Netopýrka Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Nechala jsem ho celý den k dispozici u vchodu, ale pak jsem ho tam zapomněla…nevzal jste ho někdo? Je tmavě zelený, jako moje auto Díky za zprávu… Citovat
Zipík Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 A kde přesně byl?Jeden byl pověšený na zábradlí k vodě a tam zůstal i když jsem odjížděl mezi posledními domů:(Vědět, že je tvůj, určitě by se vozil už v autí.Mezi posledními tam byl Vektor,Trundík zkus napsat jim...Jinak přeji dobrý konec tvého dotazu. Citovat
jarajarda Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Původně zaslal: Zipík A kde přesně byl?Jeden byl pověšený na zábradlí k vodě a tam zůstal i když jsem odjížděl mezi posledními domů:(Vědět, že je tvůj, určitě by se vozil už v autí.Mezi posledními tam byl Vektor,Trundík zkus napsat jim...Jinak přeji dobrý konec tvého dotazu. No tak to byl přesně on.. Citovat
Mildík Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Já mám taky zelený deštník, na srazu čerstvě zakoupený, a, rád Ti ho přenechám. Jestli se neurazíš. Nejsem z cukru a chtěl jsem ho jen jako upomínku, ale, co, pro dámu, pravý muž neudělá? Jestli chceš, je Tvůj. Pajky Citovat
Medvěd Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Na srazu se prodávaly ZELENÉ deštníky??? Citovat
Mildík Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Asi jo, já ho ještě nerozbalil, možná, že jsem ho viděl zelený svejma kalnejma očima. Sorry zítra to ještě zkontroluju, teď bych na to tuplem neviděl. Citovat
Medvěd Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 No klubové deštníky byly modré (pokud nedošlo v e-shopu k nějakému dalšímu nákupu, který mi unikl ..) Citovat
Mildík Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Aha:myslim, tak Netopírce věnuju modrý deštník, jestli to ovšem nebude vadit. Citovat
jarajarda Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Lenka měla zelený k zelenému autu.. Citovat
Neon Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Tak si přestříká auto, no bóóže, to je toho ... každopádně bych zkusil Netope cinknout Wolfům, aby ta brnkli, jestli se nenašel ... Citovat
Mildík Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Pravdu díte, je modrej, ale s tím telefohnátem to už někoho doufám napadlo. Ale Netopýrka se neozvala, tak to asi dobře dopidlo. Chtěl bych vidět Neona, kdyby ztratil růžovej deštník, To by bylo žůžo auto. Čauky Citovat
Mildík Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Tak jsem vtipně nevěděl, jak ty předchozí zprávy smáznout, tak je to tam vícekráte. SORRY Citovat
peugeot09 Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 U příspěvku klikneš na \"Upravit\" a zaškrtneš \"Smazat zprávu\", taky mi to chvilku trvalo, než jsem tuto volbu našel. Citovat
Mildík Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Dík, někdy se tu v tom ztrácim. Jak to dopadlo s deštníkem? Citovat
aka Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 neon neztraci ruzovy destnik, ale vzdycky jen rucnik Citovat
Netopýrka Odesláno 24. červenec 2009 Autor Odesláno 24. červenec 2009 ahojky všem, teď jsem se tři dny nedostala vůbec na net... Každopádně moc děkuju za info a Tobě Mildíku za nabídku! Deštník s díky odmítám, koupil sis ho pro sebe, tak ať ti slouží! Já se po tom svém ptám spíš z nostalgie, protože byl právě stejně zelený jako můj tmavě zelený poklad, proto jsem zkusila, jestli ho někdo nemá u sebe, nebo je zapomenutý nadobro. Daň za blbost. Každopádně ještě jednou díky všem! Citovat
Mildík Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Asi se budu ptát hloupě, ale zkusila jsi tam cinknout? Obchod s deštníkama, je dnes sice lukrativní(vzhledem k nešťasnému létu), ale, proč brát deštník z verandy, když není třeba? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.