sliki Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 no to je asi vono já nevim já to nějak ukotvim a uvidim ale dík tohle se taky určitě hodí:super Citovat
Dundee Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Teď jsem koukal do serviceboxu a některé nové modely mají stejný systém uchycení chladiče, jak dával obr. pastorek (cena pružiny cca 120,-/ks) nebo je to uchycený jinak, viz. obr. Citovat
sliki Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 No vono to bude asi u všech aut tak nějak stejný já s tim něco vymyslim:super:super Citovat
pastorek Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Dundee, to je aj iný typ chladiča než dal na fotke. Teoreticky sú ešte dve možnosti uchytenia. Na obrázku sú obidva. [upravil dne 25/7/09 pastorek] Citovat
Dundee Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 pastorek: Já vím, ale jde o to, jakou tam má saharovou stěnu, protože do ní se ty perka zasouvají. Pokud má tu druhou, co jsem dával já, tak bude muset ty perka vyrobit a do příčky je přišroubovat nebo nanýtovat. Mělo by to jít poznat hned po sundání masky. Citovat
pastorek Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Aha, ja som pozeral iba na chladič saharová stena ma nenapadla. Citovat
sliki Odesláno 26. červenec 2009 Autor Odesláno 26. červenec 2009 hele kde mám rozpojit ty sahary abych je vyskoušel a kde je umístěný to čidlo já to nemůžu najít mám rozebranej celej předek auta abych se na to moh dostat a nic sem nenašel a když du po kabelu od sahar tak ten mě dovede k takovej skríňce s pojistkama a tam sou všechny zdravý a tak nevim kde to má rozpojit a kde je to čisdlo??? Citovat
OK406 Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Zkoušel si vyčistit prostor mezi chladičem? Citovat
Dundee Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 To modrý čidlo je pro budík, zelený pro kontrolku přehřátí a hnědý pro spínání sahar. Když při běžícím motoru to hnědý rozpojíš, tak se sahary musí rozjet na druhou rychlost, tim vlastně nejjednodušším způsobem prověříš, jestli jsou sahary v pořádku;) Citovat
sliki Odesláno 3. srpen 2009 Autor Odesláno 3. srpen 2009 tak jsem zjistil že byli špatný doteky na konektorech u motorků sahar ale má ten problém že teď jak mile zapnu klíček do druhý polohy tak se mi sahary sepnou a nevypnou se ani po nastartování tak bych potřeboval vědět jestli je možný aby to čidlo na jejich spouštění bylo v háji tak že zůstalo sepnutý a už se nikdy nevypne Citovat
Dundee Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 A sepnou na první nebo druhou rychlost? Pokud na první, tak ti zůstává viset relé mezi saharama a pokud na druhou, tak je buď v háji to hnědý čidlo nebo je přerušenej drát od něj (jako když ho odpojíš) Citovat
sliki Odesláno 4. srpen 2009 Autor Odesláno 4. srpen 2009 no sepnou na druhou rychlost a čidlo v háji neni to sem dneska dal nový a byl sem stim dneska i u elektrikáře když sem nevěděl co už s tim dělat a u něj sme se v tom hrabali asi dvě hodiny a na nic sme taky neprišly, relé jsou v pohodě pojistky v pohodě a jediný co ho napdalo tak jestli to chlazení nemá nějakou jakoby řídící jednotku protože to čidlo co spíná sahary tak je vlastně nespíná to vysílá takovej jakoby signál protože se v něm po ohřítí zvěčuje odpor a ten odpor se přeposílá někam do něčeho co sepne ty sahara Citovat
Dundee Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Ten signál jde do jednotky zvané Bitron, která ovládá spínání sahar při zaplé klimě (jestli i vyplé, nevim). Chtělo by to zkusit Bitron z jiného auta (je pod levým blatníkem schovaný za podběhem). Citovat
sliki Odesláno 4. srpen 2009 Autor Odesláno 4. srpen 2009 no já klimu nemám a ta jednotak je teda pod levim blatníkem a je to u tvího auta nebo u 406 Citovat
Dundee Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 pod blatníkem je u 406, u 405 je pod světlem (na stejnym místě, jen na druhý straně plechu:)) Citovat
sliki Odesláno 4. srpen 2009 Autor Odesláno 4. srpen 2009 ok tak já na to zejtra kouknu a uvidim a ta jednotak bitron se nenechá nějak jinak zjisti jestli je v hájí než že tam vyzkoušim nějakou jinou a nechala by se koupi i nová??? Citovat
Dundee Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Novej Bitron koupíš, ale je to pálka:( Jestli se dá nějak přezkoušet, nevím, ale do jednoho se vrtal Mef (u 405 Mi 16), tak mu zkus napsat;) Citovat
sliki Odesláno 6. srpen 2009 Autor Odesláno 6. srpen 2009 tak ten bitron je asi fakt v hájí když jsme ho dneskak vyndali a rozebrali tak tam byli v háji nějaký odpory atd. takže budu muset zejtra zajet na vrakáč a koupit novej ale něž jim ho zaplatim tak to tam hned vyzkoušim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.