Cliwe Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Zdravim, pri normalní jízdě zaznamenávám náhlý výpadek výkonu. A to i pri vypnuté klimatizaci. Při stejné výšce otáček motor na půl vtěřinky stratí výkon. A ještě maličkost, brzdovej pedál vrže [upravil dne 26.7.2009 Cliwe] [upravil dne 26.7.2009 Cliwe] [upravil dne 26.7.2009 Cliwe] Citovat
destiny Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Může být způsobeno třeba vadnou lambda sondou, která dává počítači chybná data. Citovat
Cliwe Odesláno 26. červenec 2009 Autor Odesláno 26. červenec 2009 dneska jsem to projej a pozoroval. Za jízdy se to sane jen občas. Ale docela často když začnu pomalu pouštět plyn. Tak to najednou \"vypadne\" vykon auto malilinko zpomalí (cukne) a pak zase všechno normalka. Citovat
omegascream Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 mam pocit, ze nieco taketo sa obcas stava aj mne....ked pomaly pridavam plyn (zatial sa mi to stalo len na 3-ke tusim), tak rychlost stupa, potom zrazu jemne \"cukne\" a zrychluje pomalsie. A jazdim s vypnutou klimou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.