kalio306 Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 mal by to byt senzor MAP ??? je na bočnej stene motorového priestoru ( spolujazdcova strana ) teda aspon u 1,6 ale ty by si to mal mat rovnako umiestnene je dost draha sučiastka treba zistiť či je vadná požičat od niekoho odskušat Citovat
volvik Odesláno 31. červenec 2009 Autor Odesláno 31. červenec 2009 muzes to vyfotit kde to mas a jak to vubec vypada ten senzor??? Citovat
radek26 Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Včera som bol u kamoša, pozeral do motora a zistil že modul zapalovania mám primontorvaný o rozdelovač takže sa krásne zohrieva od motora. No údajne to tam byť nemá, pozeral som v manuále a fakt má byť na inom mieste a chladený To môže byť problém, u mňa, dnes to skúsim prekáblovať inde a uvidím. Citovat
radek26 Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Takže prekáblovanie a presunutie modulu zapalovania spôsobilo katastrofu, ešte horšie vynechávanie:( A k tomu chybu 13 - snímač teploty vzduchu Takže to už asi vzdávam, nemám tušenie čo to robí, ešte skúsim vybrať RJ a vyfúkať ju Citovat
volvik Odesláno 2. srpen 2009 Autor Odesláno 2. srpen 2009 no zitra jedu na diagnostiku podrobnout tak uvidime co mi reknou kdyby neco pisnu Citovat
kalio306 Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 ooo sorry včera som našiel to foto tak ti ho poobede poskytnem ak to ešte budeš riešit asi sa s tym senzorom toho moc robit nedá aspon si myslím ak nie tak by ma niekto mohol poučit ?? Citovat
volvik Odesláno 4. srpen 2009 Autor Odesláno 4. srpen 2009 jj v pohode diky Na diagnostice jsem zatim nebyl a asi uz ani nepojedu Citovat
bombarderik Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Mne sa to stalo nieco podobne teraz. Precistil som klapku, vymenil som potenciometer lebo bol chyteny. A po tomto ukone my to zacalo dochnut po pridani plynu. Ked prudku zoslapnem tak akoby chcel zdochnut a potom sa rozbehne. Citovat
volvik Odesláno 5. srpen 2009 Autor Odesláno 5. srpen 2009 no jasem vycistil snad vsechno i skrtici klapku a dela mi to jenom v hodne nizkych otackach a nebo jak prudce stlacim plyn tak to rve jak traktor a nejede pokud plyn stalcim pomalu a plynule tak je klid jenom ted musim mit hodne lehkou nohu aby to jelo dobre Citovat
bombarderik Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Presne tak naucim sa chodit s lahkou nohou . No tak to nije ja na to pridem. Citovat
djlucky Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 MAP nieje senzor podtlaku v sani? lebo na tej foto sa mi to nejak nezda A mne to robi nieco podobne, akurat ze nedochne, ale vynechava, a ked prudko stlacim plyn tak moc nejde. podtlakove cidlo som skusal vymenit a take iste.. [upravil dne 7.8.2009 djlucky] Citovat
bombarderik Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 No tak vcera som mu dal vysokootackovy kuru a pomaly sa zacal spamatavat. Uz to pocs jazdy netrha ale stale ostava problem ze po nastartovani studeneho motora to po starte hned zdochne (otacky padnu dole) ale po opetovno starte je to ok. Citovat
kalio306 Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 nech niekto skusenejši rozhodne čo je to za čidlo mne sa zda že je to MAP ono to zo saním je spojené pomocou hadičky samozrejme Citovat
radek26 Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Toto som vyhrabal , ale neviem aký motor má kalio306 atd. [upravil dne 10/8/09 radek26] Citovat
volvik Odesláno 12. srpen 2009 Autor Odesláno 12. srpen 2009 pockej a to je co protoze anglicky neumim Citovat
radek26 Odesláno 13. srpen 2009 Odesláno 13. srpen 2009 Manifold absolute pressure sensor (MAP sensor) snímač absolútneho tlaku v sacom zbernom potrubí Citovat
106sťák Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Ahoj taky mám problém kolísají mě otáčky a když za to chci vzít tak mi to cuká a myslím že ani moc netáhne...ví někdo z vás? a pak jestli mi vysvětlíte senzor polohy škrtící klapky na co je a kde je a potenciometr,díky za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.