garfield 207 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 ahojte vedel by mi niekto poradit vynechava mi turbo bolo to 3x v servise stale tam daju novy soft ale vydrzi to tak 300 az 500km a zakazdim to stoji 40€ ak sa stim da nieco robit poradte dik Citovat
hnusoba Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Původně zaslal: garfield 207 ahojte vedel by mi niekto poradit vynechava mi turbo bolo to 3x v servise stale tam daju novy soft ale vydrzi to tak 300 az 500km a zakazdim to stoji 40€ ak sa stim da nieco robit poradte dik Pojem \"vynecháva turbo\" je trošku moc obšírny...vieš to aj konkretizovať? Citovat
garfield 207 Odesláno 12. červenec 2009 Autor Odesláno 12. červenec 2009 viem to konkretizovat tak ze ked ide tak to taha ako ma a ked nejde tak na 5stupen mozes zabudnut a 90km rychlost je uz vela jednoducho niekedy ako keby ho nezaplo potom zas niekedy naskoci ale len na chvilku vypina sa hoci kedy. Citovat
buga Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: garfield 207 ahojte vedel by mi niekto poradit vynechava mi turbo bolo to 3x v servise stale tam daju novy soft ale vydrzi to tak 300 az 500km a zakazdim to stoji 40€ ak sa stim da nieco robit poradte dik Pojem \"vynecháva turbo\" je trošku moc obšírny...vieš to aj konkretizovať? seefe, to sa aj mne stalo 3x asi... napr siel som okolo 80 km/h a slap na plyn aby tahal a ako keby si vypol turbo a netahaa, pak zapne jak na tlacitko a zrazu rana, pretoze zapne a zacne tahat jak sialene... takze takto sa to daa nejak popisat, podla mna aj garfield 207 bude mat podobne.... inak mi to robilo tak 3tis km dozadu..odvtedy nic.. a menil som aj olej pri 21000 tak odvtedy jak hodinky to ide... Citovat
buga Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 Původně zaslal: garfield 207 ahojte vedel by mi niekto poradit vynechava mi turbo bolo to 3x v servise stale tam daju novy soft ale vydrzi to tak 300 az 500km a zakazdim to stoji 40€ ak sa stim da nieco robit poradte dik uz dosli na to ze co s tym je ? inak nemas to este v zaruke ? jakze platis za to... Citovat
buga Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Původně zaslal: garfield 207 ahojte vedel by mi niekto poradit vynechava mi turbo bolo to 3x v servise stale tam daju novy soft ale vydrzi to tak 300 az 500km a zakazdim to stoji 40€ ak sa stim da nieco robit poradte dik nazdar, asi som teba videl cez vikend v LV pri tescu co motor, ci turbo? uz vyriesene? inak robi to uz aj mne a udajne je to znamy problem motorov EP6-DT/DTS citaj tu, zas som cital ze tie novsie softy to maju vyriesit... ako si s tym dopadol? co bolo riesenie? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.