Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám r.v.2001 a mám několik drobností - přetrhlo se lanko u sklápěcí sedačky, aspoň jedna se dá sklopit. Pak mi nefungovalo asi půl roku ABS , uhnily mi kabely , no aspoň že ne všechny. Už je to opravený. Za jízdy mi upadl výfuk , byl uhnilý , teď mi to spravujou. Ještě že neuhnila náprava.... A koroze? Zatím ne , protože přední blatníky a kapota jsou plastový. Ale na předním sloupku se tvoří nehezká rezava bublina , asi od kamínku. To budu muset zamaskovat... Teploměr taky ještě ukazuje , ale někdy si šáhne i do mrazu i když je třeba 8 stupňů. No, ale zatím se kolečka točí , houkačka houká a fýfuk vyfukuje - pokud neupadne do příkopu. To? mé zkušenosti s 307. Nazdar!:mad:

Odesláno

No, ja se musím taky zapojit. Mám předváděcí vozidlo a kupoval jsem ho s 18.000 Km. Předváděčky jsou prý děsně zhuntovaná auta a já si teda stěžovat nemůžu. Na pár běžných závad nic akutnícho, ale pro jistotu to musím zaklepat: ?uk ?uk ?uk! :D Jo a už bude tento měsíc 307 slavit šedesátku (60.000 Km) Takže mě čeká garance. Předpokládám že to budou nové kotouče, destičky, olej, filtry atd. To ale nejsou závady. Je to běžné opotřebení vozu. Ještě jsem přemýšlel do jaké míry se vyplatí jezdit po záruce na garance přímo do Peugeota! Když si vezmete obrovský rozdíl v cenách dílů a práce oproti neznačkovým servisům, tak se dostanete možná i na víc, než by byl rozdíl v prodejní ceně Vašeho vozu bez vyplněné servisky. Nevím, jestli je ten můj blábol srozumitelný, ale zkusím to jinak: Když budu mít po třech letech vyplněnou servisní knížku, tak je auto třeba prodejné za 300.000,- Kč ale když se na servisní knížku vykašlu, tak je auto prodejné třeba za 270.000,- Kč. Podle mě je ale reálné těch 30.000,- za ty tři roky ušetřit na servisu a dílech. Co myslíte?

Odesláno

Souhlasim s tim, ze oprava ve znackovem servisu je citelne drazsi, znamy mel ale problem, ze kdyz chtel reklamovat zaruku na proreziveni kastele - tak ho poslali do haje, ze auto nebylo servisovano ve znackovem servise:mad:

Odesláno

Ježíšmarjá, to stojí provoz auta včetně prohlídky po 30tis. km takovou sumu u autorizovaného servisu? Neděste mě. Já jsem se svým Jeanem ujel necelý 4tis.km, má najeto celkem 19tis. a kromě snímače otáček v LZ kole jsem s tím zatím neměl nic. \"?uk,?uk,?uk.\" Myslím si, že garančky by se měly nechat udělat u Peugeota, hlavně diagnostika. Takový prkotiny jako výměna oleje, filtru, kotouče a destičky buď udělá šikovný mechanik, nebo sami v garáži. Ale bacha na \"A JE TO !\"

Odesláno

A to se podesis az ti budou menit rozvody ve 120tis, to bude palka. Ale nebyl bych si jisty ani to vymenou desticek, aby nerozhasil nejaky cidla ci co a \"neusetril\":P

jaky \"kotouce\" mas na mysli /

Odesláno

Kotouče - brzdový. Když si chceš něco udělat sám, vyplatí se to někde napřed vidět jak se to dělá. Zmaňasit se dá všechno. Tady se metoda pokus - omyl může pěkně prodražit.

Odesláno

No, tak jsem asi křičel s opravama moc brzy:( Asi budu muset nechat poštelovat spojku. Zabírá mi až nahoře a to není dobrý!!! Nehledě na to, že už to začíná i špatně brzdit! No uvidíme. Do Boskovic s tím snad dojedu :cool:

Odesláno

120tis. km to s Jeanem-I. snad ani nenajedu, ale kdo ví, co bude za pár let!:cool: Já jsem zatím využil jarní prohlídky za 100,-Kč. Nechal jsem si udělat kompet diagnostiku, při tom udělali nějaký SW aktualizace, co hlásil výrobce podle VINu a takový prkotiny (asi zatím). Doufám, že mě něco nevleze do srazu, tak pak dáme řeč.

Odesláno

Kolny už nech na pokoji. Jsem rád, že to je za mnou. Odhadoval jsem, že ročně ujedu asi okolo 15tis. km. A ten klobouk nos hlavně ty tam v té tramtárii kde jsi, a? se to to tam nepřehřeje.:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...