viki407 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Poraďte mi prosím. Právě si lámu hlavu s navigací . CD s verzí 6.6D je ve F a navi ho neschroupe. Chce to po mě SW s verzí 6.63. Je jiná volba než navštívit servis Peug a nechat si navi zprovoznit? Cena je prý min. 3 tis.! Kdyby byla jiná možnost, uvítám veškerou radu. Díííííky Citovat
luko407sw Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 na foru tady je link odkud stáhnout sw 6.63...ani v peugeotu to přehráni sw nebude tak drahé Citovat
kristian.mako Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Teraz som si objednaval novy SW s aktualnou verziou v Peugeote v BA a vyjde to 15eur a update poriesim doma. Poradili mi aby som to updatoval pri nastartovanom aute [upravil dne 30/7/09 kristian.mako] Citovat
kajvet Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 vždycky s nastartovaným autem. Jinak pohledej,tady na foru,už se to řešilo. Pokud však něco uděláš špatně, přijdeš o RT Citovat
viki407 Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 moc díííky. můžeš mi prosím ještě zaslat, kde jsi objednával přesně. Citovat
m.smak Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 a hlavně při updatu vyndat SIM kartu !!! Citovat
kajvet Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Původně zaslal: viki407 moc díííky. můžeš mi prosím ještě zaslat, kde jsi objednával přesně. Na co objednávat a platit, když na ofiko stránkách je zdarma ke stažení... www.eurovan2.com (je třeba se jen zdarma registrovat a pak skočit do sekce Download) Citovat
kristian.mako Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 kvoly tomu aby som nahodou nevypalil zly disk a v polke to zlyha... a potom mozem akurat 40 papierov pripravit namiesto 450Sk. Adresa je Vajnorská 173, Bratislava. Citovat
patko79 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 mno s upgradom to nie je ťažké, stačí dodržať zopár zásad, ktoré nájdeš tu: (je to popísané na konci) a čo sa týka napálenia, soft si kľudne stiahni z eurovanu a po napálení skontroluj integritu dát, počet a veľkosť súborov, nemusíš hneď všetko objednávať Citovat
Milhaus65 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Kdyby jste chtěli RT3 do plné češtiny, tak Vám to automaticky dáme do poslední verze 6.63 Can. Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 O víkendu pá-ne budu na severní moravě Ostrava - okolí. Kdyby někdo chtěl počeštit RT3. GSM 605 886673 Citovat
nsbojovnik Odesláno 8. srpen 2009 Odesláno 8. srpen 2009 ahoj pocuj mas cestinu na cd ci ako to pocestujes? AK HEJ JE MOZne aby si mi to poslal a ja ti zaslem peniaze? Citovat
kajvet Odesláno 8. srpen 2009 Odesláno 8. srpen 2009 je to přeložení více jak 3tis slov a frází v systémovém CD...Je to piplačka a stojí to hromadu času a nervů. :-) sám jsem si to vyzkoušel. Pochybuju, že ti CD kluci pošlou, aby se pak dostalo zdarma ke stažení na netu. Takže pouze osobní setkání a přehrání bez obdrženého CD Citovat
nsbojovnik Odesláno 8. srpen 2009 Odesláno 8. srpen 2009 aj tak to skusim tak slo by to poslat mi cd riadne vam zanho zaplatim som poriadne daleko z ciech a zo slovenska tak preto to u mna je mozne iba cestou posty na net to nedam ved niesom blbec viem ze to stalo koepc namahy tak preco vam kazit zasluzeny zarobok. Citovat
Přema Odesláno 8. srpen 2009 Odesláno 8. srpen 2009 Původně zaslal: nsbojovnik ahoj pocuj mas cestinu na cd ci ako to pocestujes? AK HEJ JE MOZne aby si mi to poslal a ja ti zaslem peniaze? Já češtinu od nich mám, na 100% ti cd žádné nepošlou......je to ano na cd ale to se jen z cd nahraje do SW RT3 a zase si cd vezmou zpět.......to není cd na jedno použití a ty bys to potom mohl dál rozšiřovat...a to není určitě jejich zájem.... Citovat
petertn1 Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Původně zaslal: kajvet je to přeložení více jak 3tis slov a frází v systémovém CD...Je to piplačka a stojí to hromadu času a nervů. :-) sám jsem si to vyzkoušel. Pochybuju, že ti CD kluci pošlou, aby se pak dostalo zdarma ke stažení na netu. Takže pouze osobní setkání a přehrání bez obdrženého CD Vies mi povedat co konkretne (ktore konkretne subory) na systemovom CD je potrebne prelozit. Ja by som to tiez rad vyskusal a prelozil to do slovenciny napr. z nemciny (tu ovladam dobre) a mam dost casu. Citovat
alihen Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 tak to uz daj do slovenciny a o polroka sa urcite ozvi, ale dufam, ze ti to pojde ovela rychlejsie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.