Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem si nechal namontovat úchytné body na síť oddělující 2.řadu sedadel od kufru, ale jsou to jen takové mističky, vůbec nevím, jak se tam ta horní tyč umístí. Jestli to někdo máte, poraďte prosím (foto).

P.S. samotnou síť ještě nemám...

post-0-14109608632158_thumb.jpg

Odesláno

Pokud tu síť nemáš a budeš ji kupovat, mám jí doma a určitě ji potřebovat nebudu. Tak bychom se na ceně určitě dohodli! Je nová a měl jsem ji u auta, když jsem ho kupoval.

Odesláno
Původně zaslal: btl.a

Pokud tu síť nemáš a budeš ji kupovat, mám jí doma a určitě ji potřebovat nebudu. Tak bychom se na ceně určitě dohodli! Je nová a měl jsem ji u auta, když jsem ho kupoval.

jo, zájem bych měl, zatím mám rozjetý 2 aukce na E-bay, ale pokud nabídneš dobrou cenu, budu to mít jednodušší.

Odesláno
Původně zaslal: jákob01

ty háky se chytají za \"podvozek\" sedaček?

ne, v podlaze za zadníma sedáky jsou úchyty které jsou výklopné

Odesláno

tak jsem zjistil, že tam fakt postrádám ty černé plechové pantíky s \"klíčovou dírkou\", do kterých se ta tyčka síťky zacvakne.

nevíte někdo jestli se to prodává se síťkou, či objednává zvlášť, nebo nemáte to někdo nazbyt?

díky

post-0-14109608639229_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: btl.a

dej prosím vědět tu cenu, ať se zbytečně neženu do těch aukcí...

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...