Ondra.fencl Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 hoj... mám problém..... ze dne na den mi přestali svítit budíky... ukazatel KM normálně svítí... když rozsvítím světla tak ukazatel trochu pozhasne.... ale kontrolka potkáveček i dálkových normálně funguje... ale osvětlení budíků ne.... co s tím??? Citovat
marko306 Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 vypálené žiarovky alebo ešte skús najskôr pozrieť poistku. Už sa to tu riešilo niečo podobné, ale na 306 Citovat
Guest servisman Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 kolečko -reostat jsi zkoušel ??? vlevo na štelování intenzity osvětlení palubky Citovat
Ondra.fencl Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 honza406 Dík... já měl doma včera menší oslavičku narozenin.... byl jsem zpitej jak to prase a lezl jsem do auta a asi jsem si s tím hnul..... a vůbec mi to nedocvaklo... dík hoši...!!! Citovat
čakom Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 píše že lezl do auta o řízení tam řeč není Citovat
Ondra.fencl Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 ne hoši.... to bych nedělal.... udělal jsem to jednou když jsem byl mladej a nedopadlo to dobře.... jen jsem tam lezl pro CDčka.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.