izuel Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Zdarec, Zkouseli ste nekdo maximalku s 206 XS 1.6i (65KW).Jen by me zajimalo kolik pojede max.a jestli by kola ovlivnily rychlost..dikys:papa Citovat
Lucky Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 a myslis ted rychlost absolutni nebo budikovou??? Citovat
izuel Odesláno 16. červenec 2004 Autor Odesláno 16. červenec 2004 No samozrejme tu nejvyssi podle budiku,jinak by si to asi tezko zmeril:P Citovat
Tazman Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 Kola ti rychlost neovlivni pokud nemas supersport. Kola se projevi co se tyce jizdnich vlastnosti ale rychlost to nejak neovlivni:D [Editován dne 31/12/04 Tazman] Citovat
Marek206 Odesláno 22. září 2004 Odesláno 22. září 2004 Kola můžou ovlivnit rychlost spíš tak, že čím budou širší tím větší je valivej odpor=zpomalení Jediný co bys mohl udelat pro zrychlení v zavislosti na kolech je zvětšit jejich průměr ale to je v porovnání s tím nárustem úplně nasmyslný.... Naštěstí!!! Je přece spousta jiných možností jak zrychlit :D:D Citovat
Tazman Odesláno 15. říjen 2004 Odesláno 15. říjen 2004 Dej si pod kapotu 2,0 z 206 RC a budeš spokojen co se týká jízdy, ale ten benzin jůůj. [Editován dne 31/12/04 Tazman] Citovat
TO Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 mam 206 2.0 HDI XS (66kw)..a kola R15..a budikova maximalka byla 200km/h (presne tak 198) Citovat
Marek206 Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Fakt uděláš s HDi 66kw 200 tak to blahopřeju tak to ta naše mrdka víc jak 185 nepustí. A jsi první koho znám kdo z toho ve standartu dostal víc jak 190.. Ale od jara už to pojede i mně. Dostane kopanec do pr.... (novej soft) a pojede jak šlak Citovat
Tazman Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Když jsme byli na předváděcí jízdě při koupi naší 206 tak dotyčný s námi uháněl 190 Km/h, když mi to říkal tak jsem nevěřil ale na tacháči jsem zjistil že nekecá. Tak mezitím co jsem se křečovitě držel dveří a zapíral se o podběhy řekl, že to je dost dobrý. A on na to :\" že až se to zahřeje tak na 90 stupňů tak to pojede ještě něco víc, na konec jsem byl rád že nám to nechtěl ukázat i tak mi to stačilo [Editován dne 31/12/04 Tazman] Citovat
Tazman Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 A jinak co se týká 206 2.0 HDi tak tam není problém jet s tím víc jak 190 sám jsem to zkoušel na dálnici do Příbrami a u 200 jsem řekl že mi to stačí ale těch 180 jsem to držel až skoro k Příbrami. A to jsme jeli ve dvou a ještě ktomu 206 SW XS 2.0 HDi [Editován dne 9/11/04 Tazman] [Editován dne 31/12/04 Tazman] Citovat
Tazman Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Napsán autorem Marek206 Fakt uděláš s HDi 66kw 200 tak to blahopřeju tak to ta naše mrdka víc jak 185 nepustí. A jsi první koho znám kdo z toho ve standartu dostal víc jak 190.. Ale od jara už to pojede i mně. Dostane kopanec do pr.... (novej soft) a pojede jak šlak Novej soft v řídící jednotce nebo chip? [Editován dne 31/12/04 Tazman] Citovat
ICEMAN Odesláno 27. listopad 2005 Odesláno 27. listopad 2005 No tak s 205kou se mi podarilo vjet v cca 165km/hod do zatáčky, za kterou na mě číhala škodověnka, která si do ní nadjížděla. Víc už jsem z ní nestačil dostat, protože zůstala kolečkama nahoře. Potom jsem měl dlouho Š Rapid 130. S tím jsem si celkem pohrál a s téměř sériovým motorem Favorit 136 to dělalo bez problémů 180km/h (ten pocit, když jsem předjížděl meďoury a ochcávky ). No a teď mám 206ku 1,4i a nevím, jestli se o ni tolik bojím, nebo má opravdu o tolik horší stabilitu než ten Rapid, ale víc než 170km/h jsem s ní zatím nejel i když by určitě ještě kousek šla... Citovat
mk405 Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 ryclost asi nejvíce ovlivní převodovka, že ano. kolečko to taky ovlivní, pokud dáš kolečka menší ukazuje budí víc než jedeš čili pojedeš 150 a na budíku máš 170 atd. a dostaneš se naviší rychlost dříve. potvrzuji že 306 2.0 HDi jde přes 200, jel jsem v DE 200-210km/h bez vetších problémů a navíc ve 4 lidech. mk:papa Citovat
