Pavel-306 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Zdravim chtěl bych se zeptat jestli mi mužete nikdo doporučit naký centrální zamikání na 306ku hdi rv.2000.Chystám se před lakem zavařit zámky a origo centrál je ko. Citovat
309GT Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Možností máš hodně,záleží jestli chceš s alarmem nebo bez,jestli to má mít nějaký jiný vychytávky a taky na ceně,ale jestli budeš rušit zámky,tak na centrálu nešetři,aby jsi se potom dostal do auta i jinak než přez rozflákané okno:D http://www.rakso.cz/kategorie/centralni-zamykani/ Citovat
zzipCZ Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 jj jen ty zámky zruš až ti jednoho krásnýho dne(většinou při -10C° a když auto nejvíc potřebuješ)umře baterka tak budeš štěstím bez sebe že sis zavařil zámky:potlesk:potlesk:potlesk [upravil dne 2/8/09 zzipCZ] Citovat
dolly1010 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Teď jsem si vzpoměl na letošní zimu. Až trošku zatuhne, tak si všimneš jak ty motorky centrálu jsou vlastně slabý (vlastní zkušenost ) Citovat
Pavel-306 Odesláno 2. srpen 2009 Autor Odesláno 2. srpen 2009 toho se nebojim auto v zimě bude v teplíčku a odpočívav Citovat
zzipCZ Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Původně zaslal: Pavel-306 toho se nebojim auto v zimě bude v teplíčku a odpočívav jo tak to je jiná ale i tak něco se pos....a pak to bude mazanec se tam dostat Citovat
wooody Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 nechal bych tam radsi nekde nejakej rezervni, treba na kufru Citovat
dolly1010 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 když se může něco pos... tak se něco pos... Ráno někam pojedeš bude sněžit. Přes den chvilku obleva, pak to k večeru zamrzne... večer se nedostaneš doom Nojo, je to trošku přehnaný, zvlášť jestli parkuješ v garáži, ve kterej je jakž-takž teplo (aspoň nad nulou). Já třeba parkuju venku a jednou jsem musel otevírat růčo klíčkem, takže to šlo Ale jak se spalo výš. Zmrzne ti baterka a seš tam, kde bych byl já, kdybych měl zavařenej zámek [upravil dne 2.8.2009 dolly1010] Citovat
Boulik Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 hele z vlastni zkusenosti mel jsem na fieste zavarene vsechny zamky jak chces ty ale pred tim nez jsem to udelal a zapojit central tak jsem si tam udelal takovou malou vychytavku na otevreni kapoty.Hlavne aby jsi o tom vedel jenom ty.Jinak do auta jsem se dostal i kdyz byly fakt velky mrazy a kdyz mi umrela baterka tak jsem otevrel kapotu z venku a v pohode. Citovat
Qcko Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 No ja odkedy mam auto som este klucik v zamku nemal, iba ich sem tam premazem takym sprayom FAB:D...ani som neskusal ci mi funguju:)...ale vies ako to chodi, ked to mas, tak to nepotrebujes, zahladis zamky a hned na druhy den sa nieco vysere:aut ...kazdopadne mne sa zavarene zamky pacia:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.