Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak si jisťě někteří z vás všimly,prodal jsem svoje coupečko a jelikož moje cesty tvoří 90%město,zvolil jsem tuto krasnou 306ku s 23tis km na tachometru.

[upravil dne 31/10/12 17:10 od genzer]

post-0-14109608446583_thumb.jpg

[upravil dne 11/2/13 18:54 od genzer]

[upravil dne 12/2/13 11:53 od genzer]

[upravil dne 22/9/13 20:59 od genzer]

Odesláno

Vypadá pěkně, tak hlavně ať slouží! Nějaký detailnější info o výbavě? Víc fotek? :mrk

Jaký je přesednutí z Coupé do tohohle? Víkend jsem strávil v naftovým Ceedu a nějak úplně odvařenej jsem z toho nebyl... :)

Odesláno

fotky jeste dodam,tuhle jsem cvaknul ted z balkonu,neco o výbavě mam v podpisu,ten základ tam je ,ABS,4xairbag,destovy senzor,centrál na dálku,el. př. okna a zrcatka.

Coupe to neni,ale jede to vcelku pekne,a s pomerne dobrou spotrebou do 7l.Co mi chybi,tak je palubni PC

Odesláno

nahodou muzzu potvrdit ze to jezdi paradne mam ten samej obsah a parada i kdyz teda si ted zvykam na alu pac nejaka vaha na vic to je ale porad to lita paradne.Jinak mas to fakt hezky tak hlavne hodne stastny a spokojenych km :)

Odesláno
Původně zaslal: marty777

Můžu potvrdit,že autíčko je fakt moc pěkný:super

Viděl jsem ho live:mrk

ooo,dekuji pane:)

snad priste uvidim tvou karu,protoze podle fotek to musi bejt luxus...

Odesláno

trochu OT, kam vlastne slo coupe, a za kolik? ani jsem si nevsiml, ze bys ho inzeroval (napis klidne pres SZ, jestli nechces zverejnovat ;) )

Odesláno
Původně zaslal: genzer

Původně zaslal: Boulik

nahodou muzzu potvrdit ze to jezdi paradne mam ten samej obsah a parada i kdyz teda si ted zvykam na alu pac nejaka vaha na vic to je ale porad to lita paradne.Jinak mas to fakt hezky tak hlavne hodne stastny a spokojenych km :)

A jak mas velky kola a rozmer pneu?Ja tam chci dat jenom 15\",abych prave netratil na vykonu

mam 15\" J7 195/50 a parada :) vrele doporucuji :)

Odesláno

heh, tak to u mne probehlo presne opacne presednuti - z 306 do 406 Coupé. moc peknou barvu jsi poridil a 306 je vubec krasna kara. a vidim, ze jsi zustal u automatu ;) tak at dobre slouzi :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...