Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všici. Už dlouho přemýšlím jak vyřešit muziku v autě. Předem podotykam že v tomhle směru jsem naprostý amatér. Chci se zeptat, jestli existuji nejake repraky, ktere tak trosku nahradi basak? Proste aby to hralo jakztakz basy, ale nemusel jsem nikam cpat tubu apod. Nechce se mi moc menit vnitrek auta a zmensovat kufr. Dik

Odesláno

je to taky o aute, treba v octavii I(sedan) je akustika tak strasna, ze pokud nedas do plata za zadni sedcky poradny repraky nebo do kufru rouru tak dunet proste nebudes, ale octavia II hraje i v originale nesrovnatelne lepe ... nicmene pokud se dobre pamatuji tak 405 hraje hezky i s puvodni audio vybavou od vyrobce .. taky jsem potreboval tehdy misto v kufru, tak jsem dal za zadni sedacky poradny veliky ovalny 3pasmovy repraky (150W, jenom bylo potreba trosku upravit ty puvodni diry tak aby se tam ty repro vesly) a do kufru zesik(ten moc mista nezabral), kterej mi je hnal a nadelal jsem s tim taky spoustu parady, ale roura je roura, tu nic nenahradi ! ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...