salomen27 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Už keď som tu ešte jeden dotaz.Chcem sa spýtať demontovali ste už niekto nádržku na olej akým sposobom je upevnená do motora?Či to niekde tade nemože slziť.Lebo mám od oleja aj štartér ktorý je pod tou nádobkou.Dá sa to demontovať nejak?Radšej sa spýtam kým sa začnem montovať do toho. [upravil dne 12/7/09 salomen27] Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 myslíš tu nádobku,do které strkáš měrku? ta je nastrčená na nátrubku v bloku motoru a upevněna kovovou sponou, dělá se to líp,když vytáhneš starter,--hned zkontroluj,zda není prasklá ta nádobka atd. Citovat
salomen27 Odesláno 12. červenec 2009 Autor Odesláno 12. červenec 2009 Nerozumiem kovovou sponou?Na závit alebo len páskou?samozrejme to zistím keď to rozoberiem ale ja as radšej opýtam pred demontážou. Citovat
Dundee Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Je to páska, kterou rozebereš malým šroubováčkem. Je lepší tam pak dát tu šroubovací, protože ta původní se blbě stahuje zpátky;) Tohle už mám za sebou:) Připrav se na to, že asi budeš měnit nějaký hadice, protože za tu dobu od oleje dost ztvrdly;) Citovat
salomen27 Odesláno 13. červenec 2009 Autor Odesláno 13. červenec 2009 Mňa zaujíma len ta časť čo ide do motora ,lebo sa mi práve zdá že tade slzý.A ten nátrubok je ako vsadený do bloku motora závitom?A či je to rozoberatelné? [upravil dne 13/7/09 salomen27] Citovat
Dundee Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Ten nátrubek je z plastu je tam jenom nasazenej na kousku trubky, co vede z motoru a přes ten plastovej nátrubek je ta spona, jak jsem psal výše. Já mám ten nátrubek prasklej, takže to tam mám pěkně zeblitý od oleje (moje chyba při montáži:mad:) Citovat
salomen28 Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 A ako sa najlepšie k tomu dostať?Zhodiť masku,štartér či ako? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.