opa.key Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Zdar, mam 2 dotazy... Jak sundam predni levej blatnik? vsechno odsroubuju, akorad mi drzi pridelanej u nadrzky na ostrikovace kde je pridelanej i naraznik, zaboha nevim jak z toho ten blatnik sundat, je tam jeden sroub kterej vysroubuju, ale tim se jenom uvolni naraznik a fakt nevim jak ho vytahnout... A druhej dotaz... Kamos mi z prdele vytahal 3/4 pojistek z auta a ja se pak divil ze mi nic v aute nefunguje a pul hodiny podle knizky sem je daval zpatky tak mu to chci oplatit tak ze mu neco nekde vypnu nebo vytahnu a on nenatoci motor, jenze nevim co... otec klasicky ze stary skoly at mu vytahnu kabely od svicek, jenze to je mezi prvnima co by me napadlo zkontrolovat. Tak potrebuju poradit co vytahnout, jestli nekde nakej privod elektriky, pojistku nebo nejaky rele... Predem dik za pomoc Citovat
Ferry Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 konektor z palivovyho cerpadla pod zadni sedackou, to jsou ale vtipy a na jakym aute mu to vlastne chces provest ? [upravil dne 17/7/09 Ferry] Citovat
opa.key Odesláno 17. červenec 2009 Autor Odesláno 17. červenec 2009 jo, je to uplne na stejnym... 106 1.1i No jsou, nasral me tak mu to oplatim neradoj... kde ho najdu? je to 3dv. Citovat
Ferry Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 tady mas rozkresleni jak je to upevnene, blatnik a naraznik Citovat
Ferry Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 blatnik [upravil dne 17/7/09 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 odklopis zadni sedacku, sundas cerny kulaty plastovy vicko, pod nim odpojis konektor, vicko znovu zacvaknes a sklopis sedacky. Nepujde palivomer na palubce a ani palivovy cerpadlo Citovat
opa.key Odesláno 17. červenec 2009 Autor Odesláno 17. červenec 2009 Super moc si mi pomohl, hned se du vrhnout na ten blatnik... dik moc Citovat
khoobo Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Původně zaslal: Ferry odklopis zadni sedacku, sundas cerny kulaty plastovy vicko, pod nim odpojis konektor, vicko znovu zacvaknes a sklopis sedacky. Nepujde palivomer na palubce a ani palivovy cerpadlo Ty si teda hnusak... Citovat
pastorek Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 \"kto do teba kameňom, ty doňho chlebom\" .... (ale aspom trojtýždňovým) Citovat
khoobo Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Ale ak trochu pocuva ked sadne do auta predtym ako nastartuje, tak bude pocut ze mu nezoplo cerpadlo, a je to jasne... Citovat
pastorek Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Predtým čerpadlom je toľko vecí že i zbehlý mechanik by ten konektor našiel medzi poslednými možnými závadami. Citovat
khoobo Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Vidno ze nie som zbehly mechanik... Ja by som hned siel na konektor s WD-ckom... Citovat
Otan Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Já jsem zase slyšel, že pěknou melu udělá nacpaný brambor do výfuku. Nikdy jsem to nezkoušel, mám ale pocit, že to může i výfuk roztrhnout.:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.