Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek.. delsi dobu jsem se tu neukazal, jelikoz nebyl bohuzel cas na autiko.. ale jiz delsi dobu me trapi spotreba a nevim co s tim ? :(

Udelal jsem zjisteni, ze je jedno jestli jedu 110 nebo 150 na dalnici, ale porad mam 11-12 litru spotrebu. Vim ze to neni tak hrozny, ale co jsem zde procital, tak by to melo byt tak o 2 litry mene.

Jedna se o 108 kW motor (hozeny do novy kastle).

Tlaky jsou ok, ventily ok, lambda ( podle mereni reaguje rychle a ve spravnych hodnotach.. tkaze taky snad ok), svicky ok, kabely , vicko rozdelovace,palec, vymeneny. Vaha vzduchu dana druha a spotreba stejna. Vyfuk novy.

Napada nekoho co bych mel zkontrolovat?

Jedine anomalie jsou: Vetsi hlucnost ve vyssich otackach - nevim proc ( i mi prijde, ze se motor vic klepe...) a obcas zlobi otackomer ( rucicka lita z prava do leva - zkousel jsem natahnout novy drat od budiku az na civku a porad to same, takze asi studenak v budiku ale nevim..)

za kazdy napad i radu budu moc dvecnyyy .

Dekujuuu

Odesláno

Vstřiky? Jestli jsou tam Bosch, tak v servisu Bosch mi řekli, že to moc dobře vyzkoušet neuměj... Prostě na to nic nemaj.

[upravil dne 9/8/2009 Marcel505]

Odesláno

Zapomel jsem dodat, ze jsem cca pred rokem a pul nechal namontovat LPG sekvencni vstrikovani. Ale na lpg jezdim jen dalky.... a i na tom sla spotreba o 2 litry nahoru, coz by melo vyloucit vstriky od benzinu... :(

Vubec si s tim nevim uz rady :( V servisu sem to konzultoval a bylo me receno, ze je to chybnou RJ - coz je klasicka odpoved servisaku, kdyz si s necim nevedi rady ;))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...