shwaara Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 1. zádrhel: Lze se registrovat jen na IČ?? Citovat
daja535 Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 A tak to jsem opět v pr... kdyby se to přecijenom někomu podařilo koupit můj zájem trvá vemu na dvě okna . díky , rád připlatím za poštu . daja Citovat
Budhas Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Pánové.Není nic jednoduššího,než si zajet do jakéhokoliv servisu a zeptat se jestlipak k nim jezdí dealer od Bernera.A pokud ano,tak jestli by šel přes ně objednat tento díl.Myslím že i v nějakých autodílech by to neměl bejt problém. Citovat
PecaTu Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Netušil jsem že Berner dělá takové obstrukce při registru, zkusím to nějak promyslet:myslim popřípadě dám řeč s dílerem až se zase u nás ukáže jestli to nejde registrovat nějak jinak, popřípadě jak zde již někdo psal jestli by nebyla nějaká spolupráce s peugeot fórem. S těma co přijedou na sraz to můžeme ještě prodiskutovat. Citovat
kajvet Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 tak jsem byl dnes u Auto Malčev na opravě stahovačky...na počkání 45minut cena 3.500,-Kč - doživotní záruka na toto. Vše funguje jak má Citovat
techynal Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 kajvet: V com spocivala oprava v tvojom pripade? Citovat
Budhas Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 To Kajvet: Promiň,ale nejsem blázen,abych si za takový přemrštěný prachy nechal zpravit stahovačku.Koupil jsem Bernerácký kostičky za 400 a namontoval.Předpokládám,že to zase pár let bude sloužit. 3500 mi přijde vydřidušství.Pokud to někdo chce opravdu doživotní,tak ať si koupí přímo od VW opravárenskou sadu za 1400 Kč,která má již kostičky kompletně ve slitině,tedy né plastový. Citovat
kajvet Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 cena byla domluvena předem... jsou tam pojezdy z lepšího materiálu, který nezkřehne a neulomí se časem jako ty původní. a znovu namotaná a vyměněná lanka pojezdu...Já jsem rád, že je to ok, měl jsem to sám rozebratý,ale nebyl jsem si jistej že bych to sám zvládnul (a třeba rozbil sklo okna které mám pískované s VINem) Citovat
shwaara Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Ahoj, už jsem se rozhoupal Budete někdo obejdnávat nebo máte někdo možnost objednat? Pokud ne, zavolám do pár servisů v Praze, zda by mi je objednali a pokud ani to ne (předpokládám, že se jim nebude chtít), tak zkusím kontaktovat přímo výrobce, aby nám jich pár poslal... Citovat
cyril1605 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Ahojte zdravím všetkých fanušikov Peugeotu 607, minuli týždeň som sa tiež pustil do opravy sťahovačky, zvládol som to na tretí pokus/lánka mi niekoľko krát vyskočili/ale nepotreboval som žiadny španovák dal som to na ten excenter a motorčekom som ho našpanoval našťastie mám rozobratu 607 ale keď je človek trochu zručny ma doma vrtačku, nitovačku a hlavne pevne nervy Citovat
HakTac Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 http://viewitem.eim.ebay.cz/KIT_REPARATION_LEVE_VITRE_PEUGEOT_607__AVANTGAUCHE/140404574340/item http://viewitem.eim.ebay.cz/KIT_REPARATION_LEVE_VITRE_PEUGEOT_607__ARRIEREGAUCHE/140404572370/item [upravil dne 4.5.2010 HakTac] Citovat
Budhas Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Každopádně se to zvládnout dá.V tý sadě od Bernera je i montážní páčka na navlečení lanek na kladky.Vše bez problémů. Je fakt,že když se ta stahovačka vyndává,tak je potřeba odvrtat pár nýtů,které drží vnitřní kliku,protože pod tou klikou je montážní díra na šroub,který jí drží. Citovat
shwaara Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Díky za linky, budu to objednávat. Kdyby měl někdo zájem o kostky nebo celý sady, dejte mi vědět, je to od stejného prodejce. Citovat
Blizzard Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 budu potřebovat tu sadu na levé zadní okno (za řidičem). Mám v řiti lanka (zpřelámané) a lehce ohoblované to plastové bílé navíjecí kolečko. nic víc jsem tam zničeného neviděl. Ty kostičky co rády praskají jsou součástí sady? jo a ještě - Na dně dveří pak ležel ještě kousek nějakého světlezeleného plastíku.. neví někdo z čeho to je? [upravil dne 5.5.2010 Blizzard] Citovat
Budhas Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Jestli to byl tlovej zelenej valecek,tak ten jsem tam nasel taky a ..... vyhodil.Nikam mi nesedel,tak co s nim. V ty sade,co bude objednavat shwaara,tak jsou dva dily uz v jednom.Ty kostky uz jsou soucasti drzaku okna jestli jsem dobre videl. Citovat
shwaara Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Jo tak to nevím Já jen zadám požadavek ) Čili pokud bude někdo něco chtít poslat, bylo by fajn přesně specifikovat co chce nejlépe i s odkazem na ebay a přijmout fakt, že nijak neozodpovídám to, když přijde jiný kus/model/jiný problém. Jsem jen zprostředkovatel a sám tomu vůbec nerozumím ;-) Myslel jsem, že když v P stojí stahovačka řidiče 15000 a spolujezdce 9000, bude mezi nima rozdíl. Ale je zajímavé, že opravná sada je jen jedna bez ohledu na stranu.... Kdyžtak si to tu nějak povyměňujem podle toho, co kdo bude potřebovat :-)) edit: Tak podle zkušenosti Budhas to tam prej je [upravil dne 5/5/10 shwaara] Citovat
Budhas Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Ano,koukal jsem se na to a je to v kupě. Nechci tady šířit poplašný zprávy,ale když jsem to stahování začal řešit,tak jsem byl ve VW na origo dílech a ten pán mi tam nabízel něco podobnýho né-li stejnýho,co je na tom obrázku a bylo to na Golf IV. Ale nejsem si jist,jestli by ty lanka a bovdeny byly stejně dlouhý.To už by se muselo zjistit. Jo a ta sada stála 1200 Kč. Citovat
Blizzard Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 já nerozumím té řeči má tam šipku u té sady k předním levým dveřím. Já potřebuju zadní, ale nevím jak se tam hledá nebo jestli to není stejné ... zelenej bazmek má tvar jakoby takovýho tlustýho účka. jsem tam právě neviděl nic co by mělo stejnou barvu. pro jistotu jsem to ale schoval Citovat
shwaara Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Dnes večer bych se chtěl registrovat a zítra objednat, přijímám závazné objednávky v přesném znění.... Citovat
Blizzard Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 opravná sada na zadní levé okno (ve směru jízdy). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.