Y2K Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Kaamo, teda za mna tiež nie ale smer Amerika sa mi pozdáva ... Nenechas sa radšej ukecat na moj sen? Citovat
redpepper Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Auto zde normalní cestou nepřihlasís, nema to blinkry, katík nic proste ... priprav si tak xx 000 tisic na uplacení lidi. Citovat
BrankoKK Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Původně zaslal: Y2K Kaamo, teda za mna tiež nie ale smer Amerika sa mi pozdáva ... Nenechas sa radšej ukecat na moj sen? a aky je ten tvoj sen, ked sa mozem opytat Citovat
Y2K Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Ford Mustang GT pripadne drahsia verzia Ford Mustang GT 500 Citovat
BrankoKK Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Původně zaslal: redpepper Auto zde normalní cestou nepřihlasís, nema to blinkry, katík nic proste ... priprav si tak xx 000 tisic na uplacení lidi. a to som akoze prvy, kto dovezie infiniti z ameriky na slovensko??? sorry kamo, nebud smiesny, prosim ta... Citovat
BrankoKK Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Původně zaslal: Y2K Ford Mustang GT pripadne drahsia verzia Ford Mustang GT 500 presne taketo auta sa zasa nepacia mne, sorac kamo... Citovat
Y2K Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Ved v pohode, kazdy sme na nieco ine S dovozom by som si hlavu nerobil, je pravda ze smerovky su ine, ale prerobit to nie je problem, u nas to jeden elektrikar robi tak raz do mesiaca celkom pravidelne, potom STK a je to Citovat
BrankoKK Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Původně zaslal: Y2K Ved v pohode, kazdy sme na nieco ine S dovozom by som si hlavu nerobil, je pravda ze smerovky su ine, ale prerobit to nie je problem, u nas to jeden elektrikar robi tak raz do mesiaca celkom pravidelne, potom STK a je to ved hovorim, ze by som nebol prvy, kto dovlecie infiniti na slovensko;) aj na mobile.de ich je zopar, a kazde jedno dovezene, kedze predaj infiniti sa v europe este len rozbieha, takze keby bolo prilis vela stresu, tak by som bral aj z nemecka inac, mne sa to auto tiez akosi extra nepaci, teda paci sa mi menej nez coupatko, ale musite uznat, ze INFINITI JE JEDNODUCHO IMIDZOVKA JAK HOVADO!!! Citovat
BrankoKK Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 http://infiniti.katalog-automobilov.sk/automobil/infiniti-g35-190-kw-coupe/ trocha info - 18\", navi, koza a kotuce s vnutornym chladenim v standardnej vybave, myslim si, ze to nepotrebuje komentar, akurat pocet dveri a miest je naopak:D Citovat
MirasCC Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Sice v CZK, ale pro orientaci asi postačí: http://www.dovozautzusa.cz/kalkukacka-cena-dovoz-auto-usa.php Firmu co zajistí dovoz a všechno okolo tak, aby sis jen převzal klíčky (zaplatil:)) a jezdil určitě najdeš několik. Stačí pár vteřin an googlu Třeba: http://www.wiliusacars.sk/?page=podmienky Citovat
BrankoKK Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 moc hezky dakujem Miras, si mi teraz velmi pomohol... Citovat
CelticGirl Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 BrankoKK: nech si to kupéčko ;-). Takové pěkné auto, takové peníze jsi do něj (relativně nedávno vrazil) a chceš se ho zbavit, není to škoda? :-) Evidentně jsi s ním žádný problém neměl, když jsi začal s úpravami, příjde mi to trošičku unáhledné rozhodnutí stejně jako předtím s tou Mazdou.. Ale třeba se pletu ;-). Každopádně ať Ti auto slouží, s přihlášením bych se nebála, protože jak říkáš, všechno jde, když se chce :-). Jen bych si to teda ještě jednou rozmyslela, to Tvoje kupéčko je fakt parádní (zvlášť po tom snížení) a vedle toho Infiniti vypadá luxusněji :-). Ale to už je otázka vkusu.. snad pak neobjevíš nějaké další, do kterého se takto zamiluješ ;-)). Určitě pak dej vědět, jak složité bylo to dostat sem atd., myslím, že to tu bude zajímat více lidí Citovat
BrankoKK Odesláno 1. červen 2010 Autor Odesláno 1. červen 2010 Původně zaslal: CelticGirl BrankoKK: nech si to kupéčko ;-). Takové pěkné auto, takové peníze jsi do něj (relativně nedávno vrazil) a chceš se ho zbavit, není to škoda? :-) Evidentně jsi s ním žádný problém neměl, když jsi začal s úpravami, příjde mi to trošičku unáhledné rozhodnutí stejně jako předtím s tou Mazdou.. Ale třeba se pletu ;-). Každopádně ať Ti auto slouží, s přihlášením bych se nebála, protože jak říkáš, všechno jde, když se chce :-). Jen bych si to teda ještě jednou rozmyslela, to Tvoje kupéčko je fakt parádní (zvlášť po tom snížení) a vedle toho Infiniti vypadá luxusněji :-). Ale to už je otázka vkusu.. snad pak neobjevíš nějaké další, do kterého se takto zamiluješ ;-)). Určitě pak dej vědět, jak složité bylo to dostat sem atd., myslím, že to tu bude zajímat více lidí ja viem, ze coupecko je pekne, mne sa tiez paci;) ale do prcic - INFINITI - to nema prakticky nikto suhlasim, ze je to unahlene rozhodnutie, este som sa o tom ani s nikym nebavil, takze uvidime... v kazdom infiniti je to co som hladal - EXOTIKA na n-tu Citovat
Qcko Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 A zamyslel si sa nad tym preco to nema skoro nikto Citovat
BrankoKK Odesláno 1. červen 2010 Autor Odesláno 1. červen 2010 Původně zaslal: Qcko A zamyslel si sa nad tym preco to nema skoro nikto lebo sa to v europe nepredava... Citovat
CelticGirl Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 BrankoKK: Sice se neprodává, ale kdyby to bylo takové terno, tak už Tě někdo určo předběhl :-). To mě se teda víc líbila ta mazda ;-) Já nevím, být Tebou si to rozmyslím, jestli Ti stačí mít auto, které nemá nikdo jiný, tak je to málo přeci ;-). Zkus se ještě porozhlédnout, pokud chceš opravdu změnit auta.. aut je spousta, tak ať za měsíc zase nesháníš jiné ;-)). P.S.: Máš i hezkou barvu toho coupečka, jestli Tě to uklidní, tak já jsem takovou ještě taky neviděla ;-)))). Ale už Tě nechám být, rozhodni se dle svého ;-))) Citovat
BrankoKK Odesláno 1. červen 2010 Autor Odesláno 1. červen 2010 no, ako som hovoril, kym sa coupatko nepreda, nebude sa diat zatial nic:bojim a tiez sa urcite nepreda tak skoro, kedze je to v6 automat... takze este budem nad tym rozmyslat a samozrejme budem robit aj veci ktore som si s coupatkom naplanoval:super, ten tuning chcem dotiahnut do konca, kedze sa pri tom spustu veci naucim a obohatim tak svoje biedne znalosti... ono, ked sa zase zbavim coupatka, uz sa k nemu nikdy nevratim, kedze tie auta sa uz pomaly dostavaju do veku a bolo by mi to trosku luto - ja som totiz taka emotivna citlivka... a je to moje prve take vymakanejsie auto, takze mam k nemu osobitny vztah:super a zatial ma vzdy vsade bez problemov odviezlo, takze ze peugeoty su nespolahlive - take daco nechcem pocut - aspon mojho auta sa to teda netyka:bojim ale jedna vec je ista, coupatko nebudem mat naveky a po coupatku kupujem INFINITI, na tom sa uz nezmeni nic, ked aj nebude teraz, urcite bude neskor, to si nenecham ujst Citovat
BrankoKK Odesláno 14. srpen 2010 Autor Odesláno 14. srpen 2010 tak po dlhsej odmlke (kvoli intenzivnym pracam) hodim trocha foto. co je medzitym nove: -brzdovy kit mintex - drazkovane kotuce, sportove oblozenie, pancierove hadice a kvapalina -zlte prasiatka a plechy zadnych strmenov -trocha karbonu na motore a zovnajsku -filter GREEN -chladic na prevodovy olej - viem, ze je to neodpustitelne, ze som odkopiroval napad toma 406, ale mne sa to tak veeeeeeeelmi pacilo a kedze som mal naraznik uz dva krat rozbity, ta mriezka v narazniku mi stale vyletovala, takze teraz je prec nadobro SORRY TOME! co je v plane v najblizsej dobe: -pruziny 60/40 namiesto terajsich 40/40, tlmice su komplet nove WEITEC, takze tie ostavaju:mrk -do karbonu pojde cely ten plastovy kryt baterky a lizatko predneho naraznika -adaptery vonkajsich zrkadiel do farby auta -navlect cervene navleky na hadice a kable -viecka vsetkych nadobiek pojdu do chromu -termopaska na vyfukove zvody -tepelny stit na filter a saciu trubku -nejake pekne sroby na kola -samozrejme dolakovat napis brembo na strmene -zadne kridlo, najskor origo peugeot -a ked budem na slovensku, tak sa pojde dorobit duplex:mrk a este zopar kravin, ale to si necham zatial pre seba... inac mam v plane este dost vela, peniaze sa mi zbieraju na kopu, tak ich treba zacat minat:D [upravil dne 14/8/10 BrankoKK] [upravil dne 14/8/10 BrankoKK] Citovat
BrankoKK Odesláno 14. srpen 2010 Autor Odesláno 14. srpen 2010 [upravil dne 14/8/10 BrankoKK] [upravil dne 14/8/10 BrankoKK] Citovat
winco Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 karmon paradny, filter by ozaj potreboval trubku na studeny vzduch od narazniku a tepelny štit a nema tom406 chladič na motorovy olej a nie na prevodovy??? inak krasne autičko.....moc chvalim edit: ten filter máš prevrtany s tým šrobom na uchytenie??? [upravil dne 14/8/10 winco] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.