Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarvim

Mám menší problém dneska když sem jel domu z práce a popojížděl sem asi tak hodinu ve frontě tak se mi auto začalo přehřívat tak se chci zeptat čim to může bejt myslim si že to bude asi čidlo na spouštění vrtulí a nebo nefungujou vrtule a ještě mám dotaz kde sou ty vrtule připojený a kudy bych se k tomu dostal jestli budu muset sundavat nárazník a rozebrat celej předek nebo se k tomu dostanu ze zhora??

Odesláno

u 405 tam sou tažený draty za saharou a když se knim chceš dostat tak musíš sundat celej předek ale skus nejdřív přemeřit čidlo ale když pojíždím po meste tak mi taky vyleze teplota vejš

Odesláno

No to je mi jasný že teplota vyleze když popojíždíš ale když ti sepnou sahary tak se to schladí a mě asi neseply protože sem to málem uvařil když se ta fronta začala rozjíždět tak se mi pomalu začalo pokuřovat od motoru

Odesláno

no ručička ukazovala normálně 90 a až když sem dojel k tej frontě a začal tam pomalu popojíždět tak to lezlo nahoru až k červenýmu poli tak sem honem zapnul topení a ti sem to trochu strh ale furt tam bylo takovejch 115 až 120 °C

Odesláno

O jaký auto , rok výroby a motor se jedná? Já teď řešil podobnej problém, ale mě se to řeje při zátěži:( Vyměnil jsem čidlo na spínání druhý rychlosti a nepomohlo to, prostě se nesepne (jen se zaplou klimou a to se pak hřeje stejně, protože je to další zátěž:()...

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

sliki: v autokelly by to mohlo být pod tímto kódem: EPS 1.830.204 / EPS 1.830.308 , alespoň doufam :)

ale on nevý jestli ho má vpr... nebo to je neco jineho

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

To zjistí jednoduše. Odpojí dráty k saharám a natvrdo je připojí k baterce. Pokud se rozjedou jsou OK a čidlo v háji. Nebo ještě druhej způsob. Odpojit konektor z čidla a propojit kontakty. Tim prověří i vedení k saharám.

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: dzana.m

To zjistí jednoduše. Odpojí dráty k saharám a natvrdo je připojí k baterce. Pokud se rozjedou jsou OK a čidlo v háji. Nebo ještě druhej způsob. Odpojit konektor z čidla a propojit kontakty. Tim prověří i vedení k saharám.

tak nejak sem to myslal ale nevym jestly to udelal je blbost hned schanet nový čidlo

Odesláno

A když jsem nenapsal o jakej typ auta se jedná tak je jasný že se asi jedná o to co mám uvedený v podpisu a za ten typ na to že tam to čidlo maj dík já myslel že to je čidlo pro snímání teploty aby byla ukazovaná na budíku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...