Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dalsie auto ...Mercedes E 320 CDI, BMW 530D, Peugeot 607 ?

Recommended Posts

Odesláno
Inak neskoro som si vsimol tuto temu, jeden kolega, co ma este aj sukromnu firmu, teraz kupil ten novy face Sko 2006 tku, S500 s LPG ... Troska na to nadava, priemerku ma 20,3 l, a hlavne hovoril ze v zime to zapadne vsade ... Ze ma s toho nervy, to mu vadi najviac... Vpredu motor jak krava, zadny nahod, a siroke kolesa ... Proste ze konec ... Inak ale spokojny ...

To není možný nebo je neschopnej.

Pokud má auto dobrý zimní pneumatiky v normálním rozměru, má ASD, ASR a plno dalších věcí tak se musí dostat tam, kam každej běžnej osobák.

Odesláno
Inak neskoro som si vsimol tuto temu, jeden kolega, co ma este aj sukromnu firmu, teraz kupil ten novy face Sko 2006 tku, S500 s LPG ... Troska na to nadava, priemerku ma 20,3 l, a hlavne hovoril ze v zime to zapadne vsade ... Ze ma s toho nervy, to mu vadi najviac... Vpredu motor jak krava, zadny nahod, a siroke kolesa ... Proste ze konec ... Inak ale spokojny ...

To není možný nebo je neschopnej.

Pokud má auto dobrý zimní pneumatiky v normálním rozměru, má ASD, ASR a plno dalších věcí tak se musí dostat tam, kam každej běžnej osobák.

Myslim ze schopny je, uroven vybavi ASD a ASR to asi mat musi, pneu ma takisto normalne :) Su to jeho slova, a on si nerad na svoje auta nadava ... Hovori ze s 530 D to vybhrabal v poho ...

Inak logiku to ma, neviem co je na tom neuveritelne

Odesláno

fusion - lahky zad proste nic neurobi len smyka.presne tak som tlacil aj novsi model 530 bmw na rovinke.tie auta proste niesu nato.tam kde vyleziem s predohrabom ,urcite zo zadkom nevyjdes

Odesláno

hmm...no

asi ma zabijete :D ale:

- neni cierny (asi by som prekusol keby som nazivo videl ale neskor by som si nadaval)

- ma ten najubohejsi displej ktory sa tam daval (toto by mi asi ozaj vadilo, asi som divny)

- nema odvetravane sedacky (toto nepotrebujem)

ale zas ma:

- panoramaticku strechu

- 4 zonovu klimosku

- je to 320

- elektricke roletky

- je to avantgarde

- cierny intros

- tmave drevo

[upravil dne 2.2.2011 15:19 Y2K]

Odesláno

co co?

ja rozumiem vsetkemu, neviem na co narazas...

jedine som sa pytal ako si myslel tu cenu...

to potom su moje osobne pocity pri pohlade na inzerat :D

Odesláno

no tak...dokonca aj toto som pochopil spravne :D

@Lubk0: To je ten bazar v Sulekove coo?

je tam to auto uz dlho? :myslim

ale aj tak sa mi nezda ten rok 1/2001? :myslim

ved vtedy sa hadam ani nerobili W211, ci? :myslim

[upravil dne 2.2.2011 15:44 Y2K]

Odesláno

1. Neviem, rocnik je urco 2002 ...

2. Pokial vyberas auto podla farby :D Tak to ti prajem vela nervov :D

Jozef SV, pokial ma ten mercedes original 140 tis. KM, myslim ze cena je velmi slusna (poctive KM)... Ake ECKO by si si za 12 tis. EUR kupil ? Pri najmensom kazde stocene o neviem kolko X km.. Tu mas jasny povod, z hovorenia nejaky starsi pan od Trnavy, verim ze v serviske bude mozno ako majitel napisany, ale co je podstatne, je to MB servisovane v autorizaku v Trnave, nie je problem si to overit :)

Co u inych E ciek za tie peniaze urcite take ruzove nebude :)

Navyse toho chalana poznam, nema 10 autovi bazar, a od neho sa bralo uz Passat 2.0 TDI DSG 103 KW, Passat Variant 2.0 TDI 125 KW Variant, Peugeot 307 SW 1.6 HDI, a peugeot 407 SW 2.0 HDI ... Vsetky auta v top stave ... Mava tam velmi pekne kusky ... Casto je drahsi, ale odpoveda stav ... Ale tak je to na tebe ... Mas to od domu, co by si kamenom dohodil, za pozretie nic nedas ...

A samozrejme, nieco vzdy spusti, to by sme skusili mi popripade dojednat ...

[Edited on 2/2/11 18:10 Lubk0]

Odesláno

lubko - ani mercedes nie je raketa z nasa.urcite to nebude jedine servisovane auto v mb.hovorim za seba ze je to vela,ked to uz nejaky rok porovnavam s inymi aj v zahranici.

[upravil dne 2.2.11 18:12 jozefsv]

Odesláno

Ja netvrdim ze je to raketa ... Len hovorim, ze je rarita, ked taketo auto zozenies zo 140 tis. KM pri cene 12 tis., resp menej ... Dnes tocia ludia na takych autach viack ako 100 tis. KM rocne ... To auto nieco stalo, na tak mali najazd ... A potom tu mas vynimky, 1 z 1000, co si kupi take auto, a jazdi v nom 15 tis. Km ci kolko, rocne, a servisuje to len v autorizaku, kusok od bydliska Y2K ...

