Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Kola ti rychlost neovlivni pokud nemas supersport. Kola se projevi co se tyce jizdnich vlastnosti ale rychlost to nejak neovlivni:D

[Editován dne 31/12/04 Tazman]

Odesláno

Kola můžou ovlivnit rychlost spíš tak, že čím budou širší tím větší je valivej odpor=zpomalení :bojim Jediný co bys mohl udelat pro zrychlení v zavislosti na kolech je zvětšit jejich průměr ale to je v porovnání s tím nárustem úplně nasmyslný.... Naštěstí!!! Je přece spousta jiných možností jak zrychlit :D:D:D

• O 4 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Fakt uděláš s HDi 66kw 200 tak to blahopřeju tak to ta naše mrdka víc jak 185 nepustí. A jsi první koho znám kdo z toho ve standartu dostal víc jak 190.. Ale od jara už to pojede i mně. Dostane kopanec do pr.... (novej soft) a pojede jak šlak :D

Odesláno

Když jsme byli na předváděcí jízdě při koupi naší 206 tak dotyčný s námi uháněl 190 Km/h, když mi to říkal tak jsem nevěřil ale na tacháči jsem zjistil že nekecá. Tak mezitím co jsem se křečovitě držel dveří a zapíral se o podběhy řekl, že to je dost dobrý. A on na to :\" že až se to zahřeje tak na 90 stupňů tak to pojede ještě něco víc, na konec jsem byl rád že nám to nechtěl ukázat i tak mi to stačilo

Odesláno

A jinak co se týká 206 2.0 HDi tak tam není problém jet s tím víc jak 190 sám jsem to zkoušel na dálnici do Příbrami a u 200 jsem řekl že mi to stačí ale těch 180 jsem to držel až skoro k Příbrami. A to jsme jeli ve dvou a ještě ktomu 206 SW XS 2.0 HDi

[Editován dne 9/11/04 Tazman]

Odesláno
Napsán autorem Marek206

Fakt uděláš s HDi 66kw 200 tak to blahopřeju tak to ta naše mrdka víc jak 185 nepustí. A jsi první koho znám kdo z toho ve standartu dostal víc jak 190.. Ale od jara už to pojede i mně. Dostane kopanec do pr.... (novej soft) a pojede jak šlak :D

Novej soft v řídící jednotce nebo chip?

• O 1 rok později...
Odesláno

No tak s 205kou se mi podarilo vjet v cca 165km/hod do zatáčky, za kterou na mě číhala škodověnka, která si do ní nadjížděla. Víc už jsem z ní nestačil dostat, protože zůstala kolečkama nahoře.

Potom jsem měl dlouho Š Rapid 130. S tím jsem si celkem pohrál a s téměř sériovým motorem Favorit 136 to dělalo bez problémů 180km/h (ten pocit, když jsem předjížděl meďoury a ochcávky :D ).

No a teď mám 206ku 1,4i a nevím, jestli se o ni tolik bojím, nebo má opravdu o tolik horší stabilitu než ten Rapid, ale víc než 170km/h jsem s ní zatím nejel i když by určitě ještě kousek šla...

Odesláno

ryclost asi nejvíce ovlivní převodovka, že ano.

kolečko to taky ovlivní, pokud dáš kolečka menší ukazuje budí víc než jedeš čili pojedeš 150 a na budíku máš 170 atd. a dostaneš se naviší rychlost dříve.

potvrzuji že 306 2.0 HDi jde přes 200, jel jsem v DE 200-210km/h bez vetších problémů a navíc ve 4 lidech. mk:papa

Odesláno
Původně zaslal: ICEMAN

No tak s 205kou se mi podarilo vjet v cca 165km/hod do zatáčky, za kterou na mě číhala škodověnka, která si do ní nadjížděla. Víc už jsem z ní nestačil dostat, protože zůstala kolečkama nahoře.

Potom jsem měl dlouho Š Rapid 130. S tím jsem si celkem pohrál a s téměř sériovým motorem Favorit 136 to dělalo bez problémů 180km/h (ten pocit, když jsem předjížděl meďoury a ochcávky :D ).

No a teď mám 206ku 1,4i a nevím, jestli se o ni tolik bojím, nebo má opravdu o tolik horší stabilitu než ten Rapid, ale víc než 170km/h jsem s ní zatím nejel i když by určitě ještě kousek šla...

mě rapid taky jezdil podle tacho 180km/h,ale když sme to měřili na letišti radarem,tak sem byl silně zklamanej,skutečná rychlost byla 153:roll no jo no škodovka
Odesláno
Původně zaslal: Crack

mě rapid taky jezdil podle tacho 180km/h,ale když sme to měřili na letišti radarem,tak sem byl silně zklamanej,skutečná rychlost byla 153:roll no jo no škodovka

Ještě jsem ho neprodal, tak to schválně vyzkouším. Jen zatím nevím jak. U policie známé nemám a radar taky nevlastním :myslim

Odesláno

Původně zaslal: Crack

Ještě jsem ho neprodal, tak to schválně vyzkouším. Jen zatím nevím jak. U policie známé nemám a radar taky nevlastním :myslim

no to unás byla taková akce že se tam prostě tohle dělo a viděl sem to na obrazovce tu rychlost,jako na fotce
Odesláno

Možná si zaplatím na Masarykově okruhu 250,- za 30min jízdy a možná by to tam byli schopni změřit...

tak to máš super možnost.Když si vezmeš co stojí projíždka autíčkem na pouti :)))
Odesláno

Tu možnost má každý. Je to tam otevřené pro veřejnost myslím každé úterý. No jo, teď jsem si vzpomněl, že od jara do podzimu - to už Rapida asi mít nebudu...

A ty autíčka na pouti jsou taky v něčem lepší - když do někoho narazíš, tak tě to nic nestojí :roker

Odesláno

Tu možnost má každý. Je to tam otevřené pro veřejnost myslím každé úterý. No jo, teď jsem si vzpomněl, že od jara do podzimu - to už Rapida asi mít nebudu...

A ty autíčka na pouti jsou taky v něčem lepší - když do někoho narazíš, tak tě to nic nestojí :roker

jenže jet takovou dálku až do brna abych se tam svez na okruhu není zas tak dobrá možnost:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...