RayBan Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Ahoj, s automatem jezdím trvale v \"D\" módu a zajímalo by mě, jestli lze nějakým přehráním software nastavit, aby se místo \"D\" zobrazoval právě zařazený rychlostní stupeň. Vím, že ruční mód to umí, ale jde mi o pohodlí a uvedenou informaci najednou. RayBan [upravil dne 6/8/09 RayBan] Citovat
pastorek Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Záleží od typu prevodovky. Klasika je riešená tak že robrazuje predvolený program. Pod tým ručným módom zrejme myslíš keď manuálne volíš 1 - 2 - 3 - 4 . Vtedy tiež neukazuje čo je zaradené ale čo je predvolené. Pri ručnom predvolení 3 bude prevodovka radiť 1 - 2 - 3, pri predvolení 2 pôjde iba 1 - 2. Niektoré (select speed ) umožňujú radenie po jednom stupni a zobrazujú aktuálne zaradený rýchlostný stupeň. Citovat
Milhaus65 Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 On to myslel na displayi. Nedá buď D nebo aktualní zařazen. Citovat
pastorek Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 6 stupňový by to mohol vedieť ale nie som si istý. Citovat
Ota Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Ani 6ti stupňový to nezobrazuje při jízdě na plný automat Citovat
pastorek Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Jemu šlo o to či by to mohol zobrazovať, napríklad úpravou sw v riadiacej jednotke. Citovat
RayBan Odesláno 6. srpen 2009 Autor Odesláno 6. srpen 2009 Přesně tak, šlo mi o to, aby po úpravě řídící jednotky místo trvalého \"D\" naskakovaly aktuální rychlosti ... Citovat
Ota Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 zkus se zeptat v Peugeotu, ale moc šancí nedávám... Citovat
jofo Odesláno 8. srpen 2009 Odesláno 8. srpen 2009 Uz som sa pytal na to aj ja v peugeote, ale nejde to. Mne zas vadi ze svieti stale D aj ked by som chcel aby tam boly udaje z palubneho pc. Myslim ze pre vodica je viac potrebne vediet spotrebu a dojazd ako to ci mam zaradene D, alebo N. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.