winco Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 zniženie je super ale ten bieli karbon sa mi moc nemlubi lepši by bol asi čierny alebo potom cele auto olepil tým čo máš mi nesedi ten farebny rozdiel sorry
Frozz Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Snížení je super, cítíš nějaký rozdíl když jedeš do zatáčky? Ten karbon se mi taky moc nelíbí, kontrast barev by byl podle mého lepší než dát 2 téměř totožné barvy k sobě.
MHS Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 DO zataček je to parada sedi to krasne a mnohem lip akorat je to trosku víc tuhši ale to mi nejak nevadí. Co se týče kontrastu ,cćhci puvodně cely auto do stribrneho carbonu ale nejak uvazuju ze to asi padne jeste presne newim zda do toho pujdu. možna ještě zkusim ten černy ale pouvažuju ještě. Ten stříbrny na slunci vypada strasně dobře takže ješte to tak necham a pouvažuju
Stuchy Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 mě ten kontrast nevadí a chválím černej bych nedělal já jsem zastáncem toho když je to jemný takže mě se to líbí
MHS Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 Nějak sem uvažoval co dále na autě udělam. Původně sem chtěl brzdový kit od D2 Racing ale sahnu a našetřím na kit TAROX jejich stranky me nadchly a informace co mi poskytli jsou taky OK takže snad na přiští leto bude tahle sada v 6ti pistkovym třmenem a 288mm kotoucem [upravil dne 21/6/11 18:20 MHS]
wojtěch Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 už bych tam dal větší kotouče.. když to budeš předělávat..
MHS Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 chtěl sem ,ale zimu jezdim na plecháčích a přes velky kotouce bych je tam pak už nedostal. Uvidím ješte to přesně pozjištuju ktery nejvetší rozměr tam nacpu:)
MHS Odesláno 25. červen 2011 Autor Odesláno 25. červen 2011 Jinak z nárazníku boční lišty sem znova stříkl do bravy páč sem je mel podřený proto na fotkách jsou sundány. Jinak na zadní kola planuju dát podložy aspon 15mm ad trošku vylezou ven, po tom snížení trošku zalezly dovnitř Nezná někdo stránku na podložky i šrouby kde bych to objednal přímo najednou?
Frozz Odesláno 25. červen 2011 Odesláno 25. červen 2011 Ahoj, jak jsi udělal ten rámeček do karbonu? Vyndaval si ten znak? Složitý? Díky
MHS Odesláno 25. červen 2011 Autor Odesláno 25. červen 2011 Ten znak sundáš z nárazníku a ze zadni strany jsou takove čudlíky na kterych drží znak lva i ten druhý kus ktery byl v chromu jednoduše to vycvakneš. Nevím jestli to tak máš i ty na 206tce
MHS Odesláno 25. červen 2011 Autor Odesláno 25. červen 2011 a co klucky? bud karbon nebo barva:myslim ještě zvažujem
Recommended Posts