazy na kvalitni sportovni vlozky do toho airboxu? Citovat
Radek 306 Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 sportovni-filtry.cz maj tam KN, jinej bych asi nekupoval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.