Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mal by to byt senzor MAP ??? je na bočnej stene motorového priestoru ( spolujazdcova strana ) teda aspon u 1,6 ale ty by si to mal mat rovnako umiestnene je dost draha sučiastka treba zistiť či je vadná požičat od niekoho odskušat

Odesláno

Včera som bol u kamoša, pozeral do motora a zistil že modul zapalovania mám primontorvaný o rozdelovač :nevim takže sa krásne zohrieva od motora.

No údajne to tam byť nemá, pozeral som v manuále a fakt má byť na inom mieste a chladený :myslim

To môže byť problém, u mňa, dnes to skúsim prekáblovať inde a uvidím.

Odesláno

Takže prekáblovanie a presunutie modulu zapalovania spôsobilo katastrofu, ešte horšie vynechávanie:(

A k tomu chybu 13 - snímač teploty vzduchu

Takže to už asi vzdávam, nemám tušenie čo to robí, ešte skúsim vybrať RJ a vyfúkať ju

Odesláno

ooo sorry včera som našiel to foto tak ti ho poobede poskytnem ak to ešte budeš riešit asi sa s tym senzorom toho moc robit nedá aspon si myslím ak nie tak by ma niekto mohol poučit ??

Odesláno

Mne sa to stalo nieco podobne teraz. Precistil som klapku, vymenil som potenciometer lebo bol chyteny. A po tomto ukone my to zacalo dochnut po pridani plynu. Ked prudku zoslapnem tak akoby chcel zdochnut a potom sa rozbehne.

Odesláno

no jasem vycistil snad vsechno i skrtici klapku a dela mi to jenom v hodne nizkych otackach a nebo jak prudce stlacim plyn tak to rve jak traktor a nejede pokud plyn stalcim pomalu a plynule tak je klid :) jenom ted musim mit hodne lehkou nohu aby to jelo dobre

Odesláno

MAP nieje senzor podtlaku v sani? lebo na tej foto sa mi to nejak nezda

A mne to robi nieco podobne, akurat ze nedochne, ale vynechava, a ked prudko stlacim plyn tak moc nejde. podtlakove cidlo som skusal vymenit a take iste..

[upravil dne 7.8.2009 djlucky]

Odesláno

No tak vcera som mu dal vysokootackovy kuru a pomaly sa zacal spamatavat. Uz to pocs jazdy netrha ale stale ostava problem ze po nastartovani studeneho motora to po starte hned zdochne (otacky padnu dole) ale po opetovno starte je to ok.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Ahoj taky mám problém kolísají mě otáčky a když za to chci vzít tak mi to cuká a myslím že ani moc netáhne...ví někdo z vás? a pak jestli mi vysvětlíte senzor polohy škrtící klapky na co je a kde je a potenciometr,díky za rady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...