Crack Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Původně zaslal: ICEMAN No tak s 205kou se mi podarilo vjet v cca 165km/hod do zatáčky, za kterou na mě číhala škodověnka, která si do ní nadjížděla. Víc už jsem z ní nestačil dostat, protože zůstala kolečkama nahoře. Potom jsem měl dlouho Š Rapid 130. S tím jsem si celkem pohrál a s téměř sériovým motorem Favorit 136 to dělalo bez problémů 180km/h (ten pocit, když jsem předjížděl meďoury a ochcávky ). No a teď mám 206ku 1,4i a nevím, jestli se o ni tolik bojím, nebo má opravdu o tolik horší stabilitu než ten Rapid, ale víc než 170km/h jsem s ní zatím nejel i když by určitě ještě kousek šla... mě rapid taky jezdil podle tacho 180km/h,ale když sme to měřili na letišti radarem,tak sem byl silně zklamanej,skutečná rychlost byla 153:roll no jo no škodovka Citovat
ICEMAN Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Původně zaslal: Crack Původně zaslal: ICEMAN No tak s 205kou se mi podarilo vjet v cca 165km/hod do zatáčky, za kterou na mě číhala škodověnka, která si do ní nadjížděla. Víc už jsem z ní nestačil dostat, protože zůstala kolečkama nahoře. Potom jsem měl dlouho Š Rapid 130. S tím jsem si celkem pohrál a s téměř sériovým motorem Favorit 136 to dělalo bez problémů 180km/h (ten pocit, když jsem předjížděl meďoury a ochcávky ). No a teď mám 206ku 1,4i a nevím, jestli se o ni tolik bojím, nebo má opravdu o tolik horší stabilitu než ten Rapid, ale víc než 170km/h jsem s ní zatím nejel i když by určitě ještě kousek šla... mě rapid taky jezdil podle tacho 180km/h,ale když sme to měřili na letišti radarem,tak sem byl silně zklamanej,skutečná rychlost byla 153:roll no jo no škodovka Ještě jsem ho neprodal, tak to schválně vyzkouším. Jen zatím nevím jak. U policie známé nemám a radar taky nevlastním Citovat
Crack Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Původně zaslal: ICEMAN Původně zaslal: Crack Původně zaslal: ICEMAN No tak s 205kou se mi podarilo vjet v cca 165km/hod do zatáčky, za kterou na mě číhala škodověnka, která si do ní nadjížděla. Víc už jsem z ní nestačil dostat, protože zůstala kolečkama nahoře. Potom jsem měl dlouho Š Rapid 130. S tím jsem si celkem pohrál a s téměř sériovým motorem Favorit 136 to dělalo bez problémů 180km/h (ten pocit, když jsem předjížděl meďoury a ochcávky ). No a teď mám 206ku 1,4i a nevím, jestli se o ni tolik bojím, nebo má opravdu o tolik horší stabilitu než ten Rapid, ale víc než 170km/h jsem s ní zatím nejel i když by určitě ještě kousek šla... mě rapid taky jezdil podle tacho 180km/h,ale když sme to měřili na letišti radarem,tak sem byl silně zklamanej,skutečná rychlost byla 153:roll no jo no škodovka Ještě jsem ho neprodal, tak to schválně vyzkouším. Jen zatím nevím jak. U policie známé nemám a radar taky nevlastním no to unás byla taková akce že se tam prostě tohle dělo a viděl sem to na obrazovce tu rychlost,jako na fotce Citovat
ICEMAN Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Možná si zaplatím na Masarykově okruhu 250,- za 30min jízdy a možná by to tam byli schopni změřit... Citovat
Crack Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Původně zaslal: ICEMAN Možná si zaplatím na Masarykově okruhu 250,- za 30min jízdy a možná by to tam byli schopni změřit... tak to máš super možnost.Když si vezmeš co stojí projíždka autíčkem na pouti )) Citovat
ICEMAN Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Tu možnost má každý. Je to tam otevřené pro veřejnost myslím každé úterý. No jo, teď jsem si vzpomněl, že od jara do podzimu - to už Rapida asi mít nebudu... A ty autíčka na pouti jsou taky v něčem lepší - když do někoho narazíš, tak tě to nic nestojí Citovat
Crack Odesláno 29. listopad 2005 Odesláno 29. listopad 2005 Původně zaslal: ICEMAN Tu možnost má každý. Je to tam otevřené pro veřejnost myslím každé úterý. No jo, teď jsem si vzpomněl, že od jara do podzimu - to už Rapida asi mít nebudu... A ty autíčka na pouti jsou taky v něčem lepší - když do někoho narazíš, tak tě to nic nestojí jenže jet takovou dálku až do brna abych se tam svez na okruhu není zas tak dobrá možnost:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.