Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pekne si si vymazlil auto od tej doby čo som tu bol naposledy (vtedy si kúpil disky :D ) .. Veľmi sa mi páčia tie podlžky.. Tiež to budem musieť takto riešiť lebo sú kolesá fakt dosť \"utopené\".. Akú značku podložiek si dával?

Odesláno

Díííky :D . Daval sem je jen na zadní napravu a vypada to bombasticky jak ten zadek vylezl ven. ( ješte nafotím par foto)

Jinak podložky sem kupoval na netu. Značku nevim jen sem chtěl ať jsou z duralu takže jsou pevne a lehke:)

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Nového na autě není zatím nic :) ale chystám neco novýho trochu z jiného soudku :D napovím fotkou

416924_2679260821517_1256168218_32283547_1561436994_n.jpg

[upravil dne 29/1/12 15:11 od MHS]

Odesláno

Moto jsem měl vracím se po 5 letech zpátky k motu. Ale silnějši jak 250 sem neměl.

V Plánu mam tenhle kousek Suzuki sv 650 N

[upravil dne 29/1/12 16:17 od MHS]

post-22668-14109622037051_thumb.jpg

[upravil dne 29/1/12 16:19 od MHS]

Odesláno

pro jakoze zacatecnika skvela volba a i zkusenej se na tom vyblbne, muzu doporucit. mam doma a kazda jizda je zazitek.. a ls2 taky dobra volba.

Odesláno

tak hlavně dobře vyber;) sv je držák a je to dobrá motorka. taky jsem ji chtěl, ale nakonec jsem měl strach, aby to trošku jelo. někdy se můžem projet na Šanci :D

Odesláno

urcite jak pise Kubát, esvo je dobra masina, ale clovek se o ni musi starat. pokud stara, je to drzak. kolik na ni mas pocit. klidne bych bral novej model strikacku, ale karburator ma taky neco do sebe, ma se tam zase co min posrat..

Odesláno

Beru tenhle model je to od znameho stroj co se o něj dobře staral. 2roky mu to stoji v garazi a už na tom nejezdí tak to od něj na jaře beru.

Taky si myslim že to je dobrá volba jak na začátek tak i na další blbnutí :D

Tak sem zvedavý jak to pojede:)

Odesláno

tak to je dobre. hele neni to na rychlost,ale spis na krasny klikaty okrsky.. zatah je skoro okamzity. jezdim s kamosem s klasickym radovym 4valcem a jemu nez se to roztoci, jsem pryc. zalezi co preferujes. jak rikam, neni to na dalnici..

Odesláno

o rychlost mi ani tak nejjde. určitě nesjem blázen co musí jet 250 apod. takže jak píšeš spíš na ty okrsky a podobný jizdy. Navíc sem 5 roku na tom neseděl takže mi nějaký čas bude trvat než se do toho zpátky dostanu :)

Takže mi bude stačit ten zážitek z toho zátahu a zvuku :D

Odesláno

jj tak to je dobra volba a zvuk dvouvalu do V je krasnej. akorat bacha na podrazovani v zatacce kvuli vetsi kompresi a tahle motorka se ovlada sama, jak se rika, ted se neuraz, je to motorka pro zacatecniky a zensky, ale na to sem uz zvyklej. :-)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Kluci prodávam svůj podvozek AP .

Před rokem kupovaný.

P.C. byla 13800kč specifikace a info zde http://podvozek.k-tuning.cz/3972/stavitelny-podvozek-peugeot...

Prodavám jako komplet jedina vada jsou zadni tlumiče jeden je vyteklý a druhý je načlý.

S menším snížení možno použít origo jinak koupit skracene o2cm

Cenu bych viděl tak na 8 tisic zalezi na dohodě

[upravil dne 4/4/12 19:38 od MHS]

post-22668-14109623237962_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...