Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:potlesk

asi to bude mať aj poistku?:myslim

určite mi to nefunguje:grr

nebo to nemas povoleny v bsi :myslim

Už jsi to vyzkoušel jestli to funguje? Docela by mě zajímalo,za jakých podmínek to spíná.

Odesláno
:potlesk

asi to bude mať aj poistku?:myslim

určite mi to nefunguje:grr

nebo to nemas povoleny v bsi :myslim

Už jsi to vyzkoušel jestli to funguje? Docela by mě zajímalo,za jakých podmínek to spíná.

VIN:VF33C8HZB82472166

Odesláno

Podle mě je to jen elektrický odpor který urychluje vytopení auta v mrazech....funguje jen při nastartovanem autě , kdyby to byl bufík tak bude napsáno NEZÁVISLÉ TOPENÍ

Odesláno

nemáte na mysli příhřev chladící kapaliny, na 2.0 Hdi jsem to měl pod baterkou. Na hadici byl domeček v kterém byly čtyři žhavicí svíčky.Na 1.4 Hdi to mám myslím taky.

Odesláno
Podle mě je to jen elektrický odpor který urychluje vytopení auta v mrazech....funguje jen při nastartovanem autě , kdyby to byl bufík tak bude napsáno NEZÁVISLÉ TOPENÍ

Je to elektrické,ale není pravda,že bufík je nezávislé. Sharany používají bufík a pokud ho chceš nezavislé,tak si to za cca 10000 můžeš nechat předělat. Jinač to topí jen když je motor nastartovaný.

Odesláno
nemáte na mysli příhřev chladící kapaliny, na 2.0 Hdi jsem to měl pod baterkou. Na hadici byl domeček v kterém byly čtyři žhavicí svíčky.Na 1.4 Hdi to mám myslím taky.

Nie, toto nemame na mysli. Ved nakoniec si mozes pozriet foto (vid. vyssie).

Odesláno

tak odskouseno ;) vse funguje jak ma venku -12 po nastartovani cca po minute jde do vsech tri kaliku napeti pri jake koli poloze ot. ventilatoru klapek rezimu auto ci eco a to i pri vypnuti topeni tlacitkem off :o to me zarazilo tak jsem pozoroval co se bude dit a po chvilce zhasla jedna dioda tudis se odpojila jedna ze spiral v tom radiatoru takze se to samo hlida proti preehrati :D po opetnem zapnuti foukani sel hned teply vzduch (el. radiator byl nahraty) po ochlazeni se opet objevilo napeti i na treri spirale po chvilce jizdy kdyz se teplota motoru vysplhala na prvni dilek stupnice prestala topit jedna ze spiral zustali topit pouze dve po dalsich par km kdyz se zahral motor na provozni teplotu u me ted stabilne necelych 80 prestalo topit uplne takze sem spokojenej a konecne vim jak to pracuje :papa

jeste pro upresneni mam klimatronic starej model

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...