Ja len hovorim, ze ten chalan, co to ma, je velmi seriozny, ma tam velmi seriozne auta, pokial o nejakej zavade vie, povie, nekupuje len tak hocico, a mas viacmenej istotu ... Ci to Y2k chce, alebo nie, mne je jedno, boli sme tam, zbadal som ho tam, pozreli, sadli, vyzeral velmi pekne, velmi zachovalo, farba nazivo velmi pekna, ta strecha uzasna, proste mne sa to pacilo ...

A radsej 2002 s jasnymi KM, ako 2004 bohvie o kolko stocenu, bohvie odkial, bohvie ci nie buranu skladacku ... Ale ako hovorim, mne je jedno ...

Odesláno

kazdy z nas si dava pozor a urcite sa snazi kupit auto s jasnym povodom.ako hovorim je to pre mna moc.pre ineho mozno nie a oceni to ale nerobil by som z toho modlu.je to mb ale nie zase taky model aby 9 rocne stalo 12 t e

Odesláno

vynimocne suhlasim s Lubk0m...cena trosku vyssia asi ako by som si predstavoval...ale vyzera fakt dobre...

tie veci co som popisal, no snad by som sa naucil s tym zit :D

Kazdopadne dakujem za tip, pojdem ho zrejme pozriet...

@Lubk0: Skus sa popytat blizsie a pozeral som ze auta aj vykupuju :)

tak o tom by som chcel nieco vediet :aut

ja viem ze najlepsie tam ist, co aj pojdem zrejme...ale tak poznas ho, vies to lepsie \"vybavit\"

Odesláno

No otvorene, tvoje auto nekupi ... Ma tam par starsich aut, ale to su komisionalky, postavene tam ... Odkupuje vetsinou len 1 majitela alebo 2 majitela, a top stav ... A kupuje viacmenej prakticke veci, ktore su schopne predajne ... Sem tam urobi vynimku ... Ale proste napr. nechcel zobrat kamaratove Punto Grande 3 dver, v uplne dobrom stavel, lebo to bol 1.4 benzin a 3 dver bez klimy, povedal ze to nie ...

Jako opytal by som sa pre teba pre cenu ... Kolega s nim ma velmi dobry vztah ... Nieco urco spusti, ale kolko neviem ...

Jasne Jozef, ja ti tvoj nazor neberem :D Pre mna je zase 12 tis. Eur moc za 2004 ku z bohvie akym povodom :D

Odesláno

No, dneska s nim hovoril ten kamarat ... Dole uz s ceny neda zevraj ani EURO, nakolko to mal za 14 tis. Eur, a potrebuje to predat, ma narvany bazar, tak dal cenu 12 tis. Eur...

Povedal ale, ze auto je uplne top stav, po rozvodoch, nove brzdy, a este nieco, robene v MotorCare v Trnave ...

Pri vaznom zaujme je ochotny tam zavolat povodneho majitela, ktory vraj pride na novom Ecku ... Pan to servisoval pocas bezplatneho servisu v MB v Trnave, po servisnej lehote tam prisiel este tusim dva krat, a raz mu tam menili tusim tie brzdy a rozvody, a platil v autorizaku strasnu palku za tieto veci, plus bezny olej atd ... A tak sa rozhodol, ze kupi dalsie E cko ...

Auto zlacnil pred nedavnom, a bolo tam uz vraj 5 okukovacov,co nad tym rozmyslali ... Odporucal, aby si prisiel, previezol sa aby si videl, aky to je stav, o tom aute vie vsetko, plus vie ti pri vaznom zaujme zavolat povodneho majitela ... Na tom aute vraj neni absolutne ani jedna chybycka ...

Je to na tebe ...

Odesláno

Auto pojdem urcite pozriet...neviem sice este kedy presne

Ale to si ma moc nepotesil ze nechce zlavit, nakolko ta cena je trosku vyssia a aj nad moj rozpocet...aj ked auto vyzera v dobrom stave teda ale aj tak

Ze nepojde dolu? noo...vies ako to je, tak mu tam auto bude stat a nakoniec bude musiet dolu, inak to nejde.

Povodneho majitela asi zatial nepotrebujem, uvidime na mieste.

A rozvody? Ake? Ved to ma tusim retaz nie :myslim

Odesláno
Povedal ale, ze auto je uplne top stav, po rozvodoch, nove brzdy, a este nieco, robene v MotorCare v Trnave ...

Proč někdo hrabal na rozvodovej řetěz? Mění se po 300-400tis. km.

fusion - lahky zad proste nic neurobi len smyka.presne tak som tlacil aj novsi model 530 bmw na rovinke.tie auta proste niesu nato.tam kde vyleziem s predohrabom ,urcite zo zadkom nevyjdes

Já bych se vsadil ale seš moc daleko :)

Odesláno

Rozvody neviem, to bolo komunikovane cez kolegu, ktory ho pozna lepsie ... Otazka je, ci to neskomolil ... Viac ty asi povie prave ON na mieste ...

Y2k, jemu cenovu politiku hovorit nemusis :) Myslim, ze sa v tom vyzna viac ako mi vsetci dokopy, a vie kedy sa co kam preda ... Nema moc nudzu o peniaze, ale tak verim, ze sa mu na to kupec najde ... Absolutne ta do toho nenutim, ale mas to kusok od domu, za pozretie to stoji ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...