mablees Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Zdravím kolegy , měl bych dotaz - je někde ke stažení servisní manuál . .nemyslím příručku pro uživatele jak co ovládat atd . . . Myslím něco takového jak se k čemu dostat atp : konkrétní příklad - ostřikuje mě jen jeden stěrač - druhý má asi vypadlou hadičku přímo u motorku , jak se k němu dostanu , co mám odmontovat . . . Citovat
janecek Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 tohle se mi taky stalo,že jsem měl vypadlou hadičku u motůrku.Dostal jsem se tam podběhem blbě,ale je to hotový a drží to furt. Citovat
plaz Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 motorek je pod pravym podbehem musis odsroubovat ten plast lem a t kus na pravej ostr a levej je tam co mizi ta hadicka dolu Citovat
Zodiak Odesláno 27. říjen 2015 Odesláno 27. říjen 2015 Servisní manuál mám, cca 370 stránek. Vypadá jako kniha "Jak na to". Jedinej zádrhel je, že je v ruštině. Kdo chce, ať písne SZ. Citovat
ferinko2 Odesláno 27. říjen 2015 Odesláno 27. říjen 2015 Mám aj francúzsky....uložím na nejaký server,aby bol na stiahnutie. Dobré fotky....pokec si domyslíte Citovat
Zodiak Odesláno 27. říjen 2015 Odesláno 27. říjen 2015 V té ruštině je to celkem srozumitelné, jsou tam i obrázky. Našel jsem přesně to, co jsem hledal. Citovat
ferinko2 Odesláno 27. říjen 2015 Odesláno 27. říjen 2015 Keď to niekomu pomôže http://ulozto.sk/xi7wZss9/manuale-str-28-0 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.