Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,

rozhoduji se o autu pro manzelku a 206 se mi moc libi. Je pro nas ale jedna zasadni vec a tou je, aby se do kufru dal slozit kocarek.

Hledal jsem po internetu rozmery kufru,ale nikde jsem je nenasel. Maximalne objem v litrech, ale to mi moc nerekne.

Prosim tedy nejakeho klubaka, zda by byl tak hodny a nezmeril velikost kufru ve svem milackovi.

Diky

PS. uvazujeme o 3dv. verzi, nevim zda 5dv. ma kufr stejne velky nebo ne.

Odesláno

Ahoj,

u mojí 3-dvéřové verze jsou rozměry následující:

červená-70cm

žlutá-40cm

zelená-115cm

2063kufr.th.jpg

Pokud nebude dostačovat objem kufru, není sebemenší problém sklopit sedačky, místa pak bude dostatek. :super

Odesláno

sklopí sedačky bábo dá dopredu a manželku hodí do kufra s kočíkom :D:myslim.

Ak je to klasický kočík tak by si ho tam po zložení, rozložení mal napratať, mne sa vošiel do favorita v pohode, ale keď sme šli na nákup tak to nebolo bohviečo. Kúp si radšej SW pre rodinu ak ti to finančné možnosti dovolia.

Ak chceš auto pre rodinu tak to nad 3-dverovou ani nerozmýšlaj. Môj osobný názor

Odesláno
Původně zaslal: JuloImyslim ze sa mylis. favorit ma vacsi kufor. ved tam mohla byt aj rezerva vnutri a tu sa nemesti.
co? Tak potom pardon. Som čakal, že 206 bude väčší:myslim
Odesláno

peugeot09: diky za to zmereni, vypada to, ze se tam ten kocarek narve tak akorat.

marko306: neni to auto pro celou rodinu, ale jen pro manzelku, kdyz potrebuje zajet na nakup a ja nejsem doma. Na rodinne cestovani mame vetsi vuz.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...