Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dá sa to ale opätovné zaradenie za jazdy sa dôrazne nedoporučuje i keď technicky to možné je. Radiť P,R a D sa má iba pri stojacom vozidle. Za jazdy jedine v rozsahu 1 - 2- 3- D a opačne.

Odesláno

já mněl automat na oplu, tak jsem se o to zajimal. Za jízdy nevyřazovat. Převodovka potom řadí od prvního stupně a ničí se. A ještě jedna rada. Když mi odešel startér, tak jsem mohl vozidlo táhnout rychlostí max 30km v hodině do vzdálenosti max 30 km.

Odesláno
Původně zaslal: pro-fil

...Převodovka potom řadí od prvního stupně a ničí se...

ale to by bol následok zaradenia a nie vyradenia. Takže správne by malo byť \"za jízdy nezařazovat\".

Vidím že vznikla ďaľšia fáma okolo automatu, taká istá ako nevymienať olej.

[upravil dne 30/7/09 pastorek]

Odesláno

Já mám ve Vectře Aisina nikdy jsem neměl problém s vyřazováním z kopce.Při opětovném zařazení D převodovka řadí na ten stupeň v jaké rychlosti se právě nacházíte.Není pravda že řadí od 1 stupně.To bych musel být neustále na okně.V poho dám ve stovce N a potom ve 120 D.U Mé 407SW automat tak nečiním z důvodu že tento automat deceleruje t.zn spotřeba 0.Aisin u Opla to neumí.

Odesláno

Já mám 6 kvalt Aisin a záleží v jakém režimu - programu (automatickém z 24 ) se nachází, pokud jedu v klidu , nedivočím, tak po ubrání hned hazí volnoběh =nebrzdí motorem. Stačí 2x trochu přišlápnout plyn a hned brzdí . Potom zase trvá chvili než se vrátí .

Odesláno

V chytré knize je doslova napsáno:

N - Neutrální poloha

Ani na okamžik nevolte tuto polohu, pokud je vozidlo v pohybu!

Pozor.

Pokud je za jízdy nedopatřením zvolena poloha \"N\", nechejte před další volbou klesnout otáčky motoru na volnoběžné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...