Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar, mam 2 dotazy...

Jak sundam predni levej blatnik? vsechno odsroubuju, akorad mi drzi pridelanej u nadrzky na ostrikovace kde je pridelanej i naraznik, zaboha nevim jak z toho ten blatnik sundat, je tam jeden sroub kterej vysroubuju, ale tim se jenom uvolni naraznik a fakt nevim jak ho vytahnout...

A druhej dotaz...

Kamos mi z prdele vytahal 3/4 pojistek z auta a ja se pak divil ze mi nic v aute nefunguje a pul hodiny podle knizky sem je daval zpatky tak mu to chci oplatit tak ze mu neco nekde vypnu nebo vytahnu a on nenatoci motor, jenze nevim co... otec klasicky ze stary skoly at mu vytahnu kabely od svicek, jenze to je mezi prvnima co by me napadlo zkontrolovat. Tak potrebuju poradit co vytahnout, jestli nekde nakej privod elektriky, pojistku nebo nejaky rele...

Predem dik za pomoc

Odesláno

konektor z palivovyho cerpadla pod zadni sedackou, to jsou ale vtipy :myslim a na jakym aute mu to vlastne chces provest ?

[upravil dne 17/7/09 Ferry]

Odesláno

odklopis zadni sedacku, sundas cerny kulaty plastovy vicko, pod nim odpojis konektor, vicko znovu zacvaknes a sklopis sedacky. Nepujde palivomer na palubce a ani palivovy cerpadlo

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

odklopis zadni sedacku, sundas cerny kulaty plastovy vicko, pod nim odpojis konektor, vicko znovu zacvaknes a sklopis sedacky. Nepujde palivomer na palubce a ani palivovy cerpadlo

Ty si teda hnusak... :D

Odesláno

Já jsem zase slyšel, že pěknou melu udělá nacpaný brambor do výfuku. Nikdy jsem to nezkoušel, mám ale pocit, že to může i výfuk roztrhnout.:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...