Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poraďte mi prosím. Právě si lámu hlavu s navigací :myslim. CD s verzí 6.6D je ve F a navi ho neschroupe. Chce to po mě SW s verzí 6.63. Je jiná volba než navštívit servis Peug a nechat si navi zprovoznit? Cena je prý min. 3 tis.! Kdyby byla jiná možnost, uvítám veškerou radu. Díííííky :)

Odesláno
Původně zaslal: viki407

moc díííky. můžeš mi prosím ještě zaslat, kde jsi objednával přesně. :D

Na co objednávat a platit, když na ofiko stránkách je zdarma ke stažení... www.eurovan2.com (je třeba se jen zdarma registrovat a pak skočit do sekce Download)

Odesláno

mno s upgradom to nie je ťažké, stačí dodržať zopár zásad, ktoré nájdeš tu: (je to popísané na konci)

a čo sa týka napálenia, soft si kľudne stiahni z eurovanu a po napálení skontroluj integritu dát, počet a veľkosť súborov, nemusíš hneď všetko objednávať;)

Odesláno

je to přeložení více jak 3tis slov a frází v systémovém CD...Je to piplačka a stojí to hromadu času a nervů. :-) sám jsem si to vyzkoušel. Pochybuju, že ti CD kluci pošlou, aby se pak dostalo zdarma ke stažení na netu. ;) Takže pouze osobní setkání a přehrání bez obdrženého CD :cool:

Odesláno

aj tak to skusim tak slo by to poslat mi cd riadne vam zanho zaplatim som poriadne daleko z ciech a zo slovenska tak preto to u mna je mozne iba cestou posty :( na net to nedam ved niesom blbec viem ze to stalo koepc namahy tak preco vam kazit zasluzeny zarobok.:roker

Odesláno
Původně zaslal: nsbojovnik

ahoj pocuj mas cestinu na cd ci ako to pocestujes? AK HEJ JE MOZne aby si mi to poslal a ja ti zaslem peniaze?

Já češtinu od nich mám, na 100% ti cd žádné nepošlou......je to ano na cd ale to se jen z cd nahraje do SW RT3 a zase si cd vezmou zpět.......to není cd na jedno použití a ty bys to potom mohl dál rozšiřovat...a to není určitě jejich zájem....

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

je to přeložení více jak 3tis slov a frází v systémovém CD...Je to piplačka a stojí to hromadu času a nervů. :-) sám jsem si to vyzkoušel. Pochybuju, že ti CD kluci pošlou, aby se pak dostalo zdarma ke stažení na netu. ;) Takže pouze osobní setkání a přehrání bez obdrženého CD :cool:

Vies mi povedat co konkretne (ktore konkretne subory) na systemovom CD je potrebne prelozit. Ja by som to tiez rad vyskusal a prelozil to do slovenciny napr. z nemciny (tu ovladam dobre) a mam dost casu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...