destiny Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Tak si kámoš z Plzně koupil 307CC a teď v úterý jsem se byl na to podívat. Je to 2.0 benzín a moc moc se mi to líbilo! Ale ty peníze za to jsou strašný!!! Citovat
Bohumil Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Jo, jo, fáro to je parádní. I s cenou. Mě by stačilo mít ten dvoulitr v mém Jeanovi. Citovat
lamancha Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 Krasnoucky je, o tom zadna, ale poridil bych si ho az tak jako treti auto do rodiny, takze mam hodne a hodne casu:papa Citovat
Bohumil Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 No, tak to já už asi nestihnu /vzhledem k svému věku/ tohle mít jako třetí do rodiny. Tak vám přeji aby se vám to někdy splnilo. Citovat
lamancha Odesláno 11. červenec 2004 Odesláno 11. červenec 2004 Porad se ohanis vekem a pritom ma s tak nadcasove moderni auto, jestli se citis tak star tak ses mel dat na Volvo nebo Medoura, zkratka nakou \"klasiku\" a mimochodem diky za prani, ale urcite bych nasel spouuustu potrebnejsich veci. Citovat
Bohumil Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Ono to auto nyní už tak nadčasové není, to bylo tak ještě před dvouma rokama. Teď už jich v podobným kabátě jezdí víc. Faktem ale je, že se jim povedlo moc hezky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.