Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdrawim dneska jsem chtel vymenit čepy spodni ve předu a zaroven když je to rozdelany tak i silenbloky na ramenu ale nevim jak mam to rameno vyndat protoze na tim silenbloku nejni zadnej šroub kterej by ten silenblok držel!!!:myslimvyndaval jste to už nekdo??

[upravil dne 2/8/09 Peta-k]

Odesláno

jo, shora toho silentbloku jsou ty matky--postříkej Konkorem třeba a povolit...jde na tom rameni

vyměnit všechny silentbloky,i ten zadní--je třeba to dobře zkontrolovat,když bude rameno venku...;)

Odesláno

nadhera mam to venku ani jsem nevedel ze to pujde tam pekne ven !!!ale mam problém další nevim jak vyndat čepy z ramena ven nejsou tam nejak zalisovany nebo jak tam jsou přidelany???

Odesláno

jestli nejsou žádné drážky (zářezy) tak nevím,na tom novém kuláku není vidět nic--závit nebo

plochu z zalisování???

snad 106kaři budou vědět...

Odesláno

zalisovane??hmm dobry to by me zajimalo jak je mam vyrazit už jsem je zkoušel vyrazit a nic ani se to nehne!!!nj ale když jsou zalisovany tak nemusi se kupovat celi rameno kvuli čepu???

Odesláno

Ne ne, stačí čep. Když do nějakého servisu přineseš rameno a novej čep, tak to ti určitě udělají;) Já měnil na jaře komplet ramena, takže s tímhle bohužel zkušenosti nemám...

Odesláno

dá se to doma v poho ve svěráku... ven je to snadně vylisuješ ve svěráku a nalisovat je dobré mít u sebe kousek uřízlé trubky cca 2cm o pruměru takovím aby se ten čep přez ní zalisoval ale netlačil na ten plíšek kde je ten kloub

[upravil dne 2/8/09 luky106rolandgaros]

Odesláno

ok aspon budu vedet jak příšte postupovat!!včera jsem to hodil kamošovi a mojeho kamoše kamoš ma tata lis na kterym to jde udelat tak uvidime dneska nebo zitra už aby to bylo!!!už jsem 4 dny nejel se 106kou docela mi to chybi!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...