Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

A můžete mi někdo napsat jak mají být nastavené  jestli levé třeba nahoru a právě dolů, buď te hodní a napište mi

Upraveno uživatelem maruskamichalek
Odesláno (upraveno)

tak jsem  byl venku a musel sem dát obě pačky dolu,a vysledek ,leve  světlo svití jen dolu a před a prave svití jako celé i nahoru a vic do prava :super

Upraveno uživatelem maruskamichalek
Odesláno

Obe svetlá majú svietiť rovnako, pozri videá čo sem boli vložené.

Inak menil som origo Xenóny keď sa mi jeden vypálil a dal som práve spomínané Osram Cool Blue Intense 5500 kelvinou ale D2S nakoľko Sedan má tie a rozdiel oproti origo bol pozorovateľný ihneď.

Odesláno (upraveno)

Sem som vkladal aj foto na porovnanie.

Odkaz na stránku iného fóra bol odstránený tak sem vložím porovnanie pre tých koho to zaujíma a pomôže pri rozhodovaní.

Na porovnanie. Na fotkách vo dvore je vidno pekný rozdiel medzi 9 rokou starými s cca 94tis. km originál Philips. a novými výbojkami D2s Osram Xenarc Cool Blooe Intense, viac svetla.
Na fotkách mimo obce to trochu skreslil mobil ale aj tak je vidno že je na vozovke viac svetla a je vidno do viac do diaľky.
(keď som skladal fotky do jedného obrázku som si všimol že s novými výbojkami som nestál presne na tom mieste ale na tej istej ceste) Ďalší postreh je že je lepšie vidno vodorovné značenie na ceste (to nemám odfotené).

Porovnanie vo dvore..jpg

Porovnanie momo obce..jpg

Upraveno uživatelem Judes
Nepovolený odkaz
Odesláno

Hezky nafocený příklad, mám právě taky už 9 let staré xenony 174tis km. Rozdíl by byl asi znát taky. Asi to vidím taky na ty CBI pokusím se vyfotit ty staré co mám a pak s novými pro další příklad zda to bude nebo nebude znát. Ale to až za měsíc či dva dříve ne.

Odesláno

Já nevím co řešíte, jestli to nebo to, já jsem si objednal toto dnes jsem to dal na auto plus bonus ledky a nevidím žádný rozdíl a to ještě svítí líp než které jsem měl teď v autě. V jedné jsem měl Phillips a v druhé osram, http://www.xenony-levne.cz/xenony-levne/eshop/3-1-Xenonove-vybojky/1042-3-AKCE-VYBOJKY-D2S-LED-ZDARMA/5/22-AKCE-Vybojka-xenon-D2S-6000K-do-originalnich-svetlometu, tak že kdo chce levné, můžu potvrdit že to svítí :super

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem koupil xenony na Peugeot 407 Coupé nové svítí nepatrně lépe a více do bíla a to se mi líbí viz obrázek. Světlo jsem nerozebíral a ani jsem se nepokoušel čistit čočky otvorem pro xenon. Jak mám automatický sklápění a natáčení světel, tak je tam toho více a nechtěl jsem se do toho teď pouštět, ale je vidět, že uvnitř je nějaký povlak, který by asi stálo za to vyčistit. Popravdě se mi do toho nechce a zatím to nebudu ani řešit, že bych to nechal udělat. Časem se uvidí.

Mobil si automaticky více přisvětlil u fotky Philips je to vidět na obloze, že není do černa jako u fotky Osram

Nové OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE proti philips XenStar 7 let staré.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...