Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Moje 406 coupe - KONECNE CERSTVY OLEJ V AUTOMATE!!! a zopar novych veciciek

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Kaamo, teda za mna tiež nie ale smer Amerika sa mi pozdáva ... Nenechas sa radšej ukecat na moj sen?

a aky je ten tvoj sen, ked sa mozem opytat

Odesláno
Původně zaslal: redpepper

Auto zde normalní cestou nepřihlasís, nema to blinkry, katík nic proste ... priprav si tak xx 000 tisic na uplacení lidi.

a to som akoze prvy, kto dovezie infiniti z ameriky na slovensko???

sorry kamo, nebud smiesny, prosim ta...

Odesláno

Ved v pohode, kazdy sme na nieco ine ;)

S dovozom by som si hlavu nerobil, je pravda ze smerovky su ine, ale prerobit to nie je problem, u nas to jeden elektrikar robi tak raz do mesiaca celkom pravidelne, potom STK a je to :super

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Ved v pohode, kazdy sme na nieco ine ;)

S dovozom by som si hlavu nerobil, je pravda ze smerovky su ine, ale prerobit to nie je problem, u nas to jeden elektrikar robi tak raz do mesiaca celkom pravidelne, potom STK a je to :super

ved hovorim, ze by som nebol prvy, kto dovlecie infiniti na slovensko;)

aj na mobile.de ich je zopar, a kazde jedno dovezene, kedze predaj infiniti sa v europe este len rozbieha, takze keby bolo prilis vela stresu, tak by som bral aj z nemecka

inac, mne sa to auto tiez akosi extra nepaci, teda paci sa mi menej nez coupatko, ale musite uznat, ze INFINITI JE JEDNODUCHO IMIDZOVKA JAK HOVADO!!!

Odesláno

BrankoKK: nech si to kupéčko ;-). Takové pěkné auto, takové peníze jsi do něj (relativně nedávno vrazil) a chceš se ho zbavit, není to škoda? :-) Evidentně jsi s ním žádný problém neměl, když jsi začal s úpravami, příjde mi to trošičku unáhledné rozhodnutí stejně jako předtím s tou Mazdou.. Ale třeba se pletu ;-). Každopádně ať Ti auto slouží, s přihlášením bych se nebála, protože jak říkáš, všechno jde, když se chce :-). Jen bych si to teda ještě jednou rozmyslela, to Tvoje kupéčko je fakt parádní (zvlášť po tom snížení) a vedle toho Infiniti vypadá luxusněji :-). Ale to už je otázka vkusu.. snad pak neobjevíš nějaké další, do kterého se takto zamiluješ ;-)). Určitě pak dej vědět, jak složité bylo to dostat sem atd., myslím, že to tu bude zajímat více lidí :super:papa

Odesláno
Původně zaslal: CelticGirl

BrankoKK: nech si to kupéčko ;-). Takové pěkné auto, takové peníze jsi do něj (relativně nedávno vrazil) a chceš se ho zbavit, není to škoda? :-) Evidentně jsi s ním žádný problém neměl, když jsi začal s úpravami, příjde mi to trošičku unáhledné rozhodnutí stejně jako předtím s tou Mazdou.. Ale třeba se pletu ;-). Každopádně ať Ti auto slouží, s přihlášením bych se nebála, protože jak říkáš, všechno jde, když se chce :-). Jen bych si to teda ještě jednou rozmyslela, to Tvoje kupéčko je fakt parádní (zvlášť po tom snížení) a vedle toho Infiniti vypadá luxusněji :-). Ale to už je otázka vkusu.. snad pak neobjevíš nějaké další, do kterého se takto zamiluješ ;-)). Určitě pak dej vědět, jak složité bylo to dostat sem atd., myslím, že to tu bude zajímat více lidí :super:papa

ja viem, ze coupecko je pekne, mne sa tiez paci;)

ale do prcic - INFINITI - to nema prakticky nikto

suhlasim, ze je to unahlene rozhodnutie, este som sa o tom ani s nikym nebavil, takze uvidime...

v kazdom infiniti je to co som hladal - EXOTIKA na n-tu

Odesláno

BrankoKK: Sice se neprodává, ale kdyby to bylo takové terno, tak už Tě někdo určo předběhl :-). To mě se teda víc líbila ta mazda ;-) Já nevím, být Tebou si to rozmyslím, jestli Ti stačí mít auto, které nemá nikdo jiný, tak je to málo přeci ;-). Zkus se ještě porozhlédnout, pokud chceš opravdu změnit auta.. aut je spousta, tak ať za měsíc zase nesháníš jiné ;-)).

P.S.: Máš i hezkou barvu toho coupečka, jestli Tě to uklidní, tak já jsem takovou ještě taky neviděla ;-)))). Ale už Tě nechám být, rozhodni se dle svého ;-))):papa

Odesláno

no, ako som hovoril, kym sa coupatko nepreda, nebude sa diat zatial nic:bojim

a tiez sa urcite nepreda tak skoro, kedze je to v6 automat...:myslim

takze este budem nad tym rozmyslat a samozrejme budem robit aj veci ktore som si s coupatkom naplanoval:super, ten tuning chcem dotiahnut do konca, kedze sa pri tom spustu veci naucim a obohatim tak svoje biedne znalosti...:D

ono, ked sa zase zbavim coupatka, uz sa k nemu nikdy nevratim, kedze tie auta sa uz pomaly dostavaju do veku a bolo by mi to trosku luto - ja som totiz taka emotivna citlivka...:papa

a je to moje prve take vymakanejsie auto, takze mam k nemu osobitny vztah:super

a zatial ma vzdy vsade bez problemov odviezlo, takze ze peugeoty su nespolahlive - take daco nechcem pocut - aspon mojho auta sa to teda netyka:bojim

ale jedna vec je ista, coupatko nebudem mat naveky a po coupatku kupujem INFINITI, na tom sa uz nezmeni nic, ked aj nebude teraz, urcite bude neskor, to si nenecham ujst

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak po dlhsej odmlke (kvoli intenzivnym pracam) hodim trocha foto. co je medzitym nove:

-brzdovy kit mintex - drazkovane kotuce, sportove oblozenie, pancierove hadice a kvapalina

-zlte prasiatka a plechy zadnych strmenov

-trocha karbonu na motore a zovnajsku

-filter GREEN

-chladic na prevodovy olej - viem, ze je to neodpustitelne, ze som odkopiroval napad toma 406, ale mne sa to tak veeeeeeeelmi pacilo a kedze som mal naraznik uz dva krat rozbity, ta mriezka v narazniku mi stale vyletovala, takze teraz je prec nadobro :) SORRY TOME!:papa

co je v plane v najblizsej dobe:

-pruziny 60/40 namiesto terajsich 40/40, tlmice su komplet nove WEITEC, takze tie ostavaju:mrk

-do karbonu pojde cely ten plastovy kryt baterky a lizatko predneho naraznika

-adaptery vonkajsich zrkadiel do farby auta

-navlect cervene navleky na hadice a kable

-viecka vsetkych nadobiek pojdu do chromu

-termopaska na vyfukove zvody

-tepelny stit na filter a saciu trubku

-nejake pekne sroby na kola

-samozrejme dolakovat napis brembo na strmene

-zadne kridlo, najskor origo peugeot

-a ked budem na slovensku, tak sa pojde dorobit duplex:mrk

a este zopar kravin, ale to si necham zatial pre seba...:)

inac mam v plane este dost vela, peniaze sa mi zbieraju na kopu, tak ich treba zacat minat:D

[upravil dne 14/8/10 BrankoKK]

[upravil dne 14/8/10 BrankoKK]

Odesláno

karmon paradny, filter by ozaj potreboval trubku na studeny vzduch od narazniku a tepelny štit :) a nema tom406 chladič na motorovy olej a nie na prevodovy??? inak krasne autičko.....moc chvalim

edit: ten filter máš prevrtany s tým šrobom na uchytenie??? :)

[upravil dne 14/8/10 winco]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...