BrankoKK Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 nechcem verit, ze je to naozaj pravda: konecne mi dorazil domov podvozkovy kit weitec. moja prva tuningova uprava v zivote. stastny jak blcha, ozraty pod stolom som lezal... no a ked som ho spolocne s mojim brachom montoval - nepasuju tlmice do hornych ulozeni, su prilis uzke!!! tak som pokontroloval vsetky papiere - objednavka sedi, podla motora aj typu auta je vsetko ok. tak som zasiel do peugeota a dozvedel som sa tam sokujucu informaciu:mam totiz od vyroby nastavitelny podvozok a on je pricinou toho, ze mi to tam nechce vojst!!! odborne povedane: APLIKACIA SPORTOVEHO KITU NA AUTOMOBIL S REGULOVATELNYM PODVOZKOM NIE JE MOZNA!!! nechcem tomu verit, preto sa opytam aj vas: JE TO NAOZAJ MOZNE??? :fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk 1) tretina mesacneho platu je v p.... 2) to este prehltnem, lebo aj ked rozhadzes vsetky peniaze, ak budes makat, vratia sa ti, ale tak velmi som sa na to tesil - to je naozaj najtrpkejsi kalich horkosti aky som kedy pil... 3) nepomozu mi ani nijake repasy alebo nieco podobne??? [upravil dne 16/4/10 BrankoKK] Citovat
Dave_k Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 A co vyřadit stavitelnej podvozek a dát tam obyč. To už tam ten kit půjde ne? Citovat
BrankoKK Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 samozrejme - tie snimace som odhodlany odstranit, vobec mi ich tam netreba, aj tak je ten regulovatelny podvozok kravina. len ci to prinesie nejaky uzitok - ide mi o to, ci sa klasicky podvozok rozmerovo lisi od takeho ako mam ja??? nema niekto take cenne informacie??? [upravil dne 16/4/10 BrankoKK] Citovat
Dave_k Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Tohle všechno asi bude muset ven a hradit klasikou. Citovat
BrankoKK Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 ani si nevies predstavit aky som ti vdacny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:super:super:super:super:super:super:super najlepsie by bolo, keby som to odfotil, ale samozrejme ako schvalne prave dnes nemam doma fotak. cislo 16 - tam to nepasuje do toho puzdra - teda prave naopak, ten tlmic je taky uzky, ze tam lieta hore-dole, nie je na pevno. rozmyslam, ci by tam nepomohli dajake centrovacie kruzky... [upravil dne 16/4/10 BrankoKK] Citovat
f3Rd@ Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 to chce kliiid. Proste vymenis horni ulozeni a je to. Samozrejme ze weitec to udelal tak, aby to pasovalo na normalni ulozeni. Myslim, ze v te fabrice ani nikdo nevi, ze se na 406 delal nejaky stavitelny. Citovat
Y2K Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 A ked nie tak si ho od teba zoberiem Ale ne, samozrejme vymenit ulozenie a nemal by byt problem PS: A to sa nemozes stazovat na plat ked ten podvozok ta stal len tretinu platu Niektori ludia u nas by na neho setrili dve vyplaty Samozrejme v ramci srandy... Citovat
BrankoKK Odesláno 17. duben 2010 Autor Odesláno 17. duben 2010 v pondelok to budem riesit dalej, dnes v noci sa vraciam domov kazdopadne uz mam robehnute ine veci - poslal som vsetky kryty motora do vyroby, budu nove, karbonove cakam este na to sanie, stale nic, tak neviem takze mi len ostava dufat, ze tie ulozenia, ze to nie je nic drahe, inaksie mi to nabura plan... Citovat
Y2K Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 Drahe? Tak sa mi cosi mari ze okolo 150 E. Ja to budem menit s tlmicmi tiez ... Ale tu cenu som tak informacne asi pred rokom riesil tak neviem ci je aktualna. Citovat
BrankoKK Odesláno 17. duben 2010 Autor Odesláno 17. duben 2010 tak ak to bude stat 150 eur, tak mi to az tak moc ten plan nenabura, no uvidime... este jedno stastie ze idem domov, lebo tuna v taliansku je to tak: ked chces nejak vycackat auto, tak to vedia oni fakt najlepsie, proste do detailov to vymakaju:potlesk ale mechanicky - no coment:ticho Citovat
BrankoKK Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 tak podvozok mam hotovy, lezi to 40 mm nizsie, takze porovnajte, zhodnotte a skritizujte. fotil som to len tak narychlo zavcas rana, takze ospravedlnte kvalitu fotiek, nakolko sa mi klepala ruka, lebo som nemal svoju rannu kavu. a takisto ospravedlnte stav auta, je nehorazne spinave kvoli intenzivnym pracam, ale dnes vecer ho umyjem a zajtra vylestim... aj ked intaenzivne prace ho cakaju cele leto, uz som si 5 tacov odlozil bokom... a este jedna rada do zivota pre tych, ktori maju od vyroby nastavovatelny podvozok a rozhodnu sa ho menit: musite mu dat zbohom, lebo tie snimace na hornych ulozeniach jednoducho zavadzaju a treba ich odpojit. ak vam nove tlmice nebudu pasovat, netreba hned panikarit, ako ja, problem je v tom, ze ten elektronicky podvozok ma trochu sirsie ulozenia aj dorazy, takze to vsetko treba menit z normalneho podvozka. co ma prijemne prekvapilo, ze sa nerozsvietila ziadna kontrolka ani hlaska. [upravil dne 26/4/10 BrankoKK] Citovat
309GT Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Auto paráda:super Ale ten poslední obrázek se mi nelíbí,u mě v peněžence by ty eura byli hezčí:D:D:D Citovat
309GT Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Je to prostě tak A auto snížený paráda,ale ještě by to sneslo 2-3cm:D Citovat
Y2K Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Parada teda Nakoniec sa to teda podarilo co je fajn... Akurat ze ja si musim kupit novy podvozok sam Citovat
GRiMx Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 sorry za ale ještě bych ten předek malinko snížill tak 2cm max Citovat
chechet Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 fotka ecek je teda ulet!!! :-D za to jsi mohl koupit Coupé od tom406 a nemusel jsi se s nicim srat. Citovat
BrankoKK Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Původně zaslal: Y2K Parada teda Nakoniec sa to teda podarilo co je fajn... Akurat ze ja si musim kupit novy podvozok sam ale tak uz ked som to zmakol ja, tak ty to zvladnes s jednou rukou v zadku a druhou v nose:D:D:D Citovat
BrankoKK Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Původně zaslal: GRiMx sorry za ale ještě bych ten předek malinko snížill tak 2cm max presne to ma tiez trocha stve, lebo bol v ponuke aj podvozok na znizenie 60/40 ale nakoniec som zobral 40/40. no nevadi, ale vyzera to dobre ne, ci jak??? Citovat
BrankoKK Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Původně zaslal: chechet fotka ecek je teda ulet!!! :-D za to jsi mohl koupit Coupé od tom406 a nemusel jsi se s nicim srat. tomova kara je fakt super, ale nikdy v zivote by som ju nekupil. nedajboze by nieco odislo tak by som tam na to pozeral ako telata na nove vrata. jeho auto mi bude sluzit ako vzor... a aj tomovi to radim nepredavat. dal do toho vela casu a penazi a predal by to len niekomu takemu, kto je zvyknuty chodit na hotove a nic si nevie vazit. a ako by to auto dopadlo si uz snad vieme domysliet. do lepsich ruk ako su tomove sa uz aj tak nikdy nedostane... a vzdycky budem mat vacsiu radost z vlastnej prace... s tomom budem kseftovat, dufam, ze proti tomu nic nema. chcel som velmi tu mazdu rx-8, ale nakoniec som sa rozhodol nechat si kupe a \"trochu\" ho vylepsit... som sanejak rozkecal... [upravil dne 26/4/10 BrankoKK] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.