Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevite nahodou kde by se dali sehnat nejaky stribrny nalepovaci listicky na dvere a narazniky? Po Praze uz jsem videl asi 3 406ky ktery to na sobe maj a je to mooooc hezky!

Dik

Odesláno

Ja vim, ale Tomi, ac to sliboval, tak se vubec neozval, tak to zkousim i jinde.

Nasel jsem neco v tuning shopu, ale 180 za bm se mi zda krapetecek prehnany!

Odesláno

Taky jsem zamýšlel nějaký ty chromový lišty, ale na můj vkus je to moc snobácký. Takže je hodim do laku, to je decentní a možná to bude mít i větší efekt.

Jinak, mám pocit, že ty novější modely mají ty lišty snad všechny, rozhodně nejsou jen tři kousky v Praze. :):papa

Odesláno

Novy modely to maj vsechny, ale ja mam starej z 97 a videl jsem taky asi 3 stary a shodou okolnosti jsem vcera videl taky jeden, ale vypadal, ze tam ma listicky z novyho modelu a taky se mi zdalo, ze mel i predelanej prede na nnovej model, ale zadek byl stopro starej.

Jinak ty listicky v laku taky vypadaj dobre, tuhle jsem videl jednu cervenou!

• O 5 měsíců později...
Odesláno

jelikoz bylo o vikendu hezky, tak uz jsem tam konecne nalepil ty listicky!!

Vypada to fakt supr a dokonce jsem je nalepil i na zadni svetla (obdobne jak to ma novy model ale stribrny) a fakt to vypadaaaa moooooc dobre!!!

Az bude chvilka, tak udelam foto

Odesláno

No a kde jsi je nakonec sehnal a za kolik, ja je videl v Globusu na Cernym moste v tech autodoplncich co jsou nekde vedle Drapasportu za 50Kc/m jak jsem to tak meril na aute, na vsechny dvere a na predni a zadni naraznik kolem dokola je treba 874 cm, plus teda jeste pokud nekdo chce na svetla , tak to uz si musi zmerit sam :)

Odesláno

ja jsem je sehnal v hornbachu na cernaku

jsou to dvoumetrovky a stojej asi 83Kc/m

mel jsem strach jak to bude drzet, ale zda se ze to drzi jak prilepeny!!! :)

Odesláno
Napsán autorem kveton

pardon, staly 83Kc/ks (tj 2m)

tak to vychazi o 8.50/m levneji nez kdyz si koupis z toho dlouhyho kotouce na metry :D Jinak videl jsem ruzne profily tech listicek, existuji i nasazaovaci na hranu treba dveri ve tvaru \"U\" , pak jsou nalepovaci ve tvaru \"D\" nebo jen pasky bez vybouleni. Pri lepeni doprucovali nahrat karoserii fenem, tak to bylo napsany na tech co jsem videl

Odesláno

ty co jsem sehnal jsou jen mirne do D, jinak jsem to nenahrejval, bylo celkem teplo a jen jsem to pred tim otrel hadrikem s ironovou vodou aby se to odmastilo a vypada to zatim ze to i drzi!

Na CCM v tech autodilech jsem se koukal, ale nenasel jsem to tam, tak jsem zabrouzdal do hornbachu a je to!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...