Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chtěl bych se zeptat jestli mi mužete nikdo doporučit naký centrální zamikání na 306ku hdi rv.2000.Chystám se před lakem zavařit zámky a origo centrál je ko.

Odesláno

jj jen ty zámky zruš až ti jednoho krásnýho dne(většinou při -10C° a když auto nejvíc potřebuješ)umře baterka tak budeš štěstím bez sebe že sis zavařil zámky:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 2/8/09 zzipCZ]

Odesláno
Původně zaslal: Pavel-306

toho se nebojim auto v zimě bude v teplíčku a odpočívav

jo tak to je jiná ale i tak něco se pos....a pak to bude mazanec se tam dostat
Odesláno

když se může něco pos... tak se něco pos...

Ráno někam pojedeš bude sněžit. Přes den chvilku obleva, pak to k večeru zamrzne... večer se nedostaneš doom :P:D

Nojo, je to trošku přehnaný, zvlášť jestli parkuješ v garáži, ve kterej je jakž-takž teplo (aspoň nad nulou). Já třeba parkuju venku a jednou jsem musel otevírat růčo klíčkem, takže to šlo :)

Ale jak se spalo výš. Zmrzne ti baterka a seš tam, kde bych byl já, kdybych měl zavařenej zámek :D

[upravil dne 2.8.2009 dolly1010]

Odesláno

hele z vlastni zkusenosti mel jsem na fieste zavarene vsechny zamky jak chces ty ale pred tim nez jsem to udelal a zapojit central tak jsem si tam udelal takovou malou vychytavku na otevreni kapoty.Hlavne aby jsi o tom vedel jenom ty.Jinak do auta jsem se dostal i kdyz byly fakt velky mrazy a kdyz mi umrela baterka tak jsem otevrel kapotu z venku a v pohode. :)

Odesláno

No ja odkedy mam auto som este klucik v zamku nemal, iba ich sem tam premazem takym sprayom FAB:D...ani som neskusal ci mi funguju:)...ale vies ako to chodi, ked to mas, tak to nepotrebujes, zahladis zamky a hned na druhy den sa nieco vysere:aut

...kazdopadne mne sa zavarene zamky pacia:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...