Llukass4 Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Zdravím....vedel by mi niekto napísať, čo je to na foto ?...nevidel som veľa motorov a tak neviem, na čo sú niektoré veci....ďakujem Citovat
Llukass4 Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 3. netuším akú majú tie konektory funkciu, keďže sú vlastne \"slepé\" Citovat
Llukass4 Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 4. konektor za chladičom....pravdepodobne ide od klímy...konkretne neviete na čo je ? Citovat
Llukass4 Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 5. krabička sa nachádza za baterkou, pod hadicou od nasávania vzduchu... Citovat
Llukass4 Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 jj spínacie relé to je...ale na čo konkrétne ? to by som chcel vedieť....a tie konektory tak majú byť ?....lebo nevidím tam nič, kde by sa dali zapojiť.... Citovat
mmartinkovic Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 ta vec na 5 obr je krabicka s rele na vetraky, alebo sahary ako chces. obycajne je prisrobovana nad chladicom po pravej strane od zamky kapoty pod plastom. tak kde si ho odfotil je uz po nejakom zasahu, lebo naspat ide tazko. Citovat
Llukass4 Odesláno 27. červenec 2009 Autor Odesláno 27. červenec 2009 to mmartinkovic: ee to nie je ta krabicka...pred mesiacom som prerabal tie vetraky, kedze mi nefungovali a blbli....ja tu krabicku s rele na vetraky aj maam nad chladicom, mal som tam jedno rele zhorene...a je fakt, ze ide odtial velmi tazko....taato krabicka je nieco inee....no fakt ale neviem aka je jej uloha...zatial som neskumal, kam vedu kaable z tej krabicky.... Citovat
mmartinkovic Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 tak to neviem, auto uz je prec, lebo je to vedla baterky a pod hadicou vzduchoveho filtra. a su tam rele ? tie ostatne obrazky neviem, ja som mal tiez vela konektorov len tak ako mas ty na obr. 3. a aj tia na 4 boli celkom bezne, no ale uz predo mnou sa to uz opravovalo, no ale vies ako sa robilo, z auta sa robili cca 4-5 verzii, SLi, Srtd, SVtd a pod, takze sa to spravi univerzalne a zapoji sa to co treba. ostatne je volne. takze tak. Citovat
Llukass4 Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 jj jasne....toto auto je tiez pekna skladacka....takze chapem, ze niektore veci mam tak iba ja a nikto iny Citovat
rex Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 to je krabička má být uchycená na vnější straně leveho tlumiče, kousek od modulátoru ABS.. u 3,0i... a v ní se nachází 4 kusy relé jedno je pro zapnutí napajení vyhřívaní lambdy a ty tři nevim.... Citovat
Llukass4 Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 oki oki....a to prvee relee je na čo asi ?...mam ho hodené v tej krabici, kde je riadiaca jednotka... Citovat
rex Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 To je tam nějak navíc.... to vážně netuším. V té oblasti by žádné relé nemělo být... Dodělávka zjistíš jedině po drátech... jesli tam někdo nedodělával nějakej alarm-imobilizer tak k tomu třeba. Citovat
Llukass4 Odesláno 31. červenec 2009 Autor Odesláno 31. červenec 2009 môže byť, že je to od alarmu...pretože keď som kúpil to auto, tak som neskôr zistil, že tam alarm je, ale podstatné časti z neho chýbali, takže to bolo prerobené na obyčajný centrál... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.