MAJKL LEE Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 Padá mi nafta, pokaždé když to stojí přes noc tak musím hodně dlouho točit než to naskočí. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Ruční palivovou pumpičku jsem měnil v té to není. Díky Citovat
PESEK79 Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 Taky s tim mam problem,PORADTE... Citovat
Petr605 Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Vyměnit hadice, poutahovat pásky na spojích a pokud to nepomůže, tak dát na repasi čerpadlo. U mě to zafungovalo takhle. A myslím, že pokud padá nafta a vím to, je lepší před startováním ráno napumpovat ručně, nehuntuješ si tolik baterku - zvláš? pokud je zima... Citovat
lexa Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Většinou je to tím co píše Petr 605, ještě to taky může být v čerpadle na vstupu je kulička, která už je špatná a netěsní. 2 Pesek: zajeď s tím za Pivčíkem adresu jsem ti poslal. Citovat
MAJKL LEE Odesláno 19. červenec 2004 Autor Odesláno 19. červenec 2004 Tak je po problému a stálo to 100kč, vyměnil jsem hadičky od přepadů vstřiků a po nočním stání to naskočí na první otočení. Takže velká radost:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.