Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Este otazocka co sa tyka naradia, vsimol som si, ze je najlepsie ako pisete kupit a pouzit nie kable ale tie vlakna roznej farby, cim to ale zlepujete do kopy?

[upravil dne 11/3/14 09:57 od Drako Ager]

no krome pravopisu :blicismajlik

zadne zlepovanie se nekona, kdy uz tak pajeni nebo krimpovani do spojek

radsi to dej odbornikovi nebo ti to auto jeste vyhori

Sorry ak som ťa náhodou urazil mojim pravopisom a štylizáciou, :roll , čo sa týka toho dať to odborníkovi, tak nemám 100€ naviac na spájkovanie niekoľkých káblov v dverách. ;)

Odesláno

Samozrejme mam kamaráta čo pájkuje, tak mi bude asistovať a vravieť čo a jak, chcem sa to normálne naučiť, nechcem byť nejaký ťuťko čo nevie ani dva káble spojiť ;)

• O 4 měsíce později...
Odesláno

ahojky, tak dnes jsem také dodělal výše zmíněnou opravu :) po šesti letech sem zjistil že pri otevřených dveřích a rozsvícených světlech vydává palubka nepříjemnej zvuk upozornění :D

ale k tématu, kdyby někdo nemohl sehnat tu origo peugeot průchodku, já to udělal viz foto, použil jsem klasickou kabelovou průchodku \"PG 29\" ODKAZ, je otočená tou převlečnou maticí s gumou do dveří, nebraní pohybu okna, před vodou těsní bezvadně(tady doplním - málem jsem si zlámal prsty když sem ji ve dveřích utahoval ale jde to) ale hlavně je naprosto přesná do te díry ve dveřích :) no a kabely jsou nacpané v káblšutzu (husím krku) vnitřní průměr 14mm (doporučuju 15, do 14 se to špatně cpe, je to dost natěsno, při 16ti kabelech 1qmm), tento je z gumy a je strčenej do čtvercové průchodky, staženej zdrhovačkou

každopádně ještě se zeptám, zbyli mi 2 kabely v levých dvěřích a 5 v pravých, čísla kabelů jsou: vlevo : 841,842 a vpravo: 843,844 a 6232,6222, 6252 , počítám že ty 84x kabely jsou repro do dvěří, ty jsem tahal nové, nicméně neví někdo co ten zbytek ? dveře fungují 100%, jedině, že by to mělo ještě např. vyhřívání zrcátek, to už jsem se teď nestihl podívat, díky za odpověď

post-54184-14109638721862_thumb.jpg

Odesláno

841 842 je levý přední reproduktor , 843 844 levý zadní reproduktor

ty další tř 6222 6232 6252 se bude týkat asi zámku dveří spínače

[upravil dne 14/7/14 21:49 od servisman]

Odesláno

to je hodně zajímavé, že do pravých předních dveří vede levý zadní repro :D no ty 84x neřeším jsou všude nové, a teď mě napadlo, že ty 6xxx vpravo budou na ovladání centrálu klíčkem v pravých dveřích (asi je tam taky 5pin motorek k ovládaní celého auta), jelikož dálka funguje a klíček sem nezkusil

Edit: áá díky nademnou :)

[upravil dne 14/7/14 21:52 od J0hny306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...