Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dalsie auto ...Mercedes E 320 CDI, BMW 530D, Peugeot 607 ?

Recommended Posts

Odesláno

To vies, rozpravky o \"serioznom predajcovi aut\" a \"vyhodnej kupe\", takych bolo :) ... je to kseft a v ksefte treba zarobit, to je podstata veci :)

Odesláno

\"kseft\" to nie je...povodny majitel to predava ozaj preto ze kupil nove Ecko a on chcel za to nehorazne peniaze (a aj chce)

co mna zarazilo bol ten zosuchany volant, sa mi to nezdalo, tak som sa zaujimal o to kde sa dalo, aj ked interier vyzera super zachovalo

ale bolo mi odporucane nebrat ;)

BTW, to iste auto sa nachadza v ponuke sukromnej za vyssie peniaze ;)

[upravil dne 16.2.2011 18:06 Y2K]

Odesláno
A VINko v autorizáku nezkoušels?

skusal ;)

informacie davaju iba majitelovi alebo osobe poverenej majitelom....

aaale, ked sa chce ide vsetko :P

kseft je podla mna to ked dakto kupi auto a snazi sa ho predat drahsie (dajme tomu)...toto auto je v bazari ako komis :P (alebo nieco take ako mi spominal bazarnik)

takze to teda mojej definicii kseftu nezodpoveda ;)

[upravil dne 16.2.2011 18:11 Y2K]

Odesláno

Kseft je aj to, ked ma nieco hodnotu 5000 a zatajis stav a skryte zavady a klames tak aby si to predal a 12000, aj to je kseft, na Slovensku uplne bezny bohuzial:(

Odesláno

jaaaj taak :)

no tak dobre ano...ale ako som uz pisal, bazarnika sa musim iba zastat, fakt super jednanie, jedine to ze si mozno auto nepreklepol je chyba...ale tak co uz :)

Odesláno

mozno ano,mozno nie.osobne ked si vezmem auto do svojho bazaru hoci aj na komis pretoze je to jedno,mam z toho proviziu tak o tom aute musim vediet vsetko.ak nie,riskujem dobre meno ako v tomto pripade.okecat co mi povie niekto iny a zhrabnut proviziu za komis vie kazdy

Odesláno

mozno mu stacila ta serviska....netusim....mne osobne serviska absolutne nic nehovori, skor naopak ;)

tak to bolo aj v tomto pripade :P

@shwaara: Lakaju ma take auta, ale som ASI rozhodnuty ze to bude MB :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...