sliki Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Zdarvim Mám menší problém dneska když sem jel domu z práce a popojížděl sem asi tak hodinu ve frontě tak se mi auto začalo přehřívat tak se chci zeptat čim to může bejt myslim si že to bude asi čidlo na spouštění vrtulí a nebo nefungujou vrtule a ještě mám dotaz kde sou ty vrtule připojený a kudy bych se k tomu dostal jestli budu muset sundavat nárazník a rozebrat celej předek nebo se k tomu dostanu ze zhora?? Citovat
dzana.m Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 u 405 tam sou tažený draty za saharou a když se knim chceš dostat tak musíš sundat celej předek ale skus nejdřív přemeřit čidlo ale když pojíždím po meste tak mi taky vyleze teplota vejš Citovat
sliki Odesláno 24. červenec 2009 Autor Odesláno 24. červenec 2009 No to je mi jasný že teplota vyleze když popojíždíš ale když ti sepnou sahary tak se to schladí a mě asi neseply protože sem to málem uvařil když se ta fronta začala rozjíždět tak se mi pomalu začalo pokuřovat od motoru Citovat
dzana.m Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 tak skus zmeřit to čidlo nebo se podívej na pojistky a pak se podívat dál Citovat
marko306 Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 a ručička budíku ti šla až kde? Citovat
sliki Odesláno 24. červenec 2009 Autor Odesláno 24. červenec 2009 no ručička ukazovala normálně 90 a až když sem dojel k tej frontě a začal tam pomalu popojíždět tak to lezlo nahoru až k červenýmu poli tak sem honem zapnul topení a ti sem to trochu strh ale furt tam bylo takovejch 115 až 120 °C Citovat
dzana.m Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 to je dost nebo skus zmeřit proud jestli ti de k vrtulím možná sem tam dostaneš zespodu Citovat
sliki Odesláno 24. červenec 2009 Autor Odesláno 24. červenec 2009 jj a kdyby bylo v prdeli to čidlo nechá se ro vyměnit nebo musim natáhnout od sahar někam k řidiči nějakej vypínač Citovat
dzana.m Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 to se nechá vymenit a abys tahal draty od sahary na nejakej vypinač je blbost mužeš zapomenout a je to vp..... každý čidlo se dá vymenit Citovat
sliki Odesláno 24. červenec 2009 Autor Odesláno 24. červenec 2009 no tak to jo, ale kde to čidlo seženu v kelly sem ho nenašel nebo aspoň sem si ho tam nevšim teda Citovat
sliki Odesláno 24. červenec 2009 Autor Odesláno 24. červenec 2009 tam taky neni kdybych aspoň věděl přesně ten obornej název jak se tomu řiká Citovat
dzana.m Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 tak mi napiš jaký máš auto a vin kod a ja ti seženu ale nejdřív si ho zmeř jestli je dobrý nebo špatný Citovat
Dundee Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 O jaký auto , rok výroby a motor se jedná? Já teď řešil podobnej problém, ale mě se to řeje při zátěži:( Vyměnil jsem čidlo na spínání druhý rychlosti a nepomohlo to, prostě se nesepne (jen se zaplou klimou a to se pak hřeje stejně, protože je to další zátěž)... Citovat
Kekros Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 sliki: v autokelly by to mohlo být pod tímto kódem: EPS 1.830.204 / EPS 1.830.308 , alespoň doufam Citovat
Dundee Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 EPS 1.830.308 je čidlo pro auto s klimou, hnědá barva konektoru a umístěný u 405ky na tělese termostatu. Tohle jsem přesně měnil:D Citovat
dzana.m Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Původně zaslal: Kekros sliki: v autokelly by to mohlo být pod tímto kódem: EPS 1.830.204 / EPS 1.830.308 , alespoň doufam ale on nevý jestli ho má vpr... nebo to je neco jineho Citovat
Dundee Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Původně zaslal: dzana.m ale on nevý jestli ho má vpr... nebo to je neco jineho To zjistí jednoduše. Odpojí dráty k saharám a natvrdo je připojí k baterce. Pokud se rozjedou jsou OK a čidlo v háji. Nebo ještě druhej způsob. Odpojit konektor z čidla a propojit kontakty. Tim prověří i vedení k saharám. Citovat
dzana.m Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: dzana.m ale on nevý jestli ho má vpr... nebo to je neco jineho To zjistí jednoduše. Odpojí dráty k saharám a natvrdo je připojí k baterce. Pokud se rozjedou jsou OK a čidlo v háji. Nebo ještě druhej způsob. Odpojit konektor z čidla a propojit kontakty. Tim prověří i vedení k saharám. tak nejak sem to myslal ale nevym jestly to udelal je blbost hned schanet nový čidlo Citovat
sliki Odesláno 24. červenec 2009 Autor Odesláno 24. červenec 2009 A když jsem nenapsal o jakej typ auta se jedná tak je jasný že se asi jedná o to co mám uvedený v podpisu a za ten typ na to že tam to čidlo maj dík já myslel že to je čidlo pro snímání teploty aby byla ukazovaná na budíku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.