pastorek Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Problém s kobercom riešil i Y2K a objednával si na mieru u www.tepichy.eu . Pozeral som tie stránky a celkom sa mi to pozdávalo. Viacej možností kvality materiálu, rôzne farby obšitia a možnosť vlastného textu. V podstate sa dá navoliť presne čo chcete. Navyše ani cenovo to nevyzerá zle ak vezmem do úvahy tie možnosti. Citovat
čakom Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 pug: objednávkovej system je pro celou evropu stejný. mam tam přístup jako každý jiný koncesionař. třeba to pro slovensko nedodávaji ale myslím že je to blbost. Citovat
pug Odesláno 23. červenec 2009 Autor Odesláno 23. červenec 2009 306gti6: najlepsi esadnu origo, navyse obvykle su trvanlivejsie, ja tam mam nejake neorigo a chcem to vyhodit. V UK som videl ze maju viaceri Gti6 logo - to som povodne hladal ale nejak to na stranke teraz neviem najst (www.306gti6.com), tak som sa rozhoddol ze jedine origo, Byvaju navyse take maksie lepsie doliehaju a hlavne ten co mam sa mi huzv epod nohami hlavn eked to najmenej potrebujem (ked tancim na pedaloch.-) cakom:tak nechapem preco to u nas styria znackovi dealeri povedali zhodne ze to objednat nejde:-(. ak by st eto z CR niekto vedel nejaku stovku, dve vam prihodim za ochotu. Citovat
pug Odesláno 23. červenec 2009 Autor Odesláno 23. červenec 2009 306gti6: inak nevyzra to zle, ale cena aj s dopravou uz trochu vyssia, [upravil dne 23/7/09 pug] Citovat
pug Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 takze z AT mi nikto neodpisuje:-(, Cakom neslo by to zohnat u Vas? Citovat
čakom Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 u nás jo. jak by to bylo s dopravou? pipřípadě v zíří nebo v řijnu jedu do nitry. [upravil dne 28.7.2009 čakom] Citovat
pug Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 lepsia by bola posta (dobierka cca 250Kc), zaplatim to radsej ako cakat 2-3mesiace, bude zatial pomaly po sezone, bol by som ti povdacny. pripadne je mozne ze by sa niekto pridal (306gti6?...) chcel by som ist konecne v auguste do Brna na okruh, ak by niekto siel tam z tvojho okolia lebo ty: terminy volnych dni na okruhu su: Srpen: 26., 27. - od 18,00 do 19,00 hodin Září: 1., 10. - vždy od 18,00 do 19,00 hodin Citovat
čakom Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 tak ja to dnes objednám a uvidím jestli tu objednávku vezmou nebo ne. zatím se vše tváří že by to mělo jít. Citovat
kalio306 Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 páni neviete či sa nedá objednať len jeden kus original kobercov - šoférov???? mam krasne 10 rokov stare ale nepoškodene original RG koberčeky predošly majitel mal na nich položene ine koberce ale ten šoférov si prekryl dalším a prilepil ho tam obojstrannou páskou !!!??? takže pôvodný zámer nezničiť originálne koberce mu akosi nevišiel bol asi no skratka niektori ludia rozmyšlaju tak divne mam pocit že asi to nepojde vyčistiť sa to neda už som skusil všetko možne vyzeraju už lepšie ale stale sa k nemu priliepam tak som ho dal preč inak origo je super nikde som nevidel nič podobné je super hrubý dost ťažký skratka ak by niekto vedel o takomto koberci dajte vediet hned by so´m ho bral je tmavo zelený a má gumene logo RG zatial som nenašiel žiadne vrakovisko naokolo tak sa s nimi pomaly lúčim Citovat
čakom Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 bohužel jen celá sada. řekl bych že origo z výroby pro RG 7583.QG 6736,- na vrakáču težko seženeš. [upravil dne 29.7.2009 čakom] Citovat
čakom Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 tak koberečky už mám u sebe:papa nechápu proč to u vás nejde objednat:myslim [upravil dne 30.7.2009 čakom] Citovat
Béďa Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 čakom: mužes hodit foto? Docela by mě zajímalo jak origa vypadaj. Díky Citovat
pug Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 Cakom, parada, rychlovka tesim sa:-) konecne dostane gti nejaky darcek po 2mesiacoch co som mu nic nekupil a len ho nechal sluzit:-) uz sa neviem dockat na balicek. postovu schranku nemam rad lebo tam chodi alen ucty, jedine co vzdy v nej tuzobn eocakavam je zlty listok s napisom dobierka:-) Citovat
pug Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 inak velmi predbezne ak by bol zaujem bude mozno na predaj moja 306gti6 - stale som sa nerozhodol ale zial stal som sa asi zavisly od vacneho vylepsovania aut a teraz ked je uz v istom stadiu a je v nom celkom dost penazi vaham ci ho predat, alebo investovat dalej. ale pri byvalom aute som sa dostal na docela astronomicku sumu a to som nerobil ziadny styling (jedine sa robila cast calunenia do Alcantary). takze preto amoju posadnutost vykonnymi a excelentne jazdiacimi autami nekonci (rozhodujem sa medzi Impreza WRX, Accord type R, Mondeo ST220, Focus RS I, Megane Sport) podrobnosti budu v inzercii. pripadni zaujemci mozte aj sem (koberceky ale samozrejme stale chcem, mozno odstartuju dalsie investicie a pomozu auto nepredat) Citovat
Béďa Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 pugu neblazni, jeste si ho nech at muzem udelat ten sraz.. Citovat
Béďa Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 diky, kolik byla teda finalni cena? Citovat
čakom Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 zitra je pultová cena ještě 535,- od pondělí o 20% víc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.