Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar neviete niekto aka ziarovka /typ vykon/ ide do podsvietenia prepinaca otvarania zadnych okien je to na cabriu v servisboxe je to vedene ako cely vypinac technik v Peugeote zevraj take este nemali , vdaka za radu

[upravil dne 6.8.2009 milan78]

post-0-14109608761434_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

sorry ale přelož do češtin to nechyrovali mne nějak nebere :aut

Guest servisman
Odesláno

pokud neslyšeli tak je těžko já kupoval takový žárovky do autorádia a měli ,jen si vybrat jakou zda aby svítila moc či méně

Odesláno

tak tuto žárovku jsem měnil, je to speciální krátký bazmek. Normální žárovka do přístrojovky se tam nevejde, a tak jesem ji koupil přímo v Peugeot servisu.Upozorňuji tě, že je tam pěkně drahá (asi 50Kč).

Guest servisman
Odesláno

žárovka do autorádia je taky menší než klasika mini 1,2W ,měnilů jsem kdysy v autorádiu ,takže by šla použít i tam kde ji máš ty.Já se k tomu nedostal zatím taky mne nesvítí ovládání zrcátek,ale časem se k tomu dostanu

zde je vidět na foto že je ta žárovka poloviční oproti 1,2W a cenově okolo 5kč snad i míň

[upravil dne 13/8/09 honza406]

post-0-14109608870759_thumb.jpg

Odesláno

cau mino. mam problem a nebudem otvarat novu temu. pisal som ti aj na pokec ale tu budes mozno skor.

vytrhla sa mi hadica od hydraoliky. hadica spusta 1 krok otvarania strechy.cez hadicu mi tlaci olej a vytiekol mi pod rysku min.

aky olej mam kupit a

ako vylejem stary a

ako nalejem novy?

som v cz tak nemozem volat.dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...