Edison Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Původně zaslal: Creams A hlavně hezká funkce, že tom tom přijíma aktuální zpravodajství (nedoporučuju používat v ČR .-D ) ale německo a rakousko nám hezky ušetřilo čas v koloně a peníze za měření kdy to hlásí pevné radary... Navi bez RDS-TMC je dnes vcelku bezpředmětná. Kolikrát do roka jezdíme nové trasy? TMC i na opakovaných trasách je velkým přínosem... I když u nás... :-/ Ale D, A, CH, S, DK, F... tam to chodí fajně. Citovat
Milhaus65 Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Trochu přispěju: Mio - co odešlo od iGo tak špatné, poslední dobré modely 520, 720. Řada 3xx je plná chyb. TomTom - (-) dnes už mapy Teleatlas. SLovensko atd. Navteq jej dohnal a předehnal. Dnes už slabá grafika, chyby při navigaci. (+) je to etalon a dobře se ovládá Garmin - (-) Grafika dtto co TT. (+) mapy Navteq, fungujicí servis a prodej ND a doplňku i po několika letech. Navigon - mapy Navteq a předběhl za poslední dobu ty předchozí. iGo - (-) mapy Teleatlas v Západní evropě, složité ovládání (+) mapy od lokálních výrobců na jihu. viz pokrytí Chorvatska. Já jsem si tento týden koupil do auta zajímavou věc. Mini Coyote. Linky sem dávat raději nebudu, ale dá se to najít. Je to v rozběhu, geniální nápad. Jak se to trochu zaběhne tak to bude paráda. Citovat
PnR Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Milhaus65: ten coyot moze mat sancu ale musi byt o dost vecsia komunita podla mna. Radsej ostat pri klasike, ktoru za tych 300e kupis viac menej v pohode s iGo sa naucil velmi rychlo pracovat aj dochodca, 2006tka ma velmi intuitivne ovladanie takze za to by som minus nedaval. 8 uz ma viac funkcii ktore nevyuzije kazdy takze tazko povedat... edison: u vas sa tmc vysiela? u nas nic [upravil dne 9.8.2009 PnR] Citovat
Milhaus65 Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Od ledna 2008 , je v ČR TMC funkční. Není na to takový spoleh jako třeba v Německu ale dá se. Předtím to min. rok jelo v testovacím provozu. Jsem pro každou novou zajímavou věc, která má smysl. Tak jsem to podpořil. Zatím hlásí nebezpečná místa, semafory, úsekovky a stacionáry. Chystají něco jako TMC a jak budou alespoň trochu chodit mobilní , tak to bude paráda. [upravil dne 9/8/09 Milhaus65] Citovat
jozefsv Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 naj co som skusil bol tom tom ale pre zapad eu.osobne mam mio 520 s tmc kvoli lepsiemu pokrytiu mapami vychodnej eu+ da sa nahrat skin a fachci tam video Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.