jarco623 Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 masiel som schemu na immo v bsi,mam dve bsi,moja je v ... a ta druha mi nefunguje koly imobilizeru,som rozmyslal ze ta co mi nefunguje ju komplet vsetko zapojim a ta moja pokazena tak do nej privediet prud a pripojim tam kable na immobilizer,moze to fungovat??mate take skusenosti??podla mna by to mohlo ist,lebo vsetko ponapajam a kod imobilizera bude citat,z mojej starej bsi.hmmm Citovat
Dave_k Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Myšlenka zajímavá, ale obávám se, že až tak jednoduchý to nebude a mám silný pochybnosti, že to pojede vůbec. Možná by zabralo nahrát data ze starý BSI a nacpat je do nový, ale záleží jak moc ta stará je KO. Citovat
jarco623 Odesláno 17. červenec 2009 Autor Odesláno 17. červenec 2009 noo tie prehratie dat je v pohode,ale da sa to az vtedy spojazdnit az ked zrusim alebo vymazem imobilizer.hmmm cize je to na dlhe lakte. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.