Peta-k Odesláno 4. srpen 2009 Autor Odesláno 4. srpen 2009 zdrawim mam takovej problém potřebuju sehnat tento držak stabilizatoru u nas na vysočine ho na vrakači nemaj:nevim nevali se vam doma jeden takovej?? totiž když jsem ho odšroubovaval z ramena tak jsem povolil jednu stranu vic než druhou a zlomil se vejpul!!! [upravil dne 4/8/09 Peta-k] Citovat
Kubíček106 Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Mě se tento držák taky zlomil, ale sám od sebe :roll Nebo to bylo stylem jízdy Jediné místo bylo origo peugeot ani nevím co to stálo. Ale nebylo to moc drahé. Citovat
Ladis8 Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Původně zaslal: luky106rolandgaros pokusím se nafotit postup a pak to sem hodím To by si udělal veelice záslužnou činost Citovat
P-106! Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 ten drzak sezenes uplne v poho i neoriginal PUG;) a stoji cca 300,- Citovat
Peta-k Odesláno 5. srpen 2009 Autor Odesláno 5. srpen 2009 už jsem ho nakonec sehnal dal jsem za nej 200kc Citovat
Peta-k Odesláno 5. srpen 2009 Autor Odesláno 5. srpen 2009 ješte se chci zeptat když to dam všecko dohromady musim jed na geometrii?nekde jsem slyšel když jsou čepy zalisovany ze nemusim!!! Citovat
ozzy56 Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 jestli jsi nedělal nic s řízením--třeba kul.čepy řízení--na geometrii nemusíš já osobně bych si aspoň sbíhavost udělat nechal Citovat
Peta-k Odesláno 5. srpen 2009 Autor Odesláno 5. srpen 2009 nee nic s řízenim jsem nedelal ale sjíždeli jse mi pneumatiky vic k motoru takže budu asi muset na geometrii nebo na tu zbíhavost radši tam asi zajedu! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.