Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ta vec na 5 obr je krabicka s rele na vetraky, alebo sahary ako chces.

obycajne je prisrobovana nad chladicom po pravej strane od zamky kapoty pod plastom.

tak kde si ho odfotil je uz po nejakom zasahu, lebo naspat ide tazko.

:myslim

Odesláno

to mmartinkovic: ee to nie je ta krabicka...pred mesiacom som prerabal tie vetraky, kedze mi nefungovali a blbli....ja tu krabicku s rele na vetraky aj maam nad chladicom, mal som tam jedno rele zhorene...a je fakt, ze ide odtial velmi tazko....taato krabicka je nieco inee....no fakt ale neviem aka je jej uloha...zatial som neskumal, kam vedu kaable z tej krabicky....

Odesláno

tak to neviem, auto uz je prec,

lebo je to vedla baterky a pod hadicou vzduchoveho filtra.

a su tam rele ?

tie ostatne obrazky neviem, ja som mal tiez vela konektorov len tak ako mas ty na obr. 3.

a aj tia na 4 boli celkom bezne, no ale uz predo mnou sa to uz opravovalo, no

ale vies ako sa robilo, z auta sa robili cca 4-5 verzii, SLi, Srtd, SVtd a pod, takze sa to spravi univerzalne a zapoji sa to co treba. ostatne je volne. takze tak.

Odesláno

to je krabička má být uchycená na vnější straně leveho tlumiče, kousek od modulátoru ABS.. u 3,0i... a v ní se nachází 4 kusy relé jedno je pro zapnutí napajení vyhřívaní lambdy a ty tři nevim....

post-0-14109608640198_thumb.jpg

Odesláno

To je tam nějak navíc.... to vážně netuším.

V té oblasti by žádné relé nemělo být... Dodělávka

zjistíš jedině po drátech... jesli tam někdo nedodělával nějakej alarm-imobilizer tak k tomu třeba.:roker

Odesláno

môže byť, že je to od alarmu...pretože keď som kúpil to auto, tak som neskôr zistil, že tam alarm je, ale podstatné časti z neho chýbali, takže to bolo prerobené na obyčajný centrál...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...