Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už keď som tu ešte jeden dotaz.Chcem sa spýtať demontovali ste už niekto nádržku na olej akým sposobom je upevnená do motora?Či to niekde tade nemože slziť.Lebo mám od oleja aj štartér ktorý je pod tou nádobkou.Dá sa to demontovať nejak?Radšej sa spýtam kým sa začnem montovať do toho.

[upravil dne 12/7/09 salomen27]

Odesláno

myslíš tu nádobku,do které strkáš měrku? ta je nastrčená na nátrubku v bloku motoru a upevněna kovovou sponou, dělá se to líp,když vytáhneš starter,--hned zkontroluj,zda není prasklá ta nádobka

atd.

Odesláno

Je to páska, kterou rozebereš malým šroubováčkem. Je lepší tam pak dát tu šroubovací, protože ta původní se blbě stahuje zpátky;) Tohle už mám za sebou:) Připrav se na to, že asi budeš měnit nějaký hadice, protože za tu dobu od oleje dost ztvrdly;)

Odesláno

Mňa zaujíma len ta časť čo ide do motora ,lebo sa mi práve zdá že tade slzý.A ten nátrubok je ako vsadený do bloku motora závitom?A či je to rozoberatelné?

[upravil dne 13/7/09 salomen27]

Odesláno

Ten nátrubek je z plastu je tam jenom nasazenej na kousku trubky, co vede z motoru a přes ten plastovej nátrubek je ta spona, jak jsem psal výše. Já mám ten nátrubek prasklej, takže to tam mám pěkně zeblitý od oleje (moje chyba při montáži:mad:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...