dyno Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 no to mi posol bulvu tak ted uz jsem mimo misu mel jsem za to ze kdyz auto ma bufik tak se musi necim ovladat to pridavny topeni sem myslel ze je neco uplne jinyho napr. predehrev vody nebo vzduchu co jde do kabiny pomoci elektriky z baterie nevim jak se to jmenuje presne ale vodu ohriva takova kostka vsazena mezi hadice vodniho okruhu a jsou v tom takovy topny spiraly pripominajici starsi typ zhavicek , s tim bufikem nemam skusenosti ale chybama se clovek uci dik za info Citovat
A-daS Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 toto je z knihy: jak na to... a to je elektrické,nebo jaké topení? Citovat
shark734 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 najskor elektricke...uz vyssie som pisal ze to ide len pri nastartovanom motore Citovat
dyno Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 toto je z knihy: jak na to... super to je to co sem mel na mysli tim ze je v tunelu dekujem za ilustraci Citovat
A-daS Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 To by mě teda zajímalo, jestli to je to samé, co je v příplatkovém ceníku u 407 http://www.autorevue.cz/peugeot-407-naftovy-kral-extravagance-velky-test_1/ch-21624 za 17000,-. Citovat
A-daS Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 ale co, alespoň je to oproti bufíku ekologické a možná i rychlejší oproti němu. Jen to nebude asi ohřívat vodu v motoru. Citovat
dyno Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 jen by me zajimalo jak to vlastne fungiuje a na cem je to zavisli protoze bez ventilatoru to samo o sobe topit nemuze to by se to prehralo to je jasny ted je otazka ci se to spusti pri rezimu AUTO (myslim funkci na ovl. vetrani) nebo pri manual a pri jakych otackach ventilatoru ... ha a ted babo rad nikde jsem o tom nic nenasel jak to pouzivat tak se nekdo podelte o zkusenosti s timto vejmyslem ... Citovat
shark734 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 ono sa to zapne po nastartovani ked bezi ventilator(je jedno ci je auto alebo eco), nijako som to neskumal...viem len, ze za 2-5 minut to kuri Citovat
A-daS Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 přesně tak, v příručce je jen popis,že to tam je a jak to vymontovat a zamontovat. Proč to tam je, kdy se pouští a pod, tam nic není. Bude to mít asi i slušný odběr proudu určitě. Jen jestě jedna věc. Ohřívá to vzduch nebo vodu? Citovat
dyno Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 přesně tak, v příručce je jen popis,že to tam je a jak to vymontovat a zamontovat. Proč to tam je, kdy se pouští a pod, tam nic není. Bude to mít asi i slušný odběr proudu určitě. Jen jestě jedna věc. Ohřívá to vzduch nebo vodu? vzduch ... stoprocentne .. Citovat
A-daS Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 hmmm, tak to se stím nemusejí tak chlubit,tohle v životě na nezávislé topení předělat nepůjde. Citovat
dyno Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 neda mi to jedu na dilnu a kouknu se jak to tam vypada pod ti tepecem vecer dam vedet co jsem objevil a pripadne hodim foto Citovat
A-daS Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 neda mi to jedu na dilnu a kouknu se jak to tam vypada pod ti tepecem vecer dam vedet co jsem objevil a pripadne hodim foto ok,spoléhám na tebe;) Citovat
DanculD Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 A nieje to nahodou pri vsetkych naftovych motoroch automaticky? Pretoze ja to tam mam tiez: PRÍDAVNÉ KÚRENIE - AUTOMATICKÉ DODATOČNÉ OHRIEVANIE. A vobec nemam auto pre serverske krajiny, pretoze tam mam uvedene: MIERNE PODNEBIE. Na predoslej 307HB 2002 som to mal tak isto, tak preto si myslim, ze je to standardna sucast vsetkych HDi-ciek. Inak, vcera som musel ist Octaviou TDi a je to nieco strasne, rachot jak v lokomotive a kym to zacalo poriadne kurit, tak som presiel asi 10km. Som myslel, ze mi od zimy a rachotu odpadnu usi. A celkovo mam v Octavii II taky stiesneny pocit, tiez sa vam to tak zda? Citovat
A-daS Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Standartní u všech HDI to není, protože kamarád má taky 307 Break výroby 2005,ale má menší výbavu než já podle VIN přídavné topení automatické nemá. Každopádně pokud to je opravdu jen nějaký ohřev vzduchu,tak nevím proč to berou jako nějakou lepší úroveň výbavy. [upravil dne 29/12/10 19:48 Ferry] Citovat
shark734 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 ja som este nevidel 307 bez toho pridavneho kurenia.. a preco vyssi stupen? lebo je rozdiel ked ti mrzne riť 2-5 minut a 20 minut Citovat
A-daS Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 každopádně to nemají všechny HDi auta. Rodičů auto Citroen 2.0 HDi to třeba taky nemá... Ale to je jedno. Citovat
dyno Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 tak sem tu a zde jsou fotky toho topeni cervene - topeni , zelene - konektor , modre - kostra je k tomu nadhernej pristup kez by to bylo tak se vsim:D kdyz je k tomu tak peknej pristup dam tam zejtra na jednotlivy zily toho svazku leddiody s odporem abych videl kdy to zacne topit pak dam vedet